Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abla

Zineryt.

Polecane posty

Mam pytanie, czy stosował ktoś Zineryt? Czy można po nałożeniu tego roztworu na twarz zrobić sobie makijaż? Czy raczej nie jest to wskazane? Bo jakoś mi wyleciało z głowy zapytać się swojej pani dermatolog :/ ... I jeszcze jedno, bo on bardzo wysusza, więc czy mogę nałożyć zaraz potem na niego jakiś krem nawilżający? A jak tak to jaki? Może być jakiś zwykły kremik? Z góry dziękuję za odpowiedź.

ja stosuję. Uważaj na okolice ust bo cholerstwo jest niesmaczne :) Syfki poschodziły ale trzeba regularnie smarować. Ja stosuję tylko wieczorem na umyta twarz. Po ok 15 minutach smaruję się kremem na noc. Nie mam wysuszonej skóry. Pamietaj zeby krem byl nie tłusty ale nawilżający. proponuję przez piuerwsze 3 dni nie smarowac kremem i nie wal sobie tego preparatu nie wiadomo ile... wystraczy delikatna ilosc :) Ja mam bardzo trudmną cere. malo preparatów mi pomaga. ten tez nie jest w 100% skuteczny jak dla mnie ale jakos tam dziala. Pozdrawiam:) ps. nie jedz czekolady! :)

hehehe, no wiem, wiem... już mi trafiło do ust przez przypadek :P Miałam okazję posmakować, bleehh. Kremem na noc, tzn. czym? Ale tam na opakowaniu napisane jest żeby dwa razy dziennie się tym smarować, więc jak? Jeden raz to nie za mało? Ale, jejku, nadal nie dowiedziałam czy mogę makijaż sobie zrobić czy nie...

ja to stosuje ale tylko na noc,bo to niezle wysusza a makijaz na to nigdy w zyciu!!!!!!mi raz dziennie wystarcza pozdro papa

Zineryt powinno stosować się na noc, bo gdy użyjesz go w dzień i wyjdziesz na słońce to nabawisz się przebarwień :)

ja bralam zineryt i powiem ci ze to jest dbry lek bo dobrze leczy ale niechce wiecej go stosowac bo strasznie mi wysuszyl cere a mam tłustą... makijazu na tym nie da sie zrobic bo zaraz po nalozeniu robisz sie swiecąca i klejąza zresztą jak nalozysz to sama sie przekonasz jak to wszystko wygląda... zycze szczescia w jego stosowaniu pozdro:)

Gość lek med
polecam Clindacne żel (odpowiednik drogiego dalacinu )nie ma tych wad o których piszecie a działa świetnie

To ja nawet nie będę się zabierać za smarowanie sobie buźki tym rano. A po jakim czasie była u was widoczna już poprawa? I czy oprócz tego stosowałyście coś jeszcze? Czy sam Zineryt wystarczył? Bo mnie to już nosi, chce już od jutra mieć czystą cere.... tyle się o nim naczytałam pochwalnych opini.... ;)

Gość CIekawaaa bardzioo7483
Czy działa rózniez na przebarwienia... bo od pewnego czasu po krostkach pozostaja mi plamki na skórze, czy Zineryt niszcza pryszcze działa równiez na te przebarwienia?

Gość dżasta.
pier-do-li-cie :-). Zineryt jest DOBRY. nic więcej. co do kwestii skutków ubocznych to... ZINERYT jest pod tym względem ZAJEBISTY. ja mam delikatną skórę- naprawdę, a nie wyszuszył, chodziłam w nim na solarium i nic nie było żadnch podrażnień, trochę wybielił mi blizny, które zostały po pryszczach- zajebiście. w ogóle dobry lek- stosowałam 2 miesiące: bez podrażnień, bez skutków ubocznych. 2 RAZY DZIENNIE! KANIECZNO :D! ale ostrzegam- nie zdziała cudów... hey !

powiem wam cos... co tam wszystkie leki tabletki masci na pryszcze niszcza tylko portfele i wasze twarze!!! ja znalazlam dermatologa ktory wyleczyl mnie przez akupunkture!! 3 miesiące i mam piekna cere naprawde przepisal mi tylko taka papke do robienia i pije mieszanke herbat która ma mi oczyscic organizm. jesli ktos bylby zainteresowany (warto naprawde) to moge podac namiary na tego lekarza przez maila tylko ze on przyjmuje tylko na dolym slasku (walbrzych, swidnica, strzegom) jak ktos chce to piszcie na mejla pozdrawiam 🌼

Gość gość
Mozesz przeciez na noc uzywac zinerytu a rano kremu. Pod makijaz ja stosuje sevoilum. Trzeba laczyc rozne rzeczy bo tylko tak da sie utrzymac trwaly efekt ;/ inaczej to wszystko wraca i znow mamy twarz cala w pryszczach ;/