szmul 223 Napisano 8 godzin temu (edytowany) H Edytowano 8 godzin temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 80 Napisano 8 godzin temu Wstałem z drzemki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 56 Napisano 8 godzin temu Ja już trzeci tydzień bez drzemki popołudniowej ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 80 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Toya napisał: Ja już trzeci tydzień bez drzemki popołudniowej ^^ Śniło mi się że wale się w kiblu z jakoms jaka ta podświadomości jest głupia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 223 Napisano 8 godzin temu Też se zrobię jak będę w domku Ciekawe czy na Wandzie jest ciekawego bo tu nie można pisać jak nie masz posuwacza i nie jesteś doktorem habylytowanym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1731 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, VenusHorizon4 napisał: Wstałem z drzemki Lepiej iść do parku lub pobiegać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 56 Napisano 8 godzin temu Mi się śniło, że kolega mnie zapina huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 223 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał: Śniło mi się że wale się w kiblu z jakoms jaka ta podświadomości jest głupia Mi się śniło że byłam małym stworkiem i przelatywalam przez dziurkę do klucza jakaś energia ssąca mnie wciągala do kolejnego portalu i tak bez końca a dziś mi się śniło porwanie dziedzka i wstałam spocona chciałam kogoś pokroić ale nie zdążyłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 80 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Lepiej iść do parku lub pobiegać Jak się będę w parku kręcił bez celu to po psy zadzwoniom za posture super knura 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 80 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, szmul napisał: Mi się śniło że byłam małym stworkiem i przelatywalam przez dziurkę do klucza jakaś energia ssąca mnie wciągala do kolejnego portalu i tak bez końca a dziś mi się śniło porwanie dziedzka i wstałam spocona chciałam kogoś pokroić ale nie zdążyłam Mi się śni samo roochanie ewentualnie ostatnio komornik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 80 Napisano 8 godzin temu W jeszcze mi się śniło że jezus z nozownikiem weszli mi na chate ten nożnik kopnol mnie na schodach i nawet się nie ruszylem dopadlem go i go wyjasnilem że jest słaby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 56 Napisano 7 godzin temu Lachony pisza do mnie na priv, ale mam zablokowaną skrzynkę. Przykro mi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 56 Napisano 7 godzin temu Chyba Madzia próbuje się dobić ech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 31 Napisano 7 godzin temu Mi się dziś śniła piwnica motor klucze że mi matka warkocze plotła i że mi wypadła Kępa włosów z lba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 223 Napisano 7 godzin temu Też mam bloka jakiś troll wojuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1731 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, szmul napisał: Też mam bloka jakiś troll wojuje Wszyscy mają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 56 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, szmul napisał: Też mam bloka jakiś troll wojuje A do mnie laski wypisują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 80 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Toya napisał: Lachony pisza do mnie na priv, ale mam zablokowaną skrzynkę. Przykro mi Tu nie ma lachonow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 56 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, VenusHorizon4 napisał: Tu nie ma lachonow Jakieś desperatki na malowany. Nie jestem zainteresowany. W ostateczności mogę dać tylko po gaciach, ale pod warunkiem, że ryj minimum 7/10. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 933 Napisano 7 godzin temu Do mnie kilka dni temu jakiś gość cos o majtkach napisał ale tylko przez chwile to widzialam jak ledwo przyszła wiadomosc bo też mam zablokowaną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1731 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, VenusHorizon4 napisał: Tu nie ma lachonow Kiedyś często panowała tu moda na pisanie <Tutaj nie ma kobiet > Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 80 Napisano 7 godzin temu Kurde niedługo gta6 trzeba będzie wyro postawić przed 85 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 80 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Do mnie kilka dni temu jakiś gość cos o majtkach napisał ale tylko przez chwile to widzialam jak ledwo przyszła wiadomosc bo też mam zablokowaną. A co z tym trendowatym z kalkury macie jusz bombelka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 223 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał: A co z tym trendowatym z kalkury macie jusz bombelka pewnie tak a Madzia ma mynza zeby jej pozwolili spokojnie trollowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 80 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Toya napisał: Jakieś desperatki na malowany. Nie jestem zainteresowany. W ostateczności mogę dać tylko po gaciach, ale pod warunkiem, że ryj minimum 7/10. No właśnie tu rýje takie że jakbyś wychodzil z windy to byś się przestraszyl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 933 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, VenusHorizon4 napisał: A co z tym trendowatym z kalkury macie jusz bombelka Zmieniłam obiekt zainteresowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 223 Napisano 7 godzin temu ja jestem po rozwodzie jestem bezplodna i mi starczy juz w tym zyciu tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 223 Napisano 7 godzin temu 13 minut temu, VenusHorizon4 napisał: No właśnie tu rýje takie że jakbyś wychodzil z windy to byś się przestraszyl jakies to jest dziwne ze budowac swoje poczucie wlasnej wartosci na gachu ja bym chyba stracila szacunek do siebie i skok z wiezowca bo pewnie by mnie nie szanowal i bylby menelem i dawanie dópy wiecznie az by sie czlowiek czul jak kórwa a ja to sie czuje wartosciowa i zdrowa jak nie mam gacha huh dziwne te baby som Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Osasuna Farfeluna 0 Napisano 7 godzin temu 23 minuty temu, VenusHorizon4 napisał: No właśnie tu rýje takie że jakbyś wychodzil z windy to byś się przestraszyl Anastazja pisała na netkobietach, że swoje ryło od 40 lat oglądasz a i tak potrafi cię morda ogra zszokować jak spojrzysz w lustro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 223 Napisano 7 godzin temu oblesna baba na foto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach