Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROSZE O ODP

Kolorówke jakich firm mozna dostac w ROSSMANNIE ???

Polecane posty

Gość PROSZE O ODP

Widziałam Maybelline, max factor, miss sporty, gosha ,rimmel, wibo, rival de loop.

Gość kolorówka to są
kosmetyki kolorowe czyli do makijazu !!!!!!! ojoj laski :O

Gość PROSZE O ODP
Miarka dzieki a ktore polecasz?

U mnie w mieście to kolorówka w Rosssmanie jest do dupy, w innych mniej znanych drogeriach jest lepiej, u mnie Rosssman ma Wibo, L\'Oreal, Lovely, Maybeline i Rimmela, nie ma Maxa Factora ( a sąsiednim w mieście w tamtejszym Rossmanie są), Bounjour (nie wiem czy dobrze nazwe napisalam), Pierre Rene, Miss sporty, Lumene, Revlona jak dla mnie Rossman w moim miescie nie jest za ciekawy, Drogerie Natura mają lepszy asortyment

Gość kasztanowa-brunetka
czesc dziewczyny:) nie wazne czy kupisz w rossmanie ja polecam gosha. całkiem niedawno zetknełam sie z ta firma tu szczególnie mówie o cieniach do powiek. Sa swietne nawet po całonocnej imprezie powieka jest nadal nim jednolicie pokryta. fakt ze cena nie jest zbyt mała ok 35 zł ale z czystym sumieniem polecam naprawde warto!:) buzka.

Gość taaaaaa jasne
a ja kupiłam poczwórne cienie Gosha i są... do dupy! Znikają z powiek po GODZINIE! Strasznie się zawiodłam, bo podobały mi się kolory i zapłaciłam za te cienie 43 zł, a mogłam kupic IsaDorę:( Także nie polecam cieni Gosh, szkoda kasy na tak marna jakość... Juz o niebo lepsze są tabnie cienie Rimmela, które trzymają się u mnie cały dzień. Jeszcze dodam, że termin ważności na cieniach Gosha jest dłuuuuuuugi, a ja nie mam tłustej skóry, tylko normalną. Bez bazy pod cienie inne (Rimmel, Lancome, Chanel, Revlon, IsaDora) trzymają się u mnie CAŁY DZIEŃ.