Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotr21

prawda czy nie????

Polecane posty

Gość piotr21

Czesc mam problem Kochalem sie ze swoja dzewczyna skonczylem w niej tak jak zawsze a ona mi powiedziala ze zapomniala wziasc tablekti dwa dni temu(nie wziela jej wcale) mowi ze nie mam czym sie martwic bo to jest jakis tam 3 etap brania tabletek i w tym 3 mozna zapomniec wziasc dodam ze w tym dniu co sie kochalismy ona skonczyla brac opakowanie za 5 dni ma miec okres. mam czym sie martwic czy nie z góry dzieki (tabletki bierze juz spory czas choc miala z 2 mieisace przerwy a po tej prezrwie zjadla cale opakowanie i jeden listek nowego) z góry dzieki

hmm..jest ryzyko.powinna zaraz po tym starym opakowaniu zaczac nwe skoro sie taka sytuacja wydarzyla... a kiedy zapomniala wziac wtedy tabletke to kiedy w koncu wziela??

Gość Perffumka
prawdopodobnie trafiliscie na dni nieplodne -bo tak jest przy miesiaczce, o ile dobrze Cie zrozumialam. Nie zrozumialam jedynie tego z tym 3 etapem..

Gość piotr21
ja tez tego nie rozumiem mowi ze branie tabletek podzielone jest na 3 etapy ale dokladnie o co chodzi to nie wiem ale wydaje mi sie ze skoor trzeba brac regularnie to jesli wcale tej tabletki nie wziela to nie za dobrze

Gość jagoo
z tego co wiem to jesli zapomni sie wziąć tabletki pod koniec opakowania to trzeba przerwac opakowanie i zrobic przerwę wczesniej...poza tym zawsze jest ryzyko

Gość piotr21
megiszon ona jej nie wzeila wcale miala wziasc w sobote nie wzielal wziela dopiero w sobote o normalnej porze i w sobote to byla tabletka koncząca listek i z listka zostala tabletka ta z piatku

Gość piotr21
megiszon ona jej nie wzeila wcale miala wziasc w piatek przedostatnia tabletke z listka nie wziela jej wziela dopiero w sobote o normalnej porze i w sobote to byla tabletka koncząca listek i z listka zostala tabletka ta z piatku

Gość piotr21
przepraszam pomylka ona nei wzeial w piatek tej tabletki w sobote wziela normalnie w niedziele sie kochalismy i w niedziele wziela ostatnia tabletke o okreslonej porze i jednoczesnie skonczyla listek ( oczywiscie tabletka z piątku zostala nietknieta)

Gość sosik
ten trzeci etap to chodzi prawdopodobnie o to ,ze to trzeci tydzien przymowania tabletek . Na niektórych ulotkach jest napisane ,ze jesli sie zapomni tableetki w1 tygodniu brania , to bezwzględnie nalezy stosowac dodatkowe zabezpieczenie, ale jesli juz w 3 to juz niekoniecznie i jest mniejsze ryzyko. Pewnie jej o to chodzi. Teoretycznie nie poinna zajsc w ciąze , a praktycznie wszystko mozliwe.

Gość piotr21
dzieki sosik