Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boję się... ..

Czy policjant mógł tak postąpić ??

Polecane posty

Gość boję się... ..

Musiałam zeznawać w pewnej sprawie na policji jako świadek. Niestety musiałam zrobić to przeciwko koledze mojego chłopaka. Bardzo się bałam, bo podobno policja powiedziała oskarżonemu, że wkopały Go 2 osoby. Z plotek usłyszałam, że podejrzewali mnie... bardzo się bałam, naprawdę!! Myślałam, że sprawa się skończyła, ale.... :( no właśnie! Teraz się dowiedziałam, że policjant dał oskarżonemu przeczytać wszystkie zeznania...!!!!!!! nawet moje i Oni mnie teraz nie nawidzą :( !!!!!!! :(:(:( ja nie chciałam Go wsypać, ja się po prostu bałam, Ci policjanci byli tacy... jakby wiedzieli, że ja wiem, że znam prawdę, kazali mówić.... ja wiem.... :(:( jestem frajerką :(:(: wiem, tak łatwo dałam się podejść :(:(:( wiem!! ale co teraz.... chlopak zerwal, bo to Jego najlepszy kolega, a ja dla wszystkich jestem zerem! najgorsze, ze Oni mieszkaja w moim bloku!!!!!!!! :(:( co mam zrobić jestem taka nieszczęśliwa :(:(:( czy policjant mógł tak zrobić ? ?????????? :(:(:(

Gość oczywiscie ze tak
a co oni zrobili :o

Gość policjanci manipulują wami
chcą was skłócić zebyście zaczęli na siebie gadac nawet jak nie ma takiego prawa to zrobil to w wiadomym celu

Gość franek kimono
twoj facet to patafian, ciesz sie ze masz juz z nim spokoj

Gość boję się... ..
jak to moga czytac czyjes zeznania ???????? i co ja mam teraz całe życie mieć przejebane przez to??????? :(:(:(:(:(

słuchaj jeśli powiedzialas prawde a to są krymole to ciesz sie ze sie pozbylas tego towarzystwa byle by ci krzywdy nie zrobili a jak chlopak kocha to nie zrywa z dziewczyną z takiego powodu powinien cie wspierac bo sie balas i byc przy tobie a nie.... to jakiś patafian a nie facet ile ty masz lat?

Gość boję się... ..
lat mam 19 a kumple dla Niego to swietosc :( bardzo liczy sie z ich zdaniem bo nie raz Mu pomogli i znaja sie od malego... juz wczesniej sie nie ukladalo, ale to juz postawilo krzyzyk :( oni nie sa kryminalisci, jeden po prostu jak byl pijany to kogos pobil, no a mnie policja straszyla, ze 3 lata jak zle zeznania zloze itd, ja nie chcialam przeciwko Niemu.... ja nie chciałam :(:( :( :( :(

Gość te laska
jesli juz zadajesz sie z marginesem to musisz byc przygotowana na takie akcje wiec mi tu teraz nie rozpaczaj 😭

Gość Ania25..
bardzo dobrze zrobiłaś, nie masz się czym przejmować 🌼 :)

ach :) ten twój chlopak to niedojrzały :) jak sie zakochasz w takim jedynym ;) to bedziesz sie z tego śmiała poza tym wypieraj sie mów mu w oczy ze to nie twoje zeznanie moze w ogole tego nie widzieli tylko podpuścili cie zeby sprawdzic

Gość boję się... ..
jak nie mam sie czym przejmowac :( Oni mieszkaja w moim bloku :( nie nawidza mnie :( a chlopak..... Boze jak On sie musial mnie wstydzic jak sie dowiedzial przy wszystkich swoich kolegach o tym!!!!!!!!! :(:(:(:( czy policja.... czy Oni tak mogą ? w końcu policja to prawo, ale czy ten gosciu Go nie nagial ?? :(:(:( chce sprawiedliwosci, moge zlozyc skarge na Niego ? :(:(: moze pisze glupoty ale tak mi zle :(:(:(

Gość boję się... ..
nie podpuscili bo dokladnie cytowali to, co ja zeznalam....... :(:(

Gość te laska
-> policjanci manipulują wami przeczytaj jeszcze raz to co ona napisała :o

Gość boję się... ..
dobra manipuluja teraz to wiem!! ale mi chodzi o to, ze nie mozna dawac czytac czyis zeznan! prawda??

Gość siostra prawniczki
oskarżeni mają niestety prawo wglądu do akt-widać,że z niego skorzystali....

no wlasnie chyba moga skoro pokazuja zeznania oskarzonemu... znam podobny przypadek gdy policja pokazala oskarzonemu do przeczytania wszystkie zeznania swiadkow, a potem oskarzony mscil sie na tych co byli przeciwko niemu...

Gość boję się... ..
ale czy maja prawo patrzec kto dokladnie z nazwiska co powiedzial??

Gość boję się... ..
:( myslalam, ze moge domagac sie jakiejs sprawiedliwosci:( widze, ze Jej nie ma :(:(:(:(:(:(:(

Gość skoro są oskarżeni
to raczej mają prawo wiedzieć co i kto zeznaje przeciwko nim, prawda :o

Gość boję się... ..
jest mi tak zle :(:( :(:( chlopak zamiast mnie pocieszyc.... pojechal sobie z kolegami gdzies..... :(:(:( a mielismy sie spotkac dzis....... :(:(:( a On sobie gdzies pojechal :(:(:(:(:( co ja mam zrobić?? ja Go kocham! :(:(:(:(

Gość boję się... ..
maja prawo ?? a potem moga sie normalnie mscic, prawda?? :O

Gość ale on juz chyba nie
i nie sądze aby się jeszcze z tobą zadawał :o

Gość boję się... ..
przeciez ja nie chcialam wydac jego kolegow :(:(:(

Wiesz opowiem ci cos. Znam z zycia taka sprawe w sadzie gdzie oskarzony dostal niewielki- naprawde niewielki wyrok w zawieszeniu za popelnione przestepstwo, natomiast swiadek, ktory probowal go \"kryc\" i skladal w zwiazku z tym falszywe zeznania - dostal - wlasnie trzy lata i to do odsiadki. Z sali sadowej sprawca wyszedl do domu - natomiast swiadek pojechal prosto do wiezienia. Druga sprawa. Oskarzony ma prawo wgladu w akta sprawy. Wiec predzej czy pozniej i tak twoje zeznania wyszlyby na jaw. Zreszta nawet sad ujawnilby te twoje zeznania. Piszesz ze to nie sa kryminalisci - wiec powinni zrozumiec to ze nie MIALAS PRAWA nadstawiac wlasnej glowy zeby kogos chronic w sprawie, z tego co sie orientuje, i tak dla niego przegranej- bo jesli on to zrobil po pijaku to i tak ma sprawe przegrana Co do twojego chlopaka - nie bede sie wypowiadal- bo to juz inna sprawa

Gość ale on juz chyba nie
a jakie wyroki dostali dziewczyno gangstera :o

Gość boję się... ..
pojde jutro przeprosic tego chlopaka............. :( co mi pozostalo. co wiecej moge stracic! :(:(:(:(:(:

Gość boję się... ..
doszlo do ugody, chlopak zaplacil kase temu kolesiowi

Gość jak najbardziej
policjant mogl tak postapic i ty powinnas o tym wiedziec....ehh...

Gość boję się... ..
nie wiedzialam :(

Wiesz...jestem w podobnej sytuacji...tez zeznawalam, ale przeciwko ojcu mojego chlopaka...zostawil zone i jego i odszedl do mlodszej nie placac na rodzine i wypierajac sie wszystkiego a zdrugiej strony nie zrzekl sie swojej czesci mieszkania, wiec moj chlopak i jego matka musza sami sobie radzic teraz z wszystkimi rachunkami itd...niestety, tak to jest jak cos jest wspolnota malzenska:/ Tez sie go boje, bo wiem ze bedzie dobrze wiedzial co ja zeznalam... Do tego on po paru tyg. od rozstania z zona (nie rozwiedli sie...) zwichnal jej cham reke (na szczecie dostala odszkodowanie). Wiem,z e ten gosc jest zdolny do wszystkiego, bo nawet niedawno probowal wywazyc drzwi w ich mieszkaniu! Boje sie teraz tez o siebie...wiem z drugioej strony ze slusznie zrobilam, ale strach to co innego... Tak policja ma takie prawo, oni zobacza co zeznalas a jak maja nie widziec KTO, skoro sie pod tym wszystkim podpisalas?? To przeciez widac... nie masz mozliwosci mieszkac narazie gdzies u rodziny? albo pogadac z rodzicami o przeprowadzce?? Wiesz, ty sie boisz, wiec co masz zrobic... moze ktos powie ze ucieczka to glupi pomysl, ale co?? Jak zostaniesz u siebie i bedziesz \"dzielna bohaterka\" i nie daj Boze cos ci kiedys zrobia, to bedzie lepiej swiadczylo??