Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hallllliiiinka

czy pamietacie SLIM -FAST

Polecane posty

Gość Bóżena
totalna bzdura,wogóle nie działa.Jem tabletki 10 dni-efekt? przytyłam 1,5 kg i na dodatek mam wilczy apetyt .Pytanie? zapewnili zwrot pieniędzy jak nie działa i gdzie się zgłosić???

Gość madziula83
gdzie mozna kupic jeszce slim fast ??? nie moge znalezc w aptekach na allegro tez nie znalazlam ...

Ja na slim fast schudłam 6kg w 1,5 miesiąca... czułam się rewelacyjnie ..po nim wcale nie chce sie jeść.... teraz muszę 4kg zgubic i mam zamiar zamówić na allegro.... koktajl jest pyszny robiłam go z odtłuszczonym mlekiem ... najlepszy truskawkowy :-)

Zamówiłam dzis przez net slim fast :-) dwie puszki na razie banan i truskawka :-) po 37zł kiedyś schudłam na nim 6kg w 2 miesiące zero apetytu ale duzo energii :-) mam nadzieje ,że teraz tez sie uda ... nie mam duzo do zgubienia jakieś 4kg ale samo nie zejdzie :-)

Ja w tamtym roku piłam NUPO są różne smaki, truskawkowy, kakaowy, latte, schudłam na nim 9kg w 7tyg,pilam raz dziennie. ale nie wiem czy w PL kupicie, moze w wiekszych miastach? albo przez internet.

Gość Takaonablueyes
I pieknie schudłam na slim fast polecam wszystkim :-) 6kg w 6tygodni :-)

Gość grubaska1601
jeśli się odchudzacie i macie napady głodu, to spróbujcie do diety wprowadzić suplement diety o nazwie BŁONNIK90 wspaniale likwiduje uczucie głodu, można go dostać w marketach i w necie zamówić, zobaczcie na stronie www.ekoprodukt.pl polecam bo też stosuję, pozwala mi oszukać mój organizm i w rezultacie zjadam o wiele mniejszą ilość pokarmu w ciągu dnia