Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dabadibada ON

naprawde lubicie seks oralny czy jest to dla was obrzydliwe? szczerze

Polecane posty

Gość dabadibada ON

Gość dabadibada ON
ja uwielbiam obciągać z połykiem

a moja nie dość, że tak mówi to jeszcze nie chce wziąć do buzi.. :-(((((

Gość denia
Lubię sex oralny. Nie czuję obrzydzenia biorąc penisa do ust, na pewno, żeby to zrobić potrzebuję pewnej więzi z osobą, której to robię, ale przecież gdyby tej więzi nie było nie poszłabym z nim do łóżka. Też na początku myślałam, że to niewykonalne, że pewnie wycofam się w trakcie, że zwymiotuję, a było wręcz przeciwnie. Odczuwam przyjemność biorąc go do ust, liżąc, natomiast obrzydliwy jest koniec w ustach, ale partner nie wymaga tego ode mnie:P:D:(

Gość ona2323
a ja uwielbiam sex oralny a szczegolnie gdy facet konczy w moich ustach.. wiem,ze go to bardzo podnieca a to jesze bardziej nakreca mnie... a smak najlepiej zapic szampanem.. ;)

Gość no co Wy
Przecież sperma jest bezsmakowa.

Gość ona2323
sperma jest o lekko slonawym smaku... a u palaczy podobno jest jeszcze gorsza... zawsze mozna podkarmic faceta slodkosciami - miod, ananasy, to wtedy i sperma bedzie smaczniejsza...

Gość aneczka 18
ja tez bardzo lubie mojego lizaczka :)

Gość a ja mam
Kurcze, przypomnieliscie mi o takim jednym co robił to po mistrzowsku, och, jak bylo cudownie.....

Gość Elvs
Seks bez tego seksem straconym

Nie widzę w tym nic obrzydliwego. Najważniejsze, to żeby dawać maksimum przyjemności swojemu partnerowi a bez seksu oralnego to tak trochę ...nijak.

Gość nie ma jak
maly oralik od czasu do czasu.

Gość uwielbiam
minetki, do końca życia nie zapomne jak bezskutecznie probowałam stłumić jeki, które wydobywały się z mojego gardła, gdy mój chłopak pierwszy raz polizał moją lechtaczkę wilgotnym, cieplym ,delikatnym jezykiem mmrrrrrrrrr To jedno z moich najmilszych wspomnień z poczatków mojego życia erotycznego

Gość jeśli szczerze
szczerze to tak

Gość pollina
ja uwielbiam....zarowno byc tak pieszczona jak i piescic tak mezczyne!!!! cholernie mnie to podnieca.i jeszcze jak spogladam wtedy na niego...i wiedze jak wije sie z rozkoszy.....ohhhhhhhhhhh...... moj kochany akurat nie ma za duzo nasienia a w dodatku zdrowo sie odzywia wiec sperma ma lekko slodkawy smak..tak wiec naprawde sprawia mi przyjemnosc jak konczy mi w ustach..!

Gość justyna22
uwielbiam piescic ustami moje kochanie!to ja sama zaproponowałam cos takiego i nie żałuje naprawde jest mi cudownie i jemu też!

Gość gdgdfg On
A ja uwielbiam konczyc w ustach mojej zony, choc ostatnio koncze tak coraz rzadziej. Po prostu nie chce nam sie robic oralka do konca (dlugo trwa), ani wyjmowac w trakcie normalnego seksu by dalej dokonczyc w ustach. Najzwycxzajniej w swiecie koncze w jej cipce i tak juz od dluzszego czasu.

ja uwielbiam pieścić językiem penisa mojego kochanego:) i współczuję wszystkim facetom których kobiety nie sprawiają im takiej przyjemności!!!