Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam dziś imieniny

Czy Wasz facet w czasie kłótni przeklina lub Was wyzywa???

Polecane posty

Gość Mam dziś imieniny

Pytam się o sytuację w związkach trwajacych minimum rok.

Gość Odciac sie i zostawic to
Nigdy bym z taki nie byla. Strach sie bac co beedzie pozniej. Pewnie bedzie bil za pare lat :(

Gość Mam dziś imieniny
Jestem z nim już 3 lata. Nigdy mnie nie uderzył i mówi, że nigdy by tego nie zrobił. Ale podobno czasem go tak wyprowadzam z równowagi, że nie panuje nad tym co mówi...

Nigdy nie obraził mnie słowami a tym bardziej nie podniósł na mnie ręki. Żadne z nas nie pozwala sobie na takie zachowanie wobec siebie i wobec drugiej osoby.

Gość Mam dziś imieniny
Ja też na niego nie podnoszę głosu, nie przeklinam i nie wyzywam. Ale on jest bardziej wybuchowy. Nie wiem co robić. Nie podoba mi się to.. Ale może ja tak na niego działam. Może inny też by nie wytrzymał?

Gość mam 22 latka
Mój facet tez w czasie kłótni mnie wyzywa, przeklina. NIe zawsze, ale zdarza mu sie. Kiedys nawet zdarzyło mu sie mnie uderzyc. Ale ja podniosłam rekę pierwsza :( a on mi oddał :(

Co Ty piszesz???? Pozwala sobie na wyzwiska i Ty z nim jesteś???

Gość mam 22 latka
On później przeprasza, mówi ze sie zdenerwował.

Gość mam 22 latka
Jestem z nim 5 lat. MI tez sie zdarza przeklnąć, ale jemu zdecydowanie częściej.

Gość Dziś mam imieniny
No właśnie. Mój też mnie później przeprasza. Ale potem jest to samo... Nie zawsze mnie wyzywa. Ale czasem nie wytrzymuje

Gość mam 22 latka
Ja mam tak samo :(. Kiedys uderzył mnie, chciałam zadzwonic do jego kolegi, kłócilismy sie, On mi wyrywał telefon z taką siłą ze miałam później ręcę spuchniete i sine :(. KOcham go, ale coraz czesciej sie zastanawiam czy taki związek ma sens.... Jak jest zazdrosny potrafi powiedzieć "TY dziw... ":(

Gość Dziś mam imieniny
Mój nazwał mnie kurwą, suką, szmatą itd... Już tak nie mówi, ale często słyszę, ze jestem głupia, albo pierdolnięta

Gość bedzie coraz gorzej
to jest pewne! Nie ma co udawać,że po ślubie się poprawi!Współczuję,bo jestescie potencjalną rodziną patologiczną z problemem przemocy w rodzinie

Gość mam 22 latka
"dzis mam imieniny" do mnie tez tak mówi :(. Dosys czesto mu sie to zdarza. Mówi tez "spierdalaj, zamknij morde" itd Co wtedy robisz? obrazasz sie? krzyczysz, tez go wyzywasz? Wiesz co jest najgorsze? Ze On juz chyba nie widzi w tym nic złego. Przeprasza i za chwilke mówi "kochanie", jakby nic sie nie zdarzyło.

Dziewczyny - idziecie droga prowadzaca do koszmaru..... Jak mozecie pozwolic na wyzwiska, jak to mozecie wybaczyc? Czy nie macie szacunku do siebie?

Gość Dziś mam imieniny
Dokładnie. Jakby nic się nie stało. Ja nie wyzywam, nie krzyczę. Ale jest mi przykro. Parę razy nie odzywałam się kilka dni. Wtedy obicywał poprawę. Ale juz w nią nie wierzę. Myślę o odejściu.

To co mówicie jest przerażąjące. Jestem wstrząśnięty, jak można dać tak sobie ubliżać! To nie jest zdrowe... :o

Gość mam 22 latka
Ja tez mysle o odejsciu ale ejst tak ciężko. Jestem z nim 5 lat :(. On zawsze tak później podkręca i poodwraca wszystko, że ja mysle juz ze to moja wina, ze On miał powody zeby tak powiedziec. To jest chore :(

Gość Dziś mam imieniny
Jak można wybaczyć?? Proste. Kocham go. Jak się kocha to się wybacza wszystko. Nie umię żyć jak niektórzy. Nie ten to kto inny. Jestem bardzo uczuciowa. Ale myślę co by było jakby były dzieci. I to mnie przeraża

Gość mam 22 latka
Nawet kolezankom sie nie przyznam do tego, głupio mi, nie wiem co robic. Kocham go.

Ty może go kochasz ale on Ciebie nie. Chcesz takiego związku???

Gość Dziś mam imieniny
Sądzę, że mnie kocha. Może nawet bardziej niż ja jego. Mówi, że nie wyobaża sobie życia beze mnie.. ale jest porywczy, nie potrafi panować nad swoim słownictwem

Gość mam 22 latka
Mysle ze mnie kocha, tylko ma taki wybuchowy charakter.

A to soryy. Faktycznie, to taka odmiana miłości romantycznej. Bije, wyzywa to znaczy, że kocha. Gratulacje.

Gość Dziś mam imieniny
Mój mnie nie bije i nigdy nie uderzy.

Gość mam 22 latka
Ale poza tym On jest dobry, moge na niego liczyc, znamy sie bardzo dobrze, mieszkamy razem. Ciężko skreslic 5 lat razem. I moze faktycznie ja prowokuje? Juz sama nie wiem.

Gość ciekawa jestem bardzo
jak ich będziecie tłumaczyć jak was po ślubie bedą napie....lać

Panie Boze, spraw, abym nigdy nie byla tak beznadziejnie zaslepiona, aby jakis facet tak bardzo krzywdzil mnie psychicznie (fizycznie tym bardziej)...

Gość Dziś mam imieniny
Gdyby podniósł na mnie rękę nigdy by mnie już nie ujrzał.

Gość Dziś mam imieniny
To nie chodzi nawet o tłumaczenie, ale ja naprawdę czasem jestem jakaś upierdliwa i on tego nie wytrzymuje. Szkoda tylko, że w taki sposób to okazuje. Mówi mi, że święty by czasami ze mną nie wytrzymał