Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to znaczy

co naklepiej kupic

Polecane posty

Gość to znaczy

.......kolezance ktora urodzila dzidziusia 2 dni temu??

Ja bym sie ucieszyła z ładnych body i śpioszków w rozmiarze 56-62 Albo z paczki pieluch, ale to jest dyskusyjne - pieluchy się zużyją i nie będzie pamiątki. Można też kupić czapeczkę na wiosenne spacery - rozmiar około 37cm Z zabawek - zawieszka na wózek, żeby dzidzius sobie patrzył. Albo pozytywka nad łóżeczko - moja córeczkę to uspokajało. Możesz też kupić coś dla świeżo upieczonej mamy - np wkładki laktacyjne czy jakiś delikatny balsam do ciała. Nie wiem, jak inne Mamy, ale ja miałam dość grzechotek :O Każdy przynosił, a ja mogłabym nimi handlować...

Gość to znaczy
dzieki wielkie

oprócz prezentu dla dziecka,możesz też kupić bukiecik kwiatków dla koleżanki,napewno będzie jej miło

Ja nie lubiłam dostawać ciuszków od innych osób niż z rodziny.Bo rodzinka poprpostu brała mnie do sklepu a ja wybierałam małemu to co jest mi najbardizej potrzebne lub co mi siępodoba.A z innymi osobami było różnie.Wolałam pampersy bo ich nigdy nie jest mało lub mleko bo karmie butelką

lezaczek z wibracjami i muzyka..pomoc przy kolce i innych rozkoszach pierwszych miesiecy..ja dostalam i jestem zachwycona..moge isc i wreszcie wziasc prysznic..wraz z lezaczkiem i dzieckiem:))