Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga23.

Kiedy zobaczyliście waszego partnera/kę nago po raz 1.

Polecane posty

Gość Aga23.

Wszyscy tu mówicie, że można czekać z seksem do ślubu, albo nie... A jak się ma z nagością, bo jestem sama ciekawa...

Gość przeniesienie
16:40 feftsgfds tak zupelnie calego nago bez bokserek zobaczylam go jak sie 1 raz kochalismy chyba...chocoaz tez pamietam ze raz czy dwa weszlam mu do lazienki jak bral prysznic..zaslanial wtedy swojego fiutka reka ale reszty nie...nie pamietam czy to bylo zanim czy juz po tym jak poszlismy do lozka..a tak wogole do lozka poslzismy po 3 miesiacach znajomosci 16:42 radooorepro miałem dziewczynę gdy zdecydowała się rozebrać przede mną uciekłem od niej miała taka obwiśniętą skórę fuu na brzychu dupie i udach jakies białe paski cycki obwiśnięte aż do pasa chyba (nosiła staniki usztywniane i ładnie wyglądały) ble ja wiem że jestem cham ale nie mogłem się przemóc do tego ta psitka nieogolona fuuu i wary obwiśnięte a z twarzy to ładna lala była 17:37 samantela ja jak przyszlam z moich chlopakiem do niego a bylo to po 3 tygodniach od czasu jak sie poznalismy to byl straszny upal i on powiedzial ze musi pujsc pod prysznic bo jest bardzo spocony wiec poszedl a ja zostalam w pokoju sama a ze ma bardzo duza lazienke gdzie toaleta jest oddzielona od prysznica tylko zaslonka to postanowilam skorzystac z toalety i bedac w niej nagle lekko odsunelam zaslone i zobaczylam jak moj chlopak stoi pod prysznicem ze stojacym ptakiem i sie onanizuje robil to szybko i sie spuscil a wtedy ja wyszlam do pokoju 19:18 Do ...radooorepro Dziewczyny na GOLASA TO TY NIGDY W ŻYCIU NIE WIDZIAŁEŚ, więc nie opowiadaj bajek i lepiej weź się za naukę, bo jutro idziesz do szkoły 19:55 Anka_zielona_1983 Ja mojego zobaczyłam po raz pierwszy po miesiącu, leżeliśmy nad wodą (kamionka), było pustawo to tak dla żartu ściągnęłam mu kąpielówki szybko stanął na baczność Pierwszy sex z nim miesiąc po tym zdarzeniu 22:46 yhhhhhhe jeszcze to nie nastąpiło