Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keyralisa

pierwszy pocalunek, pierwszy dotyk........

Polecane posty

Gość keyralisa

Uwielbiam to!!! Ostatnio poznalam super chlopaka, znamy sie jakis czas no i przyszedl czas na pierwszy pocalunek, niby delikatny bo w policzek ale cudownie!!! Zawsze na poczatku jak jestem z chlopakiem to cos niesamowitego, uwielbiam te pierwsze "etapy' milosci. Kiedy siedze mu na kolankach on dotyka mojej buzi, dotyka bioderek, delikatnie usta, caluje po szyji... coraz namietniej, az chcialo by sie wiecej. Czuje ze zaraz orgazm dostane. Niesamowite. Ale zawsze tak mam z nowym chlopakiem, jednak z tym to juz maxxxxxxxx:):):) tez tak macie??

Gość jessssica
też tak miałam, to chyba najcudowniejsze uczucie :) to takie niewinne, słodziutkie a jakie piękne :)ahh pozdrawiam 🌻

Gość Hop...hop...
Ale Ci zazdroszczę! :) Ja też uwielbiałam pierwsze spotkaina, poznawanie siebie... Ehhh... Niewiele w życiu przeżyłam, bo od 5-ciu lat mam chłopaka i był moim pierwszym takim prawdziwym, a poznałam go jak miałam 16 lat. Od kiedy pamiętam był właśnie on... Tęskni mi się do takiej nowości, świeżości, no ale niestety... Kocham go ponad życie i nie mam zamiaru szukać wrażeń :) Korzystaj z życia póki możesz, bo może lada dzień znajdziesz tego na całe życie :) Pozdrawiam serdecznie 🌻

Gość keyralisa
A najbardziej lubie jak on robi na mnie... wiadomo co...a potem delikatnie pieści mój odbyt śrubokrętem :P

Gość keyralisa
no wlasnie tak slodko i niewinnie, i tylko sie mysli ze chce sie wiecej. Później w zwiazku juz tak nie jest, no przynajmniej tak mam ze wszystko staje sie takie... monotonne.Ech uwielbiam to:) nie ma zadnych klotni, jest tak fajnie.

Gość cipusia
takie poczatki sie wspaniale wspomina po paru latach lub miesiacach bycia razem :) wspaniale uczucie