Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Some Bizarre

Lepsza L-karnityna czy CLA ?

Polecane posty

no wlasnie...otoz miumo niedowagi anwet ....chce pozbyc sie szybciej i skuteczniej tlustego brzucha bioder i talii:O ...nogi i rece mam jak patykia brzuch jak u kobiety w ciazy:P mimo ze malo jem..takeiw alki tluszczu,ze nawet niektorxy z nadawaga tak nie mają...i oprocz brakow estetycznych musze kupowac spodnie,ktore na mnie wiszą jak an worku.(t dobre są za ciasne:P) zy jesli bede brac CLA i jesc ok.1200-1500kcal i cwiczyc ok.pol godziny dziennie w tym 6 weidera to beda ajkeis efekty? i czy CLa mi w mym przypadku nie zaszkodzi? piszcie:P

wiem ze aby wystapil jakis tam efekt spalania to L -karnityny trzeba brac mase i byloby to kosztowne-wrecz nieoplacalne-co do 2 giego specyfiku to nie mam pojecia:)

eee przeczytalam niedawno,ze CLA nie mozna barc w mlodym wieku(mam 16 lat) wie ktos czemu i co to moze spododowac ?:P

Gość ksiezniczka15
A kto powiedział ze L-karnityny nie można brać w młodym wieku? :D :D

Gość ksiezniczka15
L-karnityna stosowana po tabletce (zalezyt jakie stęrzenie) PÓŁ GODZINY! przed wysiłkiem daje naprawde spore efekty chyba że się ćwiczy 10 minut... wtedy nie daje żadnych.

opinie o L-karnitynie mam od znawcow tematu-kulturystow i instr fitness-nie sadze aby dojrzali ludzie wprowadzali mnie w blad-tymbardziej ze znamy sie od kilku dobrych latek:) odradzili ,wyjasnili czemu a ja przekazalam autorce tematu,pozdrawiam serdecznie:)

Gość ----agatka
Furious jesli chodzi o l-karnityne to uwazaj bo jak przestaniesz brac to wroci tluszczyk, l-karnityna jest dla ludzi uprawiajacych zawodowo sport, wybierz bio-cla , nie przyniesie ci szkody jesli przestaniesz brac ale cwiczyc duzo musisz, głownie aerobowe np po godzinie 3 -4 razy w tygodniu

Gość ----agatka
a jesli juz l-karnityna to na pewno cwicenia aerobowe musza byc a nie silowe

Gość ----agatka
6-waidera to silowe jakby co:P

acha...no bo slyszalam,ze CLA jest tylko dla doroslych ludzi:O anwet na niektorych rodzajach pisze ,ze dla doroslych :O hmm chyba bede sie musiala swej lekarki poradzic....ale kupie..