Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bambarambam

Czy latem i wiosną można używać kremów z kwasami na noc??? Proszę o radę, WAŻNE!

Polecane posty

Gość bambarambam

Kój chłopak chce używać Acnedermu, tylko nie wiem czy latem można. Oczywiście tylko na noc, rano zmyć. Na pewno nie będzie używał kremów z fitrami na dzień (mężczyźni...) Ma bardzo jasną skórę. Czy mu to nie zaszkodzi????

Gość filipka ....
musi zdecydować się na krem z filtrem na dzień, bo inaczej zniszczy sobie skórę

Dokladnie. Bedzie mial przebarwienia, zwlaszcza jesli ma jasna skore.

Gość bambarambam
ja używam Acnedermu na noc od jesieni i bardzo mi pomógł, nie mam zadnych przebarwień, nic złego się nie dzieje a też żadnych kremów z filtrami nie używam. Mało tego! Mam uczulenie na śłońce! A teraz jakoś nic mi nie jest. Czy to naprawdę szkodzi, czy tylko tak się mówi???

ja tez na noc stosuję,a na dzień nakładam krem nawilżający i na to warstwe podkładu...staram się jednak unikać słońca,bo nie chce mieć przebarwien.

ale jak będzie tak słonecznie...to zainwestuje w krem z filtrem,bo podkład trzeba odstawić:o

ale jak będzie tak słonecznie...to zainwestuje w krem z filtrem,bo podkład trzeba odstawić:o

Gość bambarambam
No dobrze, zainwestuję. Ale w takim razie mój chłopak ma tej maści nie używać??? (Bo na pewno nie będzie używał kremu) Myślę, że bardzo by mu ona pomogła. A jakie polecacie kremy z filtrami, nietłuste, wydajne, nawilżające (bo moja skóra baaaardzo wysycha i się łuszczy bez dobrego kremu) no i nie za drogie...???

Gość no to poleci ktoś krem
????

Gość ja stosuję
dr eris krem nawilżająco-ochronny 30+

Gość bambarambam
tak, ale on nie ma fotostabilnych filtrów i nie działa z talkiem... Chodzi mi o coś skutecznego

Gość ktośłoś
nie wiem o co chodzi z tym talkiem - o to ze nie można pudru uzywac na to??? ztego co wiem to taki filtr ma Avene ale kosztuje pewnie z 50zł- ale chyba tylko ta firma ma taki filtr

najmniej tłuste i najlżejsze są filtry o konsystencji fluidu, np. Vichy SPF 60 czy LRP fluide extreme SPF 50+ czy Bioderma Max Fluide SPF 100. ceny większości porządnych filtrów są porównywalne, ok. 50-60 zł. można kupić filtr do ciała o 2 razy większej pojemności niż do twarzy, to wyjdzie taniej. z Avene miałam emulsję SPF 50+, była OK.