Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tschumi

KOLCZYK W PEPKU

Polecane posty

Gość tschumi

Ktora z Was ma? Czy boli gojenie sie? Lubicie Go? Ladnie to wyglada?

Gość envy me
ja mam sliczny kolczyk w pepku i jest fajnie:)

Gość use
Ja mam i żałuję (tzn. teraz go nawet nie noszę, ale dziurka oczywiście została :O) Radzę Ci - nie rób tego!

ja mam juz 7-8 lat i nie żałuję. Co do bólu to nie pamiętam, goiło się szybko

Gość a dlaczego
napisałaś "go" z dużej litery? :O

no ja mam kolczyk w pepku. :) narazie dopiero troche ale mam! :) moim zdaniem super wyglada.. wiesz.. wogole wraca moda na kolczyki w pepku :) ale ni dlatego go zrobilam. poprostu zrobilam to dla siebie i mi si to podaoba i wg :) wg nie bolao przy przekluwaniu i gojeniu :) bardzo fajna sprawa. jesli chcesz jakies info dawaj na gg 970526 :) lub na moj temat. duzo info w nim jest :* :) pozder

Gość łączenie tematów_______
chce mieć kolczyka w pępku 22:33 adik jak moge go zrobię i gdzie jak go się pielęgnuje i jaki kolczyk mam kupić na początek 22:36 adik kto mi pomoże 22:37 taa przyda ci się na starość będziesz miała gdzie powiesić choinkę zapachowa 22:44 nibys 1. u kosmetyczki lub w salonie tatuażu/piercing'u 2. jak to wygląda: zaznaczenie miejsca (flamastrem zrobią ci kropki) żeby było równo, ścisną ci specjalnymi szczypczykami skórę , a później igła przebija i założą kolczyk. 3. czy boli raczej nie troszkę piecze, później jak jest obolałe to boli jak sie uderzysz nie możesz spać na brzuchu itp da sie przeżyć 4. kolczyk w salonie dostaniesz 5.nie przebijaj sama brzuch jest wrażliwym miejscem możesz mieć dużo komplikacji. mi za pierwszym razem przebiła koleżanka 3 miesiące gojenia i dużo problemów z założeniem kolczyka nie warto;/ 22:46 zainteresowana tematem* ja marzę o kolczyku w miejscu bardziej intymnym, np. na łonie, tuż nad łechtaczką poważnie 22:47 nibys aha zapomniałam pielęgnacja przemywanie solą fizjologiczna czasem specjalna maść z antybiotykiem i obracanie i ruszanie kolczykiem zresztą wszystkiego sie dowiesz w salonie lub u kosmetyczki 09:04 Kika/Blondi (kikafrika@buziaczek.pl) HeH. troche polszczyzny by ci sie przydalo ;P ale mniejsza mam kolczyk w pepku wiec ci pomoge z pierwszej reki. rzeklowaj najlepiej u DOSWIADCZONEJ KOSMETYCZKI! kolczyk mozesz kupic specjalny w salonie i to polecam bo on jest juz wysterylizowany. jesli chcesz kupic jakis kolczyk na zmiane.. kup ze stali hilurgicznej. to jest bardzo dobre tworzywo. jesli wystapi uczulenie wtedy zmien np. na zloto czy srebro. ale zadko to wystepuje. stal hilurgiczna przyjmuje sie najpiejej ;] co do gojenia. opalanie owszem. brak moczenia tego miejsca w kapieli czyli rowniez 0 basenu poki sie nie zagoi. kup najlepiej tribiotic i rob oklady z szalwi i rumianku pomaga na 100 {%] ;P jakies pyt? gg. 970526 09:08 polecampolecam1 http://www.3dwhite.pl/?click=5ab4af617fbcb64 a7f31b2215975903d 09:11 Nie stać ich na kolczyka http://img233.imageshack.us/my.php?image=pra cawrecb9.jpg http://img530.imageshack.us/my.php?image=zbi jaja0.jpg 09:31 ANULKa19_ ja mam kolczyka bolalo bardzo ale warto bylo mam takiego malutkiego 22.04-63kilo 1cel-55 2cel-53 wzrost-163cm 12.06.2007-60 09:58 *TINA* Ja też mam kolczyk w pępku Już kilka lat. Zrobiłam go w salonie kosmetycznym u doświadczonej kosmetyczki. Nie radzę próbować tego samodzielnie, bo znam osoby, u których skończyło się to komplikacjami! U mnie goiło sie dość długo, używałam maści tribiotic.