megiszon 0 Napisano Kwiecień 17, 2006 zazywam pierwszy raz pigułki antykoncepcyjne.lekarz przepisał mi novynette. zażywam je od 5 dni i nie wiem czy moge juz zaczac uprawiac sex z moim chlopakiem bez niepewności? ile powinno upłynac czasu po zazyciu pierwszej tabletki zeby bylo jak najbezpieczniej? prosze o odpowiedz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kng Napisano Kwiecień 17, 2006 hej hej , mam ten sam problem, mianowicie nie wiem jaki jest bezpieczny okres przyjmowania tabletek zeby zaczac się kochac,czytałam ze jakas kobieta po czterech dniach kochała sie z facetem bez zabezpieczenia innego i bylo wszstko ok, ja biore juz dokładnie tydzień i tak samo jak przedmówczynie bardzo to ciekawi, pomozcie nam, dzieki z gory :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perffumka Napisano Kwiecień 17, 2006 Z tego co wiem juz od 1 tabl działają :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *ona* Napisano Kwiecień 17, 2006 mi powiedzieli, że dopiero po miesiącu -_-' ale ile w tym jest prawdy to nie wiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kng Napisano Kwiecień 17, 2006 no własnie glupia ja zapomniałam sie lekarza zapytac :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megiszon 0 Napisano Kwiecień 17, 2006 hmm..no wlasnie ja tez.to byla pierwsza wizyta,nerwy itd..a jutro mamy wazny dzien - 8.miesiecy razem.i....ja chce sie KOCHAC:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perffumka Napisano Kwiecień 17, 2006 na moich pisze tak: "Przy dokladnym przestrzeganiu regul kobieta stos Cilest jest skutecznie zabezpieczona juz od pierwszego dnia zazywania pigulki. Skutecznosc antykoncepcyjna obiejmuje rowniez okresy 7-dniowych przerw" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kng Napisano Kwiecień 17, 2006 perffumka - skoro jest tak napisane u Ciebie to pewnie tak jest :) dzięki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starania_pl 0 Napisano Kwiecień 18, 2006 najbezpieczniej zaczekać 14 dni wtedy jest już pewność, że jest się zabezpieczonym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 23, 2018 aS0qi50wYLQxQTiS6BJdy3La Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach