Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silentnight

bol przy niektorych pozycjach

Polecane posty

Gość silentnight

odczuwambol przy pozycji na jezdzca. nie jest to bol pochwy ale podbrzusza, jakby penis mojego chlopca naciskal mi np na jajnik, czy to moze oznaczac ze cos nie tak ze mna>? czy wy tez tak macie? czy to moze miec zwiazek z tylozgieciem macicy? prosze o pomoc

u mnie to samo,musze lezec zeby nic nie bolalo..ale to zalezy od budowy macicy,niekoniecznie jest cos nie tak! najlepiej przetestujcie najmilsze pozycje i nie mart sie juz! a jesli w pryszlosci podczas seksu bedzie coraz bardziej bolało - moze badania?

Gość Perffumka
cos mi sie nt temat obilo, mnie rowniez na poczatku nieco uciskalo, ale juz tak nie mam - moze to po prostu przechodzi z czasem?..

Gość silentnight
dzieki za odpowiedz. Tak naprawde kocham sie w tej pozyzji dla mojego chlopaka (wiadomo jak oni to lubia) To nie jest bol nie do wytrzymania, raczej pewien dyskomfort. Dodam ze moj chlopak nie jest jakos rzesadnie wyposazony przez nature, wiec to nie w tym rzecz. Ja najbardziej lubie pozycje "na lyzeczki":) bo jest mi najlepiej ale czasami chcialabym sprobowac czegos innego typu na stojaco itd ale pewnie tez nie bedzie dobrze. Piszcie!

Gość mnie tez boli
na jezdzca, ale to jest bol obustronny, tak jakby obydwa jajniki mnie bolaly :O ale nie zawsze sie pojawia :D

Gość silentnight
zauwazylam ze troche mniej boli jak sie odchyle do tylu ale wtedy prawie w ogole juz nic nie czuje:/ Czy znacie jakas pozycje w ktorej pochwa jest najbardziej ciasna? Tak zeby jak najmocniej sciskala penisa?:) Bo ja mam jeszcze ten problem (chlopiec slabo wyposazony):(

czasem taki ból wsytępuje, gdy kobieta nie jest jeszcze w pełni podniecona...ja tak mam czasem :D ale to kwestia czasu wtedy ;) no i czasem mnie boli \"po\" jak się zapomne ze swoim chłopakiem :D więc się nie martw, jesli badasz się profilaktycznie i innej przyczyny brak :)

Gość kng
wiesz silentnight, to normalne. gdyż penis twego meżczyzny podraznia ci podbrzusze, po prostu starajcie sie tak mocno "nie naciskac" :)