Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bartosz_qq

moja dziewczyna ma piękna ciało

Polecane posty

Gość bartosz_qq

miękką skórę i naprawde gładkie niektóre miejsca jak dziecko ale gdy ją dotykam krępuje się, odsuwa moja dłoń, nie pozwala mi się dotykać dłużej niż kilka seksund bo zaraz się peszy. czemu tak jest. nic z tego nie rozumiem:o mna serio..gdyby maiał chociaż ciało zwyczajne, bez rewelacji ale ona ma skórę gładką jak niemowlę, brak jakichkolwiek mankamentów a mimo to opiera się jakby coś ukrywała.... juz nie wiem co mam robić:(

Gość musisz się jescze duuuuużo
nauczyć o życiu... Czy on tak robi, kiedy dotykasz ją w jakichś szczególnych miejscach (zwłaszcza brzuch), czy wszędzie????

Gość ewka23
moze ma jakis kompels,o ktorym nie wiesz

Gość a ile
a ile ona ma lat i Ty jesli mozna wiedziec?

Gość bartosz_qq
zwłaszcza brzuch, piersi, pośladki...nie wiem o co chodzi bo nie raz udało mi się dotykac ją tam i nic dziwnego nie czułem. mamy po 22 lata...kochaliśmy sie dopiero kilka razy bo była dziewicą ale to nie za wiele zmieniło. ona nadal unika mojego dotyku, wygina się, wierci bylebym tylko jej nie dotykał...a o całowaniu ją w inne miejce niż w usta mogę tylko pomarzyć:(

Gość a ile
pogadaj z nią szczeze o tym co czujesz.. ze martwisz sie czy cos moze jest nie tak, ona Ci bedzie mogla odpowiedziec najlepiej

moze to dla niej cos nowego,dlatego jest taka spłoszona? pogadaj z nią,pozdrawiam

Gość musisz się jeszcze duuuuuuuużo
no wię w takim razie to typowe... :) Nie chcę Cię martwić, ale ona ma kompleksy związane z nadmiernym owłosieniem... Może trudno w to uwierzyć, ale taka jest prawda. Bardzo wiele kobiet ma nadmierne owłosienie wzdłuż lini brzucha. Trochę mniej na posladkach i na piersiach, zwłaszcza wzdłuż mostka oraz wokół sutków. Skoro mówisz, że ma skórę jak niemowlę, zapewne wiele czasu musi poświęcać na depilację, golenie, usuwanie włosków, zależy jej na tym, żeby wyglądać perfekcyjnie. Dlatego nie lubi, kiedy ją tam dotykasz, bo boi się, że zauważysz to, o czym ona wie i co stara się ukryc i że nie będzie już dla Ciebie atrakcyjna. Wierz mi:)

jeżeli nie wierzysz w to, co mówię, proponuję wejść na forum Zdrowie i Uroda i tam poszukać tematów na temat nadmiernego owłosienia i hirsutyzmu. Poczytaj, co piszą dziewczyny, których ten problem dotyczy i są np. w jakimś związku...

\"musisz się jeszcze duuuuuuuużo\"nie mierz wszystkich własną miarą :P moze akurat ma inny problem?

Gość bartosz_qq
nie mozliwe że chodzi o to:o spała u mnie nie raz i gdyby miała problemy z owłosieniem zauwazyłabym po tylu godzinach..chyba. zresztą widziałem jej pośladki nie raz choć zręcznie starała sie mi to uniemożliwić. ma na nich blond meszek. także przyjemny w dotyku. ogólnie jest naturalną blondynką i nawet na rękach ma jasne włoski. więc chyba nie o to chodzi.... co do brzucha to nie wiem...ale naparwde jest tam gładka! nie wyczuwałem żadnych włosów...jestem skołowany tą całą sytuacją:(

Nikogo nie mierzę własną miarą:P Faktycznie suka, no proszę... :o Wszystko jedno czy jest blondynką... Chłopie! Nie słyszałeś nigdy o depilacji woskiem???:o Czy o innych metodach??? Spróbuj się po prostu przyjrzeć jej brzuchowi od pępka w dół przy najbliższej okazji. Jeżeli nawet będzie gładki, ale będą tam takie małe kropeczki, to znaczy że się depiluje. No i na pośladkach, ale nie na samym tyłku, tylko raczej między pośladkami kobietom też czasami rosną włosy. Tzn. wszystkim rosną, ale jednym mniej (i nie wychodzą poza linię odbytu) a innym trochę bardziej. Taka to już ludzka natura.

sama mam taki problem...wiec wie..

oczywiście nie musisz się przerażać, bo Twoja dziewczyna nie musi mieć żadnych zaburzeń, ale w dzisiejszych czasach nawet zupełnie normalne owłosienie (czyli np. łonowe, zwłaszcza kiedy wychodzi na uda, wokół obdytu, na dolnej części brzucha, na rękach) budzi złe emocje. Kobiety się go pozbywają, staje się dla nich ogromnym kompleksem a mężczyśni publicznie wmawiają im, że kobieta MA PRAWO (!!!) mieć włosy tylko na głowie, rzęsach i brwiach:o Także nawet jeżeli Twoja dziewczyna jest normalna, to i tak może mieć kompleksy z powodu kilku włosków na brzuchu...

przykro czytać podszywaczy, którzy nie wiedzą, że po polsku w 1 os. l. pojedynczej czasownik "wiedzieć" przybiera formę "wiem" :o

Gość bartosz_qq
dlaczego usilnie próbujesz mi wmówić że cierpi na nadmierne owłosienie skoro Tobie mówię że na całym ciele ma jedynie blond meszek! włosy między pośladkami sa wykluczone bo tam teeż ją dotykałem... myśle że chodzi o cos innego ale nie wiem o co dlatego pytam inne kobiety bo jestem zagubiony:( widziałem w necie zdjęcia kobiet z hirsutyzmem...jak taka drobna blondyneczka o cieniutkich włoskach mogłaby miec z tym problem. widocznie sama go masz skoro od razu bez głębszego zastanowienia wysuwasz takie wnioski

jeju no dajcie spokój ale facetowi problem wmawiacie!! :) Może się krępuje bo nie może się psychicznie wyluzować? Bo nie macie spokojnego miejsca na to? Może (tfu tfu) była przez kogoś molestowana i stąd ten uraz? Taki problem moim zdaniem raczej wypływa z psychiki, nie z fizyki:P Ale też uważam że faktycznie musicie po prostu pogadać. W jakimś spokojnym miejscu, najlepiej trochę piwa albo kieliszek wina (nie upijać się! ale jak sie ma troszkę w głowie lepiej sie o wstydliwych rzeczach rozmawia) i powiedzieć jakoś delikatnie, że masz pytanie i chcaiłbyś, żeby pomyślała nad odpowiedzią... I napisz tu potem, co z tego wyniknęło:D

ale ja nie mówię, że ona ma hirsutyzm, tylko że kobiety naturalnie mają tu i ówdzie włosy:o Czy umiesz czytać??? Napisałam, żebyś przejrzał tamten wątek, bo tam same piszą o tym, że się wstydzą meżczyzn i co robią... Jeżeli uważasz, że to nie o to chodzi, to szukaj dalej i powodzenia.

Gość gość
lo matko, przestan wmawiac problem nadmiernego owlosienia bo chyba tu nie o to chodzi. Wstydzi sie dziewczyna nagosci wlasnej, nie musi to wcalwe z kompleksow wynikac. Mow jej czesto ze jest piekna, ze kochasz ogladac jej cialo itd. Kiedys sie przelamie.

P.S. Możesz spróbować na jakiś czas przestać próbować jej dotykać, cofnąć sam ręce. Zdziwi sie i może sama za tym zatęskni, a jeśli teraz nie ma na to ochoty to reaguje na nie. Odsuwając łapy dasz jej okazję do namysłu:P

Gość bartosz_qq
dzięki wam bardzo....zaraz do niej lece więc spróbuje cos zdziałać ale znajac zycie znowu bede musiał obejśc się smakiem. wciąz jej mówię ze ma zajebiste ciało ale ona tylko powtarza "mhm...jasne":o ok narazie dziewczyny

Gość P.A.
wątpie,aby dziewczyna miała problemy z hirsutyzmem,jak pisze chłopak to naturalna blondynka,poa tym pisze,ze ona nie ma włosów. Więc! Moge jedynie przypuszczac, ze dziwczyna mogła być kiedys molestowana seksualnie.Stąd ten wstret przed dotykiem,zwłaszcza w tych miejscach. Zastanów sie nad tym,a czy ty jestes jej pierwszym facetem? Czy długo sie do Ciebie "przyzwyczajała?" Odpowiedz sobie na te pytania Opcja nr 2- dziewczyna ma celulit na posladkach i brzuchu-nie widoczny gołym okiem lecz po nacisnięciu na skóre.

no dobra, jak przestaliśmy mu wmawiać że to hirsutyzm, to zaczęliśmy z molestowaniem...:P hihi Może po prostu jest nieśmiała i ją to peszy? A kompleksy pewnie ma, która kobieta nie ma. Na to pomogą komplementy - tylko znów nie przesadź w drugą stronę bo mój facet kiedyś tak przesadził i zaczęłam się zastanawiać a co będzie za parę lat jak już przestanę być młoda...?:D Nie wiem czy coś mogę doradzić, ale jak tak to komplementy w stylu - kocham twoje ciało bo kocham całą ciebie;) A ile jesteście wogóle razem? I (pozwolisz że zapytam) nie sądzisz że może za wcześnie było na seks, skoro ona nie jest w pełni gotowa na twój dotyk w różnych miejscach? Co to za seks bez wcześniejszego dotyku tu i ówdzie... Pozdrawiam i powodzenia dziś:)

Gość ja.....................
Tak z wlasnego doswiadczenia Mezczyzni koncentruja sie na bliskosci fizycznej... Dla kobiet o wiele wazniejsza jest rozmowa i przebywanie z ukochana osoba... Moze mysli ZE DLA CIEBIE LICZY SIE TYLKO JEJ CIALO??? Czesto tak kobiety mysla...Nawet jesli wiedza ze facet je kocha... Przebywaj z nia czesto, rozmawiaj, moze zapros na kolacje do kina czy teatru??? Ona musi czuc sie kochana, bezpieczna, musi wiedziec ze bez wzgledu na to co sie dzieje jestes obok... Nie rob niczego na sile, poczekaj zdziwisz sie jesli sama bedzie chciala twojego dotyku :)

Gość bartosz_qq
Zwinąwszy wała z kołdry wykradam się w nocy z mieszkania i chyłkiem przemierzam w klapkach kolejne piętra klatki schodowej wykręcając po drodze wszystkie żarówki, po czym wychodzę na zewnątrz, w domofonie wkładam zapałkę pod przycisk od swojego mieszkania i zza śmietnika obserwuję rozwój sytuacji :classic_cool:

Gość ja.....................
podszywaczowi podziekujem A prawdziwemu bartoszowi chetnie odpowiem na pytania czy watpliwosci jesli posiada takie :)

Gość chcę już laaaaato
no nie wiem... może ciut prawdy jest w tym owłosieniu, bo ja kiedyś baaaardzo się wstydziłam jak mój chłopak, a teraz mąż dotykał mojego brzucha. Do tej pory mam pewne opory w tej kwesti:P Wszystko dlatego, że jako 13latka postanowiłam "wydepilować" sobie brzuch:o No i od tego czasu zaczęły tam rosnąć pojedyncze włoski (tak nisko, od pępka w dół) Byłam załamana, bo dokładnie tak, jak piszesz o swojej dziewczynie, tak ja jestem baaaardzo bladą osobą, której nawet brwi nie widać, włosy na rękach to tylko pod światło, ud w ogóle nigdy nie depilowałam, bo nie mam tam włosków... Taka miedziana blondyna, zupełnie blada i łysa a tam nagle jakieś włosy (maleńkie, ale ciemniejsze niż reszta- dla mnie to był koniec świata!):o Także różne rzeczy się zdarzają. Ale mój chłopak wiedział, o co chodzi, bo mimo że niczego nie czuł i też się dziwł, czemu trzymam go na dystans, zwłaszcza jak chciał włożyć mi łapkę pod bluzkę, po prostu któregos dnia jak byliśmy u niego w samych majtkach:P zobaczył, że odrastają mi takie małe włsoki. No i jak następnym razem on mi mówił, że jestem śliczna i nie mam się czegfo wstydzić, ja jak zawsze mówiłam: jasssssssne:P I że mam gruby i obleśny brzuch i nie wolno go dotykać. Wtedy powiedział mi, że wie, czego się tak bardzo wstydzę i że jestem głuptas. Dobrze, że było ciemno, bo strasznie zrobiło mi się głupio i przykro ale potem już miałam ten komfort, że wiedziałam, że on wie i wcale mu to nie przeszkadza:) Dziś jesteśmy razem ponad 7 lat i wiem, że jemu by nie przeszkadfzało nic, nawet dużo gorsze rzeczy, jeżeli chodzi o mój wygląd, bo mnie kocha:)

Gość vessrgvjkomlsirg
up