Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miska1

--------drętwienie rąk-------------

Polecane posty

Gość Miska1

w nocy budzę się ze zdrętwiałą ręką przeważnie prawą......nie spie na niej nie przygniatam poprostu uczucie jakby wbilay mi sie szpilki w rękę:(......nie zdarza sie to codziennie ale dosyc często a mam tylko 22 lata... czy to moze być związane z krążeniem?? bo jeżeli chodzi o zimne dłonie i stopy to mam to od zawsze :(

Gość moze za duzo sie masturbujesz
przez sen...

Gość Miska1
też sie nad tym zastanawialm ale to nie to :P

Gość Bella-dona
Uciski na kregi szyjne,zwyrodnienia kregoslupa,zespol ciesni nadgarstka,zaburzenia reumatyczne.Ja mam tez tak od wielu lat ,raz jest lepiej raz gorzej i raczej u mnie od kregoslupa. W Twoim wieku to raczej nie z powodu krazenia jako takiego .

Gość to nie dobrze
Ja tez tak miałam,okazało sie ,że w moim przypadku chodzi o przeziebioną krew.Tak stwierdził lekarz.Muszę dodac,że pracuję na dworze i jest to wynik tegorocznej zimy. Tylko u mnie doszły jeszcze skurcze,to one mnie budziły w nocy.

Gość kurcze to chyba działanie
kliamtu ... zartuje ;) ... mam tak samo i widze,ze nie jestem wyjatkiem, bo to juz którys topic dotyczacy tego poroblemu jaki ostatnio widze... chyba pojde do lekarza

Gość Bella-dona
Faktem jest ,ze na zmiane pogody sie tak u mnie dzieje ,np.na deszcz ,albo jak sie "narobie"tak jak teraz na swieta , magnez jest tez wskazany oraz pomocne sa leki rozrzedzajace krew typu aspiryna

Gość u mnie z kolei
występuje drętwienie i skurcze w łydce i również jest to skutek niedoboru magnezu. A lat mam jeszcze mniej bo 19.

Gość u mnie przyczyna dretwienia
rak ( od weilu lat ) jest zwyrodnienie odcinak szyjnego gregoslupa. Meze siedzisz duzo przy kompie, kreslisz, rysujesz, szyjesz itd. Nie pomaga rozcieranie rak w nocy, trzeba zmienic pozycje glowy i szyi ( sprobuj tak jakby wyciagnac glowe jak najdalej, lub przekrzywic na boki.- jesli przejdzie to jest to. Zyje z tym 20 lat, durni lekarze wciskali mi rozne leki i ciemnoty, nic nie pomagalo , musialam sama na to wpasc.

Gość misiulina
od 2 miesiecy pracuje w stadninie koni...co znaczy wzmozony wysilek fizyczny i ciagle przebywanie na powietrzu, i od 2 miesiecy mam dretwienie rak, zwlaszcza po przebudzeniu, do tego biorac gleboki oddech czuje jak mi cos strzyka w kregoslupie (miedzy lopatkami).nie odczuwam przy tym zadnych boli ,ale nie wiem co moze byc przyczyna i jak mozna temu zapobiec...

Gość mosiula
ja mam od kilku tygodni.ale dopiero od 2 zaczelo sie to robic nie do zniesienia, teraz nie moge nawet pisac smsa prawa reka ani jesc.nie boli, a jest tylko nie bywale nieprzyjemne.jestem ogolnie przeziebiona i duzo przebywam w zimnie, wiec tlumacze sobie ze to moze przez to:)mam nadzieje ze to minie i mi i wam tez. pozdrawiam wszystkich chorowitkow(lat mam 24):)