Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama małego misia

Giżycko!!!!!Szukam niani do maluszka

Polecane posty

haha, domyślam się, ze lepiej być anonimowym:) Ale JA bym chciała wiedziec:P No nie nalegam.A dzieci masz? Że tak spytam, co robisz na takim forum babskim;)??

Gość Ja też jestem z Giża ale nie
--> pszczoła5 Nie, nie mam dzieci :-) Jestem po prostu na Kafeterii i zawsze klikam "aktualne tematy", więc nie rozgraniczam forów :-)

--> pszczoła5 Zastanów się, kto chodził do równoległej klasy i jest powszechnie znany w Giżycku :-) Ja Ci więcej już nic nie powiem :-)

--> pszczoła5 Smosz? Nie w klasie ze mną nie był, ale chyba kojarzę kto to? Mówili chyba na niego "smoku" i miał na imię chyba Tomek, tak? Chociaż nie dam głowy, że Tomek, bo ich chyba było dwóch braci, tak?

--> pszczoła5 Znam paru ludzi z Twoich okolic: Rafał Zubowicz (nieżyjący już niestety :-( ), Radek Szostkiewicz, Konrad Wójcik, Szydłowski (zapomniałem imienia). Znasz któregoś z nich?

Rafał chodził ze mną do klasy. Szydłowskiego kojarzę z nazwiska. Reszty nie. Nie kojarzę Cie dalej, mózg mam juz dzis wyłączony, dzieci uwsteczniaja:P ale nieważne:)

ZAJARZYŁaM!!!!Ty jestes moj rocznik, a ja coś zrozumiałam, ze starszy o rok:) I wróciły wspomnienia, z klasy a znałam sporo osób, wiec pewnie się znamy:) KUrcze, stare czasy....

--> pszczoła5 A kogo znałaś z mojej klasy?

uu..ee..yyy, no to zagiąłeś mnie..:O Bo ja tych klas za Chiny nie pamiętam:O Strzelać bedę: Asia Lipka Martyna Walata Kicha (?) Arek Podlecki(?) Jolka Szczesiul(?) Pewnie pomyliłam połowę, do innych klas chodzili, części nawet nazwisk nie pamiętam:O Ale co do Martyny i Aśki to na 100%, a Asia w Toruniu ze mna mieszka (tzn. nie ze mna, a ze swym mężem i córka, ale utrzymujemy kontakty:))

--> Ja też jestem z Giża ale nie Kicha chodził chyba do "b" (w każdym bądź razie nie do mojej klasy), ale pozostałe bardzo dobrze :-) Czyli 80% OK :-)

Miało być "--> pszczoła5" oczywiście :-)

--> pszczoła5 Nie, oni do mojej klasy nie chodzili.

ech, pamieć mam dobra , ale krótką. Dobra, mnie zaraz pewnie mąż pogoni do pisania mgr, ale juz myślami jestem w Giżu lat 90:)Jak coś mi się przypomni, nie omieszkam się uzewnętrznić publicznie;) No moze nie ze wszytskim:P

--> pszczoła5 Ja też muszę pisać mgr, ale strasznie mi się nie chce :-O

--> pszczoła5 Studiuję w Olsztynie. Piszę pracę o algorytmach sortowania.

--> pszczoła5 A Ty w Toruniu studiujesz? O czym piszesz?

Studiuję w Toruniu, piszę o wpływie rodzinnych relacji na kształt życia seksualnego dorastajacej młodzieży (jestem na pedagogice). A jeszcze Cię pomęczę-Sadek też chodził z Tobą do A??

--> pszczoła5 Znaczy się Paweł Sadkowski? O niego Ci chodzi? Tak, uczył się ze mną w jednej klasie Sporo osób pamiętasz :-). Właśnie znalazłem swoje zdjęcie. Co prawda z 6-ej klasy, ale mam autografy wszystkich na tym zdjęciu, więc napiszę Ci, kto był u mnie w klasie (niestety nie w kolejności alfabetycznej :-( ): Belina Artur, Kuczyńska Agnieszka, Lipka Joanna, Borejko Aneta, Szczesiul Jolanta, Sadkowski Paweł, Rychliński Rafał, Dembińska Marta, Połoński Marcin, Mikulewicz Kamila, Jewtuch Katarzyna, Walata Martyna, Kundzicz Kamila, Wiśniewski Krzysztof, Opacki Krzysztof, Andruszkiewicz Andrzej, Chomicz Paweł, Chomicz Darek, Podlecki Arkadiusz, Kalinowska Katarzyna, Gorlewska Marta, Kucińska Katarzyna, Oleksiak Aleksandra, Sobczyk Daniel, Jachimowicz Mariusz, Traczyński Rafał, Jabłońska Anna, Łanczkowski Wojciech, Wyciszkiewicz Marcin, Jachimowicz Marcin, Tyczka Anna, Haberman Mariusz. Tomaszewicza Kamila tutaj nie ma, bo on chyba trochę później do nas dołączył. W zasadzie to chyba wszystkie nazwiska. Jak możesz, to zrób podobną listę osób z Twojej klasy. Pewnie znam stamtąd kilka osób, ale w chwili obecnej żadne nazwisko nie przychodzi mi do głowy :-O

uu, ja mam problemy z nazwiskami, ale na szczeście spisane są, wiec proszę:Aneta Bober,Magda Brygoła, Ewa Chocian, Marta Chrzanowska, Bartek Cieślak (nie zyje), Radek Cyganik (nie żyje), Krysiatn Dobrzański, Karolina Dmitruk, Ela Fariaszewska, Rafal Gromko, Zbyszek Grudzien, Marek Hołób, Darek i Jarek Jakimiuk, Agnieszka Karbowniczyn, Kuba Karpowicz, Paweł Kłosowski, Kamila Kornijów, Emilia Miłosz, Ania Ostrowska, Ania Rudkowska, Agnieszka Samiła, Mariusz Szlejter, Karolina Tomaszewicz, Piotr Walukiewicz, Jarek Wałuto, Jarek Wirbał, Paweł Wojnicz, Rafał Zubowicz (nieżyje), Karol Zwoliński, KAśka i Gośka Żebrowskie. Uff, forumowicze zachwyceni zapewne tą prywatą:D Z Twojej klasy rzeczywiście ejszce pamiętam niektóre osoby, jedne tylko po nazwisku, inne nawet z wyglądu. Kurczę, chciałabym wiedziec, co u tych ludzi się dzieje, tylko o Asi wiem, reszta przepadła...

--> pszczoła5 No, faktycznie znam (znałem :-( ) parę osób z Twojej klasy, ale większość poznałem jakoś tak "poza szkołą" i nawet nie wiedziałem, że byli w równoległej klasie :-D. Wydaje mi się, że znałem Bartka Cieślaka (bo coś mi mówi to nazwisko, nie wiedziałem, że nie żyje :-( ), z Elą chodziłem do LO2 (chociaż nie wiem czy jej nazwisko nie pisze się przez "j" :-) ), Hołóba znałem "z podwórka", Karbowniczyn z LO2 z równoległej klasy, Kłosowski (wiem który), Emilę Miłosz znam "z widzenia". Jarka Wałuto też znam z LO2, Wirbała "z podwórka". Szlejter - kto go nie zna? :-) (jeden z najlepszych siatkarzy w naszym mieście), Walukiewicza też znam, o Zubowiczu już wspominałem, a z Gromkiem chodziłem do przedszkola :-) Jednak też nie wiem, co u nich, bo w zasadzie nie utrzymuję z nimi kontaktów.

Farjaszewska oczywiście przez J, moja mea culpa;) A Tadek Nowakowski u Ciebie nie był? Miesza mi się:O I dzień wspomnień dziś bede miala, chłopaki moje śpią, a ja sie rozrzewniam:D A co za studia Ty robisz?

--> pszczoła5 Tadka znam, ale nie był ze mną w klasie. Studiuję matmę. To wylogowuję się z netu. Do "przeczytania" :-)

Gość Wanka
Hej. U mnie testowanie w środę, termin @ mam na dziś lub jutro.