Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktośkaa

zadam glupie pytanie

Polecane posty

Gość ktośkaa

Jak Panowie reagujecie jak piescicie sie z dziewczyna pare minut, robieracie ja, sciagacie jej majteczki, a tam na majtkach (zwlaszcza ciemnych) widac biala plame od śluzu, ktory wydzielil sie przy podnieceniu? Mnie to zawsze krepuje. Czy chlopak nie zdziwi sie i nie pomysli sobie nic zlego? Boje sie ze pomysli sobie ze to jakies uplawy sa:(

Gość tata muminka
uwazaj zeby Cię nie rzucił bo słyszałem o takich przypadkach :o

Gość ktośkaa
jeju, od razu rzucil? Pisalam ze to glupie pytanie, ale liczylam na madre odpowiedzi.Czasem tak mam ze sie glupio pytam, ale to wynika tylko z niewiedzy a nie ze zlej woli. On nie ma doswiadczenia z innymi dziewczynami, boje sie ze sie zdziwi albo obrzydzi do mnie.

Gość pol-ka
przecież możesz sama zdjąć majtki i mu nie pokazywać, no chyba że to fetyszysta :P

Gość pol-ka
ee tam zaraz obrzydzi, raczej podnieci.

Gość on on on on
ja marzę o czyms takim ale chyba niestety nie kaza kobieta tak ma

Gość ktośkaa
nie kazda? Czyli jakims dziwadlem jestem?

Gość odp. na glupie pyt.
facet nawet nie spojrzy na majtki bo bedzie tak pochloniety ogladaniem Twojej cipki ktora spod nich sie wyłoni, a jesli zobaczy to pierwsze o czym pomysli to zeby zanurzyc jezyk w soczkach Twojej cipki

Gość keyralisa
ej tez mnie to ciekawi

Gość no gosiaaaaaaaa
może spróbuj sie nie podniecać za każdym razem jak ci jakis fagas włoży brudną łape w gacie na początku będzie trudno, lae potem to juz z górki powodzenia

Gość ktośkaa
nie fagas tylko moj chlopak bucu:o Ale sa mili co niektorzy. Dzieki za 'odp. na glupie pytanie'.

Gość no gosiaaaaaaaa
na głupie pytania nie ma dobrych odpowiedzi, może zacznij myśleć? na poczatku będzie trudno, ale potem to juz z górki pozdrawiam

Brudne majtki to poważne zaniedbanie przepisów Bezpieczeństwa i Higieny. Po takim ekstremalnym doznaniu chłopak dojdzie do siebie po paru godzinach... Seks to nie zabawa.

Gość ktośkaa
Gdybym nie napisala w tytule, ze zadaje glupie pytanie, to byscie mi nie wytykali ze na glupie pytania sa tylko glupie odpowiedzi:( Ale bylam naiwna.

Gość no gosiaaaaaaaa
w zasadzie to nie byłas, tylko jesteś

Gość niesmiale odpowiem
KAZDA kobieta ma dni w ktorych ma taka wydzieline i jest to normalne!!! Bardzo watpie zeby facet zwrócił na to uwage. Uswiadomiony nie pomysli sobie nic głupiego.... tylko głupek pomysli ze jestes brudaską. Niektórzy moga nawet pomyslec ze to z podniecenia:)

Gość nie ma glupich pytan
madry ma zawsze watpliwosci:) a co do pytanka- u mnie to jest tak[jestem dziewczyna] ze staram sie tak zdjac majtki ,tak dyskretnie, ze nie widac co jest,,pod spodem''

Gość ktośkaa
dziekuje za odpowiedzi, sa pomocne dla mnie bardzo i juz znikam stad, a Wy mozecie dalej na mnie psy wieszac:o

Gość Faloł maj mołszyn...
bez znaczenia, mezczyzna raczej mysli jak zdjac ci majtki niz je ogladac, zreszta mnie to nie wzrusza, raczej wszystkich innych tez jak masz waty to moze wkladki higieniczne