Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

babie lato

tchórzofretki-czy ktoś ma?

Polecane posty

Spodobały mi się te zwierzaczki, podobno strasznie smierdza, czy to prawda? Jak zachowuja sie te ziwerzaczki? jak sie je wychowuje? jakie sa dla ludzi itp?

Gość mam fredzia
:) śmierdzą przez 8 m-cy dopuki sie ich nie wykastruje a potem już nie:) sa bardzo żywiołowe jest ich pełno wszędzie, wyciągają ubrania z szafek i ciągają po całym domu ale sa przezabawne, sa bardzo kontaktowe z człowiekiem

Gość u mnie w domu
tez jest fredka,faktycznie smierdzi,w pierwszy dzień myslałam ze zwymiotuje,nie mogłam sie przyzwyczaić do tego zapachu,no i zdarza sie że podgryza nas,a to w noge a to w ręke ...:-0 ale nie jest u nas od małego,była odkupiona od kogoś i moze dlatego

Gość To że się podobają to za mało
http://www.google.pl/search?q=tch%C3%B3rzofretki&sourceid=mozilla-search&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl-PL:official znajdziesz tam też forum :)

Ja też mam freciszona....straszny łobuz ale strasznie kochany,trzeba przystosować dom aby fretka była w nim bezpieczna bo włażą dosłownie wszędzie,ja swoją to już ze zmywarki nawet wyciągałam (nie pracowała ale miała drzwi niedomknięte więc fretka postanowiła ją zwiedzić) :D

Gość kakakakakakaka
ja mialam fretke przez kilka dni, bo znalezlismy ja na klatce. byla rewelacyjna, pozytywy kota i psa w jednym. kontaktowa jak pies, nie trzeba latac z nia na dworek jak z psem. nie pamietam, by smierdziala...