Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zacellilitowana

Roll-On Garniera na cellilit... tani, ale na pewno dobry???

Polecane posty

Gość zacellilitowana

Czy ktoś stosował? Bo słysze o tym świetne opinie, a drogie nie jest więc pewnie spróbuję...:P, ale może któraś używała i podzieli się wrażeniami na ten temat? Ja mam dośc zaawansowany cellulit na udach i pośladkach:/ do tej pory nic nie zlikwidowało go w 100%, jedynie tak w 40% max żel ujędrniający Dove no i takie 'cudo' z Avonu wyszcuplające.... jedyne co działa. A Garnier dobry? Pomóżcie, bo mój tyłek wygląda gorzej niż pole minowe...;(

ja tez sie chetnie dowiem, niestety mam ten sam problem:(:(:(:(:(:(

Gość zacellulitowana
pomogło po miesiącu może... ale co z tym garnierem?

Gość ja zawsze
tez bym wlasnie chciala sie czegos dowiedziec na temat tego "cudenka"

Kupcie lepiej sobie Vichy Liposyne lub Lipocure, a najlepszy jest ostatnio Elancyl Galenica. TEraz są promocyjne opakowania 2x100 ml =115 zł +30 ml peelingu gratis. 1 opak starcza na 14 dni i smaruje się tylko 1 raz dziennie. Bardzo napina skórę i wygładza. Moja siostra kończy już pierwsze 100 ml i mówi , ze jest rewelacyjny. Lepszy niż Liposyne z Vichy. Ja niestety stosuję VIchy bo kupiłam wcześniej (też w promocji 2 opak po 200 ml =120 zł). Ten Liposyne stosuję już nie pierwszy raz i zawsze jestem zadowolona i gubię od 1,5 do 2 cm w udach. 2 razy dziennie się smaruję. Wiem, ze może to drogo ale przy odpowiedniej diecie i kilku ćwiczeniach plus te kremy ZAWSZE jest efekt. Sam krem NIGDY nie pomoże. Powodzenia :) Aha z niższej półki słyszałam o Eveline na cellulit. Dużo dziewczyn jest z niego zadowolona. Ja mam krem do biustu E. i uważam, że jest dobry.

Gość mamamamamma
up up

Gość ja wczoraj
kupilam z tej nowej żółtej serii żel antycellulit...Ma bardzo fajan konsystencje i swiezy zapach cytrusow natomias o dzialaniu lub jego braku nie moge jeszcze nic pwoiedziec bo uzylam go dopiero dwa razy.Po nalozeniu zelu skora staje sie bardzo przyjemnie wygladzona ale dodatkowo tuz po wsmarowaniu nacieram sie przyrzadem do zwlaczania celulitu co mam nadziejej zwiekszy dzialanie zelu...o efektach napisze za jakis czas

witam, rowniez jestem ciekawa nowego produktu garniera. ja uzywam vichy lipostretch i naprawde polecam. slicznie pachnie, wydajny i szybko sie wchlania a skora robi sie napieta. ogladalam ostatnio w \"pytaniu na sniadanie\" wywiad z lekarzem - cellulitu nie da sie zlikwidowac kremami. mozna troszke redukowac ale to sa problemy podskorne i trzeba stosowac specjalistyczne zabiegi - regularnie!!! A i tak nowy bedzie sie robil. natomiast na stronie vichy mozna poczytac o tym jak zapobiegac powstawaniu - trzeba spozywac produkty o niskim indeksie glikemicznym. Polecam diete South Beach. Mam blisko 30 lat i nie mam cellulitu ale szukam czegos na rozstepy. Sprobujcie ta maseczke z kawa i cynamonem, ja zamierzam wyprobowac na weekendzie. pozdrawiam

Witam, jakis czas temu zakupiłam sobie ten wyznalazek i musze powiedzieć że jest chyba pierwszym specyfikiem po którym zauważyłam redukcję cellulitu. Może nie zupełna ale znaczną! Niestety jestem dosyć leniwa i wizja 40 minut wcierania w siebie róznych kosmetyków dziennie mnie przeraża.. dlatego dałam sobie z nim spokoj i oczywiście wszystko raz dwa wróziło do normy - czyli wszędzie mam okropne fałdki :( grr Natomist jesli ktoś jest wytrwały albo ma na takie zabawy czas to moim zdaniem roll- on jest śwaitny i warto go kupić ! pozdr

Gość trzeba odswiezyc

Gość Zastanówcie się czy
to kosmetyki redukują cellulitis czy masaż :) Ja masowałam się codziennie podczas prysznica specjalną rękawiczką i teraz jak jest słonko to brykam w krótkich spodenkach i szpilkach :) Pozdrawiam i zyczę wytrwałości w masażu ;)

Gość Beatorek
Garnier roll-on DZIAŁA!! Jeśli w drogerii gdziekolwiek zauważycie, kupujcie, puki jest. Ja muzę jeździć 15 km do drogerii na wsi, by kupic bo wszedzie inndziej jest brak towaru!! TYLKO: cellulitisu lepiej sie pozbądziecie, tzn. z lepszym skutkiem zmieniac nawyki żywieniowe, tzn. bez chipsów, i innych tkich "śmieciowych" żarełek. no i RUCH, RUCH, RUCH:) Pozdrawiam:)

oj to fakt kupujcie poki jest-u mnie juz nigdzie nie moge dostac(rossman x2,tesco,carrefour,dwa ryneczki-nigdzie nie ma).Wprawdzie nie uzywalam i nie wiem czy na mnie podziala,ale chetnie bym wyprobowala.Tylko trzeba 40min masowac???!!!ja nie mam czasu na takie zabiegi,przy rocznym dziecku to ja ledwo kawe moge wypic,czy oko podmalowc. Pariss napisala,ze poleca Elancyl Galenic-stosowalam kiedys sporo czasu i nie pomogl,a skore mialam i mam(nawet teraz po ciazy)elastyczna i nie mialam nigdy problemow z nadwaga,jednak celulit troche widoczny.Ale galenic nie pomogl,teraz stosuje serum eveline,ale zbyt krotko by cos powiedziec na ten temat.

Gość Madzialenkasliczna
Dziewczyny nie zamulajcie tu bo ja mam 17 lat a cellulitis mam od 15 roku życia.Mam 1.68 i waże 50kg.Ćwicze intensywnie od 8 lat taniec nowoczesny przynajmniej 3 razy w tygodniu.Oprócz tego praktycznie co tydzień jestem na dyskotece ruszam sie jeżdże na rowerze nie jem duzo słodyczy.Nie jem kolacji.Według mnie to po prostu uwarunkowanie genetyczne.Moja mam miała celulit i ja też mam,ale w porównaniu z tym co było około roku temu to teraz juz mam ładna pupcię.a robię tak-zawsze rano i wieczorem tre posladki i uda mydłem z peelingiem.potem oblewam poslady i uda lodowatą wodą z prysznica przez około 20 sekund.Potem wychodze i wcieram w nogi balsam.od dołu do góry i potem około 20 min robie masaż ud i pośladków!No i rzeczywiście pomaga!!!!żadne kremy,żadne operacje,żadne maści,żadna dieta(no tyle,że unikać tłuszczu i nadmiaru węglowodanów)tylko te masaże codziennie wytrwale!Tak więc widziecie,że cellulit nie jest spowodowany tylko i wyłącznie brakiem aktywności fizycznej i złym odżywianiem sie!a rol-on to po prostu masaz jak siebedzieciemasowac 40 min ze zwyklym kremem na to samo wyjdzie

Gość Odświeżam..
Dziewczyny, ten roll-on to zaczepista sprawa.. Mój cellulit maleje w zaskakującym tempie.. dwa razy dziennie wcieram ten specyfik - "bije sie" zakręconą kulką ( jeżeli wiecie o co chodzi:p) i jeżdżę codziennie min 20 km na rowerku stacjonarnym, zanim zaczęłam stosować ten specyfik też jeździłam, rzeczywiście uda mi zmalały ale cellulit został, dopiero roll-on mi pomógł, a stosowałam wcześniej kosmetyki z Avonu, Ziaji i Soraya Body Lifting.. Oprócz tego łykam L-karnityne z Chromem i pije 1,5 l wody niegazowanej i z 1 l herbaty czerwonej parzonej w kostkach.. ;]

Jest niezły, używam go jakiś drugi tydzien (w zeszłym roku też go stosowałam) i moge napisać, że efekty są... ale na lepsze efekty to polecam basen i jak rolujecie tym roll-onem to później aby wchłonął, to dobrze jst tak mocno masować dłonią, gnieść, ubijać i co się tylko da :P bić te skróre... hihihi :)

właśnie.... masaż rękawicą ale jaką ? Robie naprzemienny natrysk zimną i ciepłą wodą od pośladków po kolanka ale jakiej rękawicy najlepiej użyć ? Jakiejś pierwszej lepszej z rossmana przeznaczonej właśnie do takiego masażu czy jakoś odpowiednio szorstką. Hm ? :)

Gość badziak
Silver Roll on - Dezodorant Hb, w zasadzie to jedyny kosmetyk, który faktycznie mi pomógł, przynajmniej nie wpływa negatywnie na skórę, nie pojawia się kiepski zapach, doskonale to zabezpiecza. Świetny produkt.