Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zajebistapanienka

CO O TYM SĄDZICIE ? Plan Schudnięcia!!!

Polecane posty

Gość zajebistapanienka

Ważę 87 kg. Mam 171 cm wzrostu. Chudnę dość wolno z powodu niedoczynności tarczycy. Ale czuję,że najlepiej wyglądam jako szczupła panienka. Więc mój plan to: Na początku dieta South Beach (od pon. do piątku ponieważ w sobotę i niedzielę chciałabym robić głodówkę ) Lub dieta 1000 kcal chociaż nie najlepiej mi się na niej chudnie.. (jak zaczęłam to przez 3 tygodnie schudłam tylko 1.5 kg :/) Codziennie chciałabym ćwiczyć ABS 8 min na pośladki, ręce, rozciąganie, brzuch i nogi (5*8=40 minut), 20 minut steppera i w miarę możliwości codziennie minimum godzinka rowerka + w sobotę i niedzielę basen. Co o tym sądzicie ? Ile mam szansę na takiej diecie schudnąć do 1 sierpnia ?

Gość zajebistapanienka
up dziewczynki prosze o odp :P

Gość wziełabyś się za siebie a nie
zakladała kolejne topiki, żałosne to jest zamiast siedzieć przed kompem rusz dupe.. bo inaczej nigdy nie schudniesz. zrozum to w końcu.!!

Gość zajebistapanienka
pytam się co o tym sądzicie. Czemu wszyscy mnie opierdalają zamiast po prostu powiedzieć coś mądrego ? Chryste! CHce zacząć od jutra i pytam czy jeśli będę tego przestrzegała, to ile mam szansę schudnąć!

Gość wziełabyś się za siebie a nie
o ile wiem to Twoje od jutra trwa od zeszłych wakacji!! Rób co chcesz juz Ci tyle razy każdy radził i nie ma sensu się powtarzać a ty i tak robisz swoje ciągłe od jutra od jutra... ile było juz tych odjutra JAKBYŚ CHUDŁA KONSEKWETNIE I POMAŁU JUŻ BYŚ DAWNO BYŁA LASKA MÓWISZ STPO ALBO OD TERAZ A NIE OD JUTRA bo to już jest żałosna naprawde

Gość zajebistapanienka
NO DOBRA ! OD TERAZ ! OD TERAZ ! IDĘ ROBIĆ BRZUSZKI! TYLKO PYTAM ILE MAM SZANSĘ SCHUDNĄĆ TRZYMAJĄC SIĘ TEGO PLANU ????????? DO 1 SIERPNIA ? WIEM SUPER JESTEM BEZNADZIEJNA, NIE POTRAFIĘ SIĘ ZMOBILIZOWĆ! ALE JESTEM W TYM WSZYSTKIM SAMA, POTRZBUJE WASZej pomoccy :(

Gość taaaaaaa a ile się dziś żarcia
nawpierdzielałaś???? :P

Gość zajebistapanienka
ile ? Zjadłam obiad normalny rodzinny, 1 kawałek ciasta a reszty odmówiłam. Na śniadanie zjadłam jajko bo mamy świeta ;) NO I TYLE! Aha i jeszcze wypiłam dwie szklanki karotki...

Gość martyna173
hej ja przez 2 miesiace schudlam 13 kg ale nie stosowalam specjalnej diety Mało jadlam , 0 słodyczy , cwiczylam po kazdym posilku i to pomoglo , do sierpnia masz duzo czasu 4 miesiące to ok 20 kg jesli wytrzymasz trzymam kciuki !!!!!

Gość zajebistapanienka
dzięki martyna! Jesteś bardzo miła :)

Gość Verbatim
niektorzy to są normalnie zalosni.. Normalny topic...normalnie sie pyta..czlowiek o opinie..a tu takie teksty...matko..

Gość zajebistapanienka
Dzięki Verbatiim. A mogłabyś mi odpowiedzieć na moje pytanie ? Przepraszam, jeśli kogoś obraziłam. Po prostu pytam Was, bo jestescie jedynymi osobami, którym ufam.

Gość Verbatim
zajebistapanienka DASZ RADE!!!!!!!!!!!!! musisz dac no bo jak nie Ty to kto??? :):) trzymam kciuki za Ciebie:)

Gość martyna173
bardzo wazna jest motywacja , masz jakis konkretny cel

Gość zajebistapanienka
Dzięki :) Jesteście kochane. Bardzo się cieszę,że na tym forum jest jeszcze kilka normalnych ludzi.

Gość Verbatim
hm...wiesz nie bardzo znam sie na tych wszystkich dietach... ale mysle ze glownie cwiczenia cwiczenia i jeszcze raz cwiczenia...

Gość martyna173
to prawda bez cwiczen idzie 2x wolniej

Gość Verbatim
Ile bys chciala ostatecznie wazyć?????

Gość martyna173
jaką masz figurę ??

Gość zajebistapanienka
mam figurę gruszki, chciałabym opstatecznie ważyć 59 :) To takie moje marzenie. Ale chciałabym do 1 sierpnia tak 67 ważyć góra.

Gość zajebistapanienka
pragnę dodać jeszcze,że do tego wszystkiego będę stosować tabletki CIDREX i L- KARNITYNĘ oraz będę piła herbatkę SYSTEM SLIM FIGURA 3 (przez 1 miesiąc oczyszczanie, przez 1 miesiąc spalanie i przez 1 miesiąc stabilizacja)

Gość zajebistapanienka
up up up!

Gość martyna173
hej i jak sie trzymasz

Gość zajebistapanienka
no hej ! Trzymam się ok dzisiaj jeszcze nic nie zjadłam. Chyba robię głodówkę po tych świętach,bo przytyłam. Będę piła samą herbatkę :)

Gość martyna173
tez chcialam ale wczoraj nie jadlam od 15 i bylam rano glodna od jutra na 100% tak z 2 dni pogloduje

Gość zajebistapanienka
no to dobrze :)

Gość martyna173
jak masz cytryny to zrob sobie herbate ale bez cukru i popijaj oczyscisz zołądek i sie nie chce tak bardzo jesc

Gość zajebistapanienka
ok spróbuje. Martyna ile ważysz?

Gość martyna173
mam bardzo lekkie kosci nadgarstek 12cm waze 52,5 kg ale mam 100cm w biodrach , udo 55 i 74 w tali i 158cm

Gość zajebistapanienka
Ja to bym chciała strasznie mieć wymiary 171 cm - 67 kg biust 100 - talia 70- biodra 100. Do sierpnia :(