Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malutkie pytanko

Jak myślicie....

Polecane posty

Gość Malutkie pytanko

czy schudną mi nogi,gdy: będę jeść słodycze raz na 2 tygodnie codziennie wieczorem będę ćwiczyć: 8 minut ABS Buns, potem 35 minut steppera, 50 półprzysiadów i 8 minut ABS Legs 3 razy w tygodniu masaż półgodzinny szorstką rękawicą krem Eveline wyszczuplający rano i wieczorem nastryski zimną wodą na nogi... Hmm to chyba wszystko :P dodam,że nie mam grubych nóg,ale w święta trochę pojadłam i nogi mi troszeńkę przytyły,a chciałabym założyć mini pod koniec czerwca bez skrępowania... :) PROSZĘ O ODP. 🌼

Gość Malutkie pytanko
Naprawdę nie wiecie?! :(

Gość spróbuj coś robic zamiast
się pytać, przecież może się udać, a tu takie durne pytania ciekawe czy wytrwasz w postanowieniu? a wiecie, co??? ja będę biegać cały dzięń schudną mi nogi? przecież każdy jest iinny, każdy ma inną , budowę ciała, ja mam większą pupę ty mniejszą,inaczej rozmieszczony tłuszcz, spytaj trenera fitness podaj mu wymiary, oblicz ile potrzebujesz kalorii by spalać tłuszcz, I RÓB co postanowiłaś nic nie tracisz a zyskać możesz ładną sylwetkę i zamopoczucie...kobieto:p :D

Gość grapka
jesli bys w tym wytrzymala byloby baaaardzo dobrze...ja tez tak zakladlam i pewno nie jedna z nas..jak w polowie bedziesz to realizowac to bedzie sukces. wystarczy baaardzo silna wola i zaparcie w odchudzaniu- bez tego ani rusz.

Gość Malutkie pytanko
NO wiesz,ale męczyć soę po nic też nie jest miłe :P chciałam po prostu wiedzieć czy mam dobrze to rozplanowane itd.

Gość Malutkie pytanko
wytrwam na pewno ,dzięki grapka

Gość spróbuj coś zrobić zamiast
wiecie co mi wystarczył 1 miesiąc i pozbyłam się juz prawie 10 kg pomogły mi dziewczyny z kafeterii, sama pewnie nie dałabym rady tysiące razy zaczynałam i w końcu się udało, trzeba sobie postanowić i działać, teraz się zastanawiam dlaczego wcześniej nic nie robiłam by się sobie podobać i innym?:) zrobic sobie szlaban na słodycze,cole,smażone paskudztwa i kiloski leca a jak nogi mi schudły! szkoda,że jestem szeroka w biodrach:( ale i tak się cieszę z mojego wyglądu,,,trzeba zawsze dążyć do spełnie nia marzeń:D mi się prawie udało,życzę tego samego i sorry za moje zirytowanie :p

Gość Malutkie pytanko
spoko :P tylko nie zrozum mnie źle - ja nie chcę schudnąć,bo nie jestem gruba... Chcę tylko bardziej wyszczuplić i wysmuklić nogi,żeby mieć idealne na czerwiec... ;]

Gość Malutkie pytanko
spoko :P tylko nie zrozum mnie źle - ja nie chcę schudnąć,bo nie jestem gruba... Chcę tylko bardziej wyszczuplić i wysmuklić nogi,żeby mieć idealne na czerwiec... ;]

Gość gornka**
wow ale odkrywcze... nie widzisz kejt,że ona już napisała o 8 minut ABS na nogi?! to chyba już o tym pomyślała...

Gość Malutkie pytanko
Taaaaa... ;) akurat 8 minut ABS Legs już dawno mam ściągnięte,ale dzięki... ;]

no schudną...pod warunkiem,że będziesz jadła mniej..i wieczorami nie będziesz się objadała:)

Gość grapka
rozumiem cie ale wiesz musisz stanowczo do tego podejsc...odchudzic z bardzo duzej wagi jest latwo bo na poczatku kg lecą aole jak jest sie szczuplym i chce tylko poprawic sylwetke trzeba duzo pracy w to włożyć...ja jestem wyczulona na pt brzucha i staram sie co 2 gi dzien cwiczyc go. procz tego spacery szybkie i dietka...dasz rade.pozdrawiam