zielonooka24 0 Napisano Kwiecień 19, 2006 szukam dobrego ginekologa w Bydgoszczy moze byc prywatnie - jesli znacie w przyblizeniu cennik to napiszcie bede wdzieczna za wpisy :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poooodnosze Napisano Kwiecień 19, 2006 znacie jakiegos?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość abc123 Napisano Kwiecień 19, 2006 też jestem zainteresowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielonooka24 0 Napisano Kwiecień 20, 2006 odświeżam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MmAaGgDdAa Napisano Czerwiec 2, 2006 Chodziłam (jak jeszcze było mnie stać:)) do dr Siwiaka(jakoś tak się nazywa:)) ul Pestalozjiego(nr nie pamiętam ale pierwszy dom od strony MiniMala a ostatni od strony Jagiellońskiej). Była to moja pierwsza wizyta u ginekologa i wywarł na mnie pozytywne wrażenie. Dojrzały facet ale bardzo miły. Starał się bym czuła się komfortowo podczas badania. Tabletki wypisał po badaniu cytologicznym i badaniu krwi(które musiałam zrobić we własnym zakresie i to był problem bo w mojej przychodni niechętnie kierowali mnie na badanie krwi). Za wizyte młodzież ucząca się 50zl a pracujące kobiety 60zl. Póżniej chodziłam tylko po recepty(wizyta darmowa). Badanie kazał wykonywać co pół roku więc co pół roku 50zl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M*** Napisano Czerwiec 2, 2006 ja chodze do przychodni do szpitala Biziela... nie place nic... jestem b. zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadi22 0 Napisano Czerwiec 25, 2007 Gabinet: Ogrody25/125 Tel 3617795 Ja tam chodzę i jestem bardzo zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadi22 0 Napisano Czerwiec 25, 2007 Przyjmuje we wtorki i czwartki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez moge plecic Napisano Czerwiec 26, 2007 dr Siwika, ul. Pestalozziego iles tam, kolo minimala, taki jasny dom. spoko facet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez moge plecic Napisano Czerwiec 26, 2007 rety nie Siwik, a SIWEK (chyba Piotr) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upupup Napisano Październik 14, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiamonika Napisano Lipiec 24, 2010 a ktory przyjmuje bez rodzica ? mam 16 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach