Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholera jasna.....

Bez przerwy opadają mi rzęsy po pomalowaniu tuszem! Znacie tusz, po którym nie..

Polecane posty

Gość cholera jasna.....

klapią rzęsy???? Bo Volume Glamour, Lycra Extend itd są pod tym względem tragiczne:o Naturalnie mam długie, podkręcone bardzo mocno i cienkie rzęsy. Proszę, doradźcie jakiś LEKKI tusz, bo już nie mogę. Dolne rzęsy przyczepiają mi się do górnych![zły]

Gość agnes totally sexy
Polecam tusz z Astora ,,Air max,,.Super podkręca i unosi rzesy.wydłuża i pogrubia na maxa.Naprawde jest super.

Gość panoramic curl
loreal ok.33zl

Gość nie rozumiem jak rzesy
moga opadac :O

Gość cholera jasna.....
no normalnie!!! Bo moje są bardzo długie i jak tusz je obciąża, to zwłąszcza przy zewnętrznym kąciku oka opadają... I potem jak mrugam, to czasami plączą mi się z tymi dolnymi

Gość moze za duzo tuszu uzywasz

Gość nieumiejetnie nakładasz moze

Gość kupuj tusze dajace naturalny
efekt. po prostu źle dobierasz tusz do bardzo długisz rzęs.

Gość cholera jasna.....
Nie no, umiem nakładać tusz, wierzcie mi;) Agnes------> dzięki za radę!!! Kupiłam ten tusz, mam już go dwie godziny na oczach i rzęsy faktycznie są uniesione, nic się nie plącze i jestem bardzo zadowolona!:) A to rzadkość, niestety... Wielkie dzięki za radę:)

Gość Volume Glamour jest do
"skromnych" rzęs;) po prostu źle dobierasz. Jeśli Twoje rzęsy nie potrzebują wydłużenia czy pogrubienia a tylko przyczernienia to pytaj w drogeriach o tusz dający efekt naturalnych rzęs.

Gość cholera jasna.....
Ale Volume Glamour nic nie robi z rzęsami... :o On ich wcale nie pogrubia ani nic, więc muszę nałożyć drugą warstwę a wtedy już w ogóle porażka... No i ja lubie jak jednak rzęsy widać trochę;) Bo noszę okulary z wadą -3.5 więc oczy muszę trochę umalować, tym bardziej że straszny ze mnie blondas:) Ale nie mam posklejanych muszych nóżek, spokojnie:) To dziwne bo o Air Maxie słyszałam niepochlebne opinie, a on wcale nie skleja rzęs, unosi je i moim zdaniem jest super. No ale ile rzes, tyle opini:)

Gość cholera jasna.....
Hmmmm... Nadal są uniesione:D Chyba będzie to mój ulubiony tusz:)

Gość vdvsvs
a wydluza? bo ja mam krutkie uzywam zlaotki ale zaras opadaja:(

Gość wschodnia
no właśnie... ja mam krótkie sztywne i proste rzęsy... juz nie mam na nie siły :( poradzcie!

Gość cholera jasna.....
No nie wiem... Skoro długie nie opadają, to może krótkie też się podniosą:P Nie mam pojęcia... Ale do krótkich rzęs powinien być dobry Rimmel Volume Flash, tylko trzeba go umieć używać. On unosi rzęsy i usztywnia, tak że nie opadają i cały czas są wydłużone. Ale powtarzam- trzeba być biegłym w makijażu. No i Rimmel wysycha po miesiącu:o Wzięłam prysznic, cały czas z tuszem i w kłębach pary i pod wpływem wody wcale się nie rozmazywał, pozostał w stanie IDEALNYM:) A jednocześnie łatwo zmył się zwykłym żelem do twarzy ( w przeciwieństwie do jego poprzednika- tuszu z Lycrą, którego nie mogłam domyć za ednym razem...) Ojej, ideał:) ❤️

Gość kathana
podbijam temat - moje rzęsy w prawym oku są ok , w lewym - żenada część od kącika wewnętrznego to środka ok, potem rzęsy opadające, i na koncu kulka włosków znowu ok.... no niech mi nikt nie mówi że źle tusz nakładam bo przeciez część rzęs jest ok.. tylko ta kępka... akurat najważniejsze miejsce :/

Gość gość
bez przerwy opadają mi rzęsy co musze zrobić

Gość gość
czy olejek arganowy i rycynowy jest taki dobry do rzęs