Zero cukru 226 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Przed chwilą, Еlciаа napisał: Twój temat wyparował. No trudno. Myślałem, że szybciej poleci. Edytowano 1 godzinę temu przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 33 Napisano 1 godzinę temu a ja dzisiaj olewam saunarium, bo bralem juz goraca kapiel i uciekam do namiotu grac sobie w gierki ale moze pojde na sauny wieczorem kolo 20, bo po 20 jest fajny klimat w sauna parowa. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beata niedzieciata 6 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Ginka A jak facet ma 40+ plus a mentalnie ma 20? Wiesz, nasz munek na ciebie leci Edytowano 1 godzinę temu przez Beata niedzieciata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 33 Napisano 1 godzinę temu ale do miasta musze isc po paste do zebow i mydelko z aloesem, bo mi sie skonczylo kupuje kosmetyki naturalne w eko sklepie. paste do zebow tak samo, z miętą. nie wyobrazam sobie bez niej zyciaa a potem do namiotu i dzisiaj maraton grania w gierki do rana i sluchanie muzyki ambient Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 33 Napisano 1 godzinę temu ale moze wieczorem pojde na saune zobaczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 226 Napisano 1 godzinę temu Ja bym skorzystał, ale gdzieś, żeby była tylko dla mnie w jakimś domku. Nie chcę siedzieć obok spoconych, tłustych, nagich ludzi, którzy mierzą oczami moją kutange. Kiedyś byłem i zaybscie mi się podobało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 37 Napisano 1 godzinę temu 53 minuty temu, Traffic Lights napisał: Jeszcze 18 latek napisał ale dla mnie to już trochę wild nie no super! przyszedłby do Ciebie zaraz po szkole rzucił plecak na podłogę - aż by się wszystkie zeszyty wysypały i zawadiacko patrząc rzuciłby Ci w oczy: 'Proszę Pani, bo ja nie mam zadania domowego'... na randce mogłabyś za niego płacić, a kelnerki wzdychałyby 'Pani syn jest taki uroczy...' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 41 Napisano 56 minut temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: nie no super! przyszedłby do Ciebie zaraz po szkole rzucił plecak na podłogę - aż by się wszystkie zeszyty wysypały i zawadiacko patrząc rzuciłby Ci w oczy: 'Proszę Pani, bo ja nie mam zadania domowego'... na randce mogłabyś za niego płacić, a kelnerki wzdychałyby 'Pani syn jest taki uroczy...' Jestem za młoda by być Matką 18z, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 461 Napisano 34 minuty temu 1 minutę temu, Dziwek napisał: Niewiele starszy cię zapłodnił 20 lat a 28 lat to jednak różnica. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 32 minuty temu Małolatek sie zachciało xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 6 Napisano przed chwilą (edytowany) Może jest na ich poziomie ja też ale nie pociągają mnie zegzualnie młode prawitszki z ryjami jak budyń Edytowano przed chwilą przez WhySuchSzlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach