Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LuiO

Potrzebuję rady.

Polecane posty

Słuchajcie, nie mam kompleksów, ale chciałbym przytyć jakieś 10 kilosów i za chorobę nie mogę (daję radę najwyżej 2kg). Niech ktoś mi sprzeda radę na przytycie, tylko jakąś sprawdzoną. Wszyscy piszą o odchudzaniu, a co z przytyciem? Teraz uściślę : Wiek raczej nieistotny, wzrost 186 cm, waga 78 kg, sposób odżywiania - normalny (tzn. nie jestem wybredny że np. jem tylko to czy tamto). P.S. Piszcie poważnie. Pozdrawiam

Gość skoro piszesz
na "życiu erotycznym" to co chcesz żeby Ci przytyło :P a jeśli poważnie to polecam diety - tam pytaj

Gość kto pyta wielbłądzi...
czy penis o wymiarach 17 cm długości i 3 cm obwodu da mi satysfakcje? pisze tu bo mi topik skasowali

Gość aneczka 18
jest bardzo wiele diet na przytycie poszukaj moze na www.sfd.pl

Nie sprecyzowałem się końca, sorki... piszę na erotycznym, ponieważ to się tyczy tej sfery, a mianowicie, moja dziewczyna chciałaby abym był troszkę bardziej puszysty (tzn. mniej kościsty tu i ówdzie) bo jak twierdzi \"kochanego ciałka nigdy za dużo\", więc stąd moja prośba. Poprostu bardziej byłbym apetyczniejszy dla niej. Może ktoś ma podobne doświadczenie?

Jeszcze pytanie dodatkowe, bo w sumie to ważne. Czy większa masa wpływa na życie seksualne? Bo nie chciałbym, żeby się ono pogorszyło jeśli jakimś cudem przytyję? Pytam bo nie wiem, jak to jest z \"Misiami\"? ( Nigdy \"zaokrąglony\" nie byłem i tu mogą rzucić światło na ten problem kobiety, które mają jakieś doświadczenie w tej materii).

Gość aneczka 18
mmmm moj misio jest boski..

----> aneczka 18 - Dzięki, a coś bliżej co i jak w relacjach \"adzi badzi - fiku miku\" ?

Gość aneczka 18
no ma super dupcie ktora mocno moge zlapac za posladki jak sie kochamy.. podczas kochania na jezdzca nie odbijam sie o zadne wystajace kosci tylko mieciutke cialko.. nie wiem co ci napisac jeszcze bo nei bardzo wiem o co ci tak dokladnie chodzi

No ogólnie czy nie ma z powodu większej objętości ciała różnego typu niedogodności. Na marginesie dodam że nie posiadam nigdzie wystających gnatów i sex z moją \"naj\" jest zajebisty, ale chodzi o to czy nie wiem może większy bebzun nie będzie ograniczał mi swobody ruchów itp. ?

No ogólnie czy nie ma z powodu większej objętości ciała różnego typu niedogodności. Na marginesie dodam że nie posiadam nigdzie wystających gnatów i sex z moją \"naj\" jest zajebisty, ale chodzi o to czy nie wiem może większy bebzun nie będzie ograniczał mi swobody ruchów itp. ? Co do wcześniejszych wypowiedzi, byłem na tematach dotyczących diet no i co ? samo odchudzanko i zero konkretów na tycie... Asekuruję się jeszcze stronami dla kulturystów bo może tam jakąś chemią dysponują na masę....

Gość aneczka 18
z wieksza masa jest napewno ciezej.. tzn mozes sie bardziej pocic.. pozatym napewno trudno ci bedzie przytyc skoro nigdy nie byles pulchny.. ja mysle ze jak pochodzisz 3 lata na silownie to bedzie dobrze :) po co ci tluszczyk jak mozesz miec mase miesniowa?

Cóż wydaje mi się że jakieś 10 kg to nie za dużo. Więc ważąc jakieś powiedzmy 86-88 kg przy swoim wzroście to nie wydlądałbym jak puszysty. Podejrzewam że nie będzie tak ciężko, co innego byłoby jak bym się odważył na 100 :)Ale to byłaby przesada, a tak to tylko o skromnych 10 chcę przytyć... Siłownia odpada bo nie mam czasu na hantle i sztangi :(

Gość aneczka 18
moj chlopak je majonez doslownie ze wszystkim.. nie jest gruby tylko ma jakby poprostu taka grubsza warstwe skory :) slodko to wyglada.. moja kolezanka tez jadla majonez codziennie i po 3 miesiacach byla ciezsza o ok 6 kg !! mysle ze gdybys jadl go wystarczajaco duzo to by ci pomoglo.. zycze powodzenia :)

Gość aneczka 18
ta druga moja wypowiedz to nie ja tylko jakis frajer co sie podemnie podszywa :|

Gość aneczka 18
zamknij morde pier*olony wiesniaku!!! nudzi ci sie czy co ku*wa?????

Gość aneczka 18
ale mnie takie cos wku*wia.. ehhhhhhhhhhhhhhhhh :( ciekawa jestem co mu to daje :|

Gość aneczka 18
Takie scizy jak gdanie z sama soba na szczęście nie zdarzają mi sie często.Najbardziej lubie słodkie przytulanki i rozmazywanie nasienia i gęsiwa na jego i moich udach i brzuszku :classic_cool:

Gość aneczka 18
hm co do rozmazywania nasienia to racja ale na cycuszkach.. mowilam ci juz przestan sie podemnie podszywac bo chlopak ma problem i chce przytyc a ty wredny podszywaczu zawalasz tlyko ten temat!!!! :| trep pier*olony

Gość aneczka 18.
Oczywiście klamalam.Pisaa wszystkie te posty,aby zostac popularna na tym forum.Ale widzę,ze dalej mnie nikt nie lubi :(