Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hippa13

WLASNIE OD TERAZ -WIELKIE ODCHUDZANIE

Polecane posty

Gość hippa13

Hej zapraszam wszystkich na moj topik . wlasnieprzed paroma minutami stanelam na wage i zauwarzylam straszne 73kg :( przy wzroscie 1,56 cm O ZGROZO .zjadlam dzisiaj ostatni raz uwielbiana ogorkowa i spageti :) i na dzien dzisiejszy zamykam sobie usta na wszelkie pokarmy:)!!! od jutra twarda dieta zwlaszcza ze rok temu warzylam 48 kg :) a teraz...73:( wystapil u mnie niestety efekt jojo :( i jak by tego bylo malo w grudniu mialam wypadek i bardzo skaplikowane zlamanie nogi i reki i teraz wracam powoli do siebie ,nie mam zbardzo jak sie gimnastykowac gdysz poruszam sie jeszcze kustykajac wiec cwiczenia odpadaja ALE WIERZE ZE DAM RADE BO MAM WE WRZESNIU WESELE KOLEGI I MUSZE BYC LADNA LASKA pozdrawiam i czekam na dyskusie i wasza pomoc oraz wsparcie 🌼

Gość hippa13
Widze ze czeka mnie samotna walka :) opracowalam juz dietke🌼

Gość na diecieeeeeeeeeeeeeeeeeeee
powodzenia!!!!!!!!!ja jestem na diecie od 14 dni.,życze dobrych wyników.

Gość hippka13
DZIEKI!!! super nie jestem sama wrescie ktos sie odezwal !!! Wlasnie w chwili terazniejszej pije hetrolitry wody mineralnej

dam ci jedną radę której warto się trzymać -nie jeść po18.a już poza radami ja staram się jeść 1000kcal dziennie,ćwicze 20 minut dziennie ,wiem żę ty nie możesz ,wspułczuje.przez pierwsze 4 dni straciłam 3 kilo,teraz stoi moja waga w miejscu ,nie wiem jaka jest tego przyczyna ale mam nadzieje że w końcu ruszy

Gość do hipki13
mozna wiedziec jaka dietke opracowalas? i w ajkim wieku jestes?

nie mam opracowanej diety ,jedynie nie jem ziemniaków,makaronu ,pieczywa,tłustych mięs i słodyczy .jem 1000kcal to wszystko,mam 23 lata

Gość hippka13
DIETE NAPISZE JUTRO BO TO TROCHE PISANIA A MUSZE DZIECKO WYKAPAC BO MAZ JEST W DELEGACJI . Mam 29 lat i jestem z warszaway, wiem ze po 18 sie juz nie je .Uroczyscie obiecuje ze wytrwam w diecie hihi:) ZRESZTA Z WASZYM WSPARCIEM W TO NIE WATPIE pozdrawiam

to do jutra ,ja też musze już zająć się moim brzdącem,mam synka 1,5 roczku

Gość hippa13
witam juz pisze dietke ! kolezanka ja stosuje i skutkuje!:) dzien1 s: 1jajko na twardo,4rzodkiewki,szczypiorek.P; 1jablko.O:1/2gotowanej piersikurczaka,1/2 gotowanej paczki marchewki.K;5lisci salaty,4rzodkiewki,1/2 ogórka zielonego,skropic sokiem z cytryny🌼dzien 2...S1/2ogórka zielonego,posiekananatka,pieczywo ryzowe.P1jogurt naturalny.O100gr kapuchy kiszonej 1/2cebuli,sok z cytryny,tymianek,natka,oliva.K 1/2glówki salaty,sok z cytryny,oliva🌼dzien 3...S1jogurt naturalnyPkrazek pieczywa ryzowego 1/2pomidora natka.O;1/2papryki czerwonej,1/2żóltej,1mala cebula,natka,oliva K; 1 jabłko 🌼dzien 4 S; 1kubektwarozku wiejskiego 4 rzodkiewki,1/2ogorka zielonego..P1 grejfrut O150 gr fasolki szparagowej i jajo na twardo K;1/2 paprykiczerwonej,1 ogórek konserwowy mala cebula 1 lyżka majonezu🌼dzien 5 S:1 grejfrut ,P;1jogurt naturalny,O:ryba (natrzec sokiem z cytryny,tymianek,natka,odstawic do lodówki na 30 minut)zapiec w piekarniku 25 minut zjesc z sałatą i oliva ,K:7lisci sałaty,1/2 ogorkazielonego,4 rzodkiewki,2 plastry sera żółtego sok z cytryny🌼dzien6 S: 1jajo na twardo 1/2 pomidora natka P:1 surowa marchew

Gość hippa13
DIETA ODCHUDZA W 10 DNI 4 KG (przy ćwiczeniach efekt jest jeszcze lepszy) ja zaczelam i spoko ,duzo pije wody mineralnej i herbaty zielonej ...❤️ jestem z wami ...i utrata kilogramów tez hihi:)

Gość hippa13
jak by ktos sie niepolapal to: S-sniadanie ,P;przegryska ,O;obiadek ,K:kolacja :)

Gość dorothy22
ok sprobuje:)

Gość na diecieeeeeeeeeeeeeeeeeee
no to życze powodzenia,ja zostaje przy swoiej.pisz jakie są efekty twojej.

Gość hippa13
ok bede donosic jak postepuja efekty:) narazie dzielnie sie trzymam :) pozdrawiam

Gość hippa13
HURA !!! :) :) :) :) ta dieta dziala juz mam mniej o 2 kg i :)

Gość ania2
mam prośbe potrzebuje przepis na zupe kapuścianą słyszałam że jest rewelacyjna i naprawde odchudza

hippa13 ja od jutra sie za siebie biore musze zrzucic 3 kilo:D zpdR:* nie bedziesz sama 3ymam kciuki:)

Gość littlewitch
do ania2: wklejam przepis na zupkę kapuścianą Dieta kapuściana PODSTAWOWA ZUPA SPALAJĄCA TŁUSZCZ 6 - dużych zielonych cebul (ze szczypiorkiem) 1 lub 2 - puszki pomidorów (mogą być świeże) 1 duża - główka kapusty 2 - zielone papryki 1 pęczek – selera naciowego 3 kostki rosołowe. Można doprawić: sól, pieprz, pietruszka, bulion lub jakaś ostra przyprawa. Pokroić na małe lub średnie kawałki i zalać wodą. Gotować na dużym ogniu przez około 10 min. Zmniejszyć ogień i gotować powoli aż jarzyny będą miękkie. Tę zupę można jeść kiedykolwiek będziesz głodna, ona nie dodaje kalorii. DIETA DZIEŃ PIERWSZY: wszystkie owoce z wyjątkiem bananów. Melony arbuzy mają najmniej kalorii z wszystkich owoców. Jedz tylko zupę i owoce. Do picia niesłodzona herbata, sok żurawinowy lub woda. DZIEŃ DRUGI: tylko jarzyny. Możesz jeść do woli świeże lub gotowane jarzyny. Postaraj się jeść najwięcej jarzyn zielonych, liściastych. Jedz zupę i jarzyny przez cały dzień. Na kolację możesz sobie zrobić pieczonego ziemniaka z masłem. NIE WOLNO W TYM DNIU JEŚĆ ŻADNYCH OWOCÓW!!!! DZIEŃ TRZECI: dzisiaj jesz zupę i wszystkie owoce i jarzyny, jakie zechcesz. Nie możesz jeść pieczonego ziemniaka. DZIEŃ CZWARTY: banany i odtłuszczone mleko. Możesz zjeść do trzech bananów i wypić tyle szklanek mleka ile zechcesz. Oczywiście jesz też zupę. Banany są wysokokaloryczne i bogate w węglowodany, tak jak mleko. Jednakże w tym dniu twoje ciało będzie potrzebowało potasu, węglowodanów, protein i wapnia żeby zmniejszyć pragnienie słodyczy. DZIEŃ PIĄTY: wołowina i pomidory. Możesz zjeść od 30 do 50 dag wołowiny i puszkę pomidorów lub do 6 świeżych pomidorów w tym dniu. Postaraj się wypić przynajmniej 6-8 szklanek wody w tym dniu żeby wypłukać wszystkie zanieczyszczenia z organizmu. Zjedz zupę przynajmniej raz w ciągu dnia. DZIEŃ SZÓSTY: wołowina i jarzyny, jedz tyle wołowiny, jarzyn ile potrzebuje organizm aby zaspokoić głód. Możesz zjeść nawet trzy steki, jeśli chcesz, staraj się jeść zielone, liściaste jarzyny, nie możesz jeść pieczonego ziemniaka. Pamiętaj, aby zjeść zupę przynajmniej raz w ciągu dnia. DZIEŃ SIÓDMY: brązowy ryż, niesłodzone soki i jarzyny. Musisz zjeść zupę przynajmniej raz w tym dniu. Po siódmym dniu, jeśli nie oszukiwałeś i stosowałaś się do powyższej diety, stracisz od 4,5 do 7,7 kg Jeśli zgubisz więcej niż 6 kg , zrezygnuj z diety na 2 dni zanim zaczniesz ją od dnia pierwszego. Dieta oczyści twój organizm z wszystkich zanieczyszczeń, poczujesz się dobrze jak nigdy dotychczas. Poczujesz przypływ energii. Możesz kontynuować ten plan jak długo zechcesz. Ta dieta pozwala szybko spalić tłuszcz, a jej sekret polega na tym, że spalasz więcej kalorii niż ich przyjmujesz. Dieta ta nie dopuszcza picia żadnych napoi alkoholowych. Musisz zrezygnować z diety na 24h przed planowanym piciem alkoholu. Ponieważ każdy system trawienia jest inny, dieta działa inaczej na każdą osobę. Po trzecim dniu będziesz mieć więcej energii niż przed rozpoczęciem diety, jeśli nie będziesz oszukiwać. po kilku dniach trwania diety zauważysz wyraźne zmiany w wypróżnianiu. Możesz pić czarną kawę w czasie diety, jednak po kilku dniach jej trwania zauważysz, że nie potrzebujesz już tyle kofeiny, co przedtem. ABSOLUTNE ZAKAZY: chleb, alkohol, gazowane napoje. Musisz trzymać się wody, niesłodzonej herbaty, czarnej kawy, niesłodzonych soków owocowych, soku żurawinowego i odtłuszczonego mleka. Podstawowa zupa spalająca tłuszcz może być jedzona kiedykolwiek poczujesz głód. Jedz tak dużo jak zechcesz. Pamiętaj im więcej jesz tym więcej chudniesz. Nie można jeść chleba i smażonych potraw. Możesz zjeść gotowaną lub pieczoną kurę zamiast mięsa wołowego, ale oczywiście bez skóry. Jeśli zechcesz możesz zastąpić mięso wołowe rybą, ale tylko w jednym dniu mięsnym.

Gość Januarija
ja zapodaję z punktami Weight Watchers - z tym wątkim z kafe... nawet nieźle idzie, podczytuję co tam piszą, trochę z niemieckich książeczek ściągam i jakoś jakoś.

Gość hippa13
calkiem, calkiem bardzo dobrze sie czuje w czsie tej diety i wogle nie chodze glodna :) :) :) :) :) jeszcze wprowadzam drobne ćwiczonka i jutro ide na basen ponoc przy mojej rehabilitacji moge pływać z deska pozdrawiam wszystkich WOJOWNIKÓW KILOGRAMOW :) :) :)

Gość hippa13
HURA, HURA TO DZIALA 4 KILOSY MNIEJ :) :) :) :) :) :) :) teraz zaczynam nowa dietke OCH JAK JA LUBIE ZRZUCAC KILOGRAMY :) :) :)

na diecieeeeeeeeee --> stoi w miejscu bo najpierw się wody\'pozbywamy\' i wszelkich toksyn z organizmu..łatwo jest zgubić pioerwsze 3,4 kg..i je gubimy najszybciej..a poźniej wlasnie jest problem bo waga zaczyna stać w miejscu i to nas zniechęca... jednak damy radę:) trzeba w siebie wierzyć...Hippa13--> gratuluję i zyczę wytrwałości..

Gość olejni89
tak tak najpierw pozbywamy się wody z organizmu;) ja wcześniej mało piłam ale odkąd przeszłam na zdrowy tryb życia zaczęłam pić 1,5-2 l wody dziennie ;) zaczęłam również jeść regularnie,przyjmować suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl oraz 3x w tygodniu biegam 3x w tygodniu po 5km!