Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pre-test

pre-test

Polecane posty

Gość pre-test

Bardzo proszę o opinie na temat testu ciążowego PRE-TEST. Zrobiłam go dziasiaj ale nic nie pokazał , żadna kraseczka się nie pojawiła ani że jestem w ciąży ani że nie jestem. Zrobiłam wszystko zgodnie z instrukcją Prosz ę o odpowiedź :-)

te testy maja to do siebie, ze czesto nie podaja zadnego wyniku, ja polecam Quick Vue

powtórz test czasem nie zadziała prawidłowo,ja też tak miałam, powtórzyłam i wyszły dwie krech, a do tamtego mąż wlał trochę wody i też wyszła druga krech ale słabsza niż w tym drugim.powodzenia

Gość pre-test
A ile kosztuje ? Czy można go robić również w ciągu dnia a ni tylko rano ?

Po terminie miesiączki możesz robić o dowolnej porze.Ja robiłam 1 dzień po terminie - popołudniu, kosztuje ok.13zł.

Nie pamietam ile kosztuje, ale z tego co wiem jest bardzo czuły. Natomiast jesli zalezy Ci na jeszcze pweniejszym wyniku to polecam Tobie zrobic test w lab. kosztuje okolo 10 zl z moczu hcg, z krwi hcg okolo 20 zl. a beta chg okolo 25 zl. :)

Gość pre-test
Dziękuję za informacje. Mam nadzieję że następny test coś pokaże a najlepiej żeby to były 2 kreseczki :-D. Pozdrawiam

Poprawiam sie beta hcg oczywiscie. Dodam tylko, że jezeli jest to wczesna ciaza, to zdarza sie ze test z apteki nie wykryje jej, bo niektore kobiety moga miec na poczatku bardzo niskie stezenie hcg, natomiast test z krwi wykrywa kazda ilosc tego hormonu

Gość pre-test
Wczesna ciążą - tzn. ilu dniowa? Bo mnie się spóźnia okres o 5 dni a gdybym była w ciąży to byłby to 3-4 tydzień ciąży.

W takim razie test z apteki powinien juz wykryc, ale tak jak mowie tez w lab. kosztuje nawet mniej, a jest o wiele bardziej czuly i mozesz go zrobic nawet wieczorem a i tak pokaze wiarygodny wynik :)

Gość pre-test jest niewiarygodny
Sama przezylam to na wlasnej skorze 2-krotnie i tak sie wkurzylam, ze zareklamowalam go w aptece, napisalam oficjalne pismo do kierownika, potem ten mi kazal napisac do producenta i czekam na efekt. Ostatecznie jest mi wszystko jedno czy mi odpowiedza czy nie, bo w ciazy juz jestem, ale swego czasu jak czekalam z nadzieja na wynik tego testu, to szalu dostalam kiedy 2-krotnie nic mi nie pokazal. Osobiscie polecam Bobo-test !!!

Gość A JAK ROBIĄ TEST
z moczu w labolatorium??? Mają jakis sprzęt, że wykryje szybciej niż test ciązowy z apteki??? Plisss powiedzcie, to sobie jutro zrobię .....