Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spulchniona

wydzielina z piersi....co to moze byc? napiszcie prosze

Polecane posty

Gość spulchniona

nie jestem w ciazy ( tak mi sie wydaje), nie biore anty....a nie wiem co to jest jak sobie piers nacisne to z sutka wycieka mi pierw takie cos przerozczyste a potem takie mleczne to sie robi....co to moze byc wiecie??

Gość a kto to
to objaw ciąży!

Gość spulchniona
ty chyba zartujesz???????????

Gość Mart_unia
Najprawdopodobniej ciąża. Wydzielina z sutków to bardzo prawdopodobny objaw ciazy. Co to znaczy - " nie jestem w ciazy, tak mi sie wydaje"?

Gość spulchniona
no bo nie planowalam ciazy a u gina nie bylam.....a moze to jeszcze objaw czegos innego?

Gość Mart_unia
Tego sie czasem nie planuje, jeśli współżyjesz to musisz sie z tym liczyć!

Gość spulchniona
nie no wiem, mam meza wiec nie ma problemu w sumie ale kurcze szukam ojawy ciazy na necie i nigdzie nie znalazlam...ze wydzielina z piersi to moze byc ciaza

nie chce straszyc ale wydzielina to nie jest dobry znak, moze byc to objaw jakich niepokojacyc zmian

Gość spulchniona
:( ta wydzielina sie troche klei.....nic z piersi nie powinno wyciekac?

Może być objawem ciązy, a może być objawem zaburzeń hormonalnych (za wysoki poziom prolaktyny). Moja koleżanka miała wydzielinę, bo jej stanik podczas joggingu brodawki ocierał i taka stymulacja wystarczyła, może się tez coś takiego zdarzać po lekach, szczególnie psychotropowych. Sądzę, że najlepiej byłoby pójść do lekarza i to w miarę szybko.

Gość spulchniona
no pojde....ale pierw drogie dziewczyny chcialam sie spytac was

Gość __meg__
może to być mlekotok, który bywa jednymz objawów podwyższonej prolaktyny (hormon produkowany przez przysadkę)...leczy się to zywkle farmakologicznie...możesz pójśc do badania krwi na PRL i zobaczyć czy wynik będzie się mieścił w normie....jeśli tak, to trzeba szukać innej przyczyny...jesli będzie podwyższony poziom , to trzeba się wybrać do ginekologa-endokrynologa..ale ogólnie to się nie stresować....tylko wyjaśnić co się dzieje, powodzenia

Gość jak wyzej
na 99% masz podwyzszona prolaktynę, najlepiej idź sobie zbadaj ten hormon z krwi, na takim badaniu nie musisz byc na czczo

Gość jak wyzej
podwyzszona prolaktyne mają kobiety karmiace piersią, ale to chyba ciebie tez nie dotyczy

Gość lola jedna
sprawdz tez czy to nie jakis nowotwór, bo wydzielina moze byc tego objawem tylko bez paniki - po prostu pojdz do lekarza i zrob badania

Gość a comi tammm_
niekoniecznie ciaza, ja tez kiedys mialam cos takiego, nic to nie oznaczalo, samo przeszlo, choc powinnas isc do gina sie przebadac pod katem nowotwora ewentualnego, ale glowa do gory nie ma sie czym martwic!!na zapas

Gość spulchniona
dzieki dziewczyny za porady!

Gość nie martw się dziewczyno
wczoraj byłam na usg, miałam wydzielinę z piersi, podczas naciśnięcia na brodawkę wychodziła kropla przezroczystego płynu, lekko brunatna dalej nie naciskałam więc nie wiem czy ta wydzielina przybrała by inną barwę, była lekko kleista. USG nie wykazało nic, tzn, że wszystko dobrze. Mam mięśniaka na macicy, pytałam czy to może mieć powiązanie ginekolog odpowiedział, że może ale nie musi. Moim zdaniem to sprawy hormonalne.