Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala_zmartwiona

czy to ciąża?? SOS

Polecane posty

Gość mala_zmartwiona

moj okres spoznia sie ponad tydzien a ostatnio schudlam wiele kilogramow.Nie mam zadnych objawow ciazy,jednak test wykazal 2 kreski.Jestem bardzo zmartwiona.Pomozcie

Gratulacje będziesz mamą:)nie martw się nie ma nic piękniejszego niż macierzyństwo:)Buziaki trzymaj się ciepło

Gość mala_zmartwiona
jejku...nie!!!nie jestem na to gotowa!!a moze to przez to schudlam...sama juz nie wiem...

A co ma odchudznie do hormonów ciążowych?Jeżeli test wyszedł na tak to prawie na 100% jesteś w ciąży.

Gość mala_zmartwiona
no nie wiem...ale...nie wiem... :((

Gość mala_zmartwiona
poprostu jestem zalamana :((

Gość mala_zmartwiona
zawsze zostaje ''prawie'' bede dobrej mysli do konca-jutro ide do gin

Gość mala_zmartwiona
zawiodlo... :((

Gość kubusek
a ile masz lat jesli moge spytac?

Gość mala_zmartwiona
21

Gość mala_zmartwiona
mam nadzieje ze ten cholerny test byl trefny!!!

Gość condoms fan
i co??? byłas u gina??? co powiedział???

Gość dorotacomakota
mi się zdaje , że ona jest w ciąży. raczej nie zdaje mi sie tylko jestem tego pewna.pewnie juz wiecej nic nie napisze , bo sie załamie.czego jej nie życzę.

Gość mala_zalamana
bylam u gina i ... prawdopodobnie jestem w ciazy:( za tydzien mam znowu isc do lekarza i wtedy mi powie na 100 %

Gość mala_zalamana
bylam u gina i ... prawdopodobnie jestem w ciazy:( za tydzien mam znowu isc do lekarza i wtedy mi powie na 100 %

Gość mala_zalamana

Gość anii
Jeśli jeszcze nie ma pewności nawet lekarz , to równie dobrze może okazać się, że nie jesteś w ciąży. nie zabezpieczaliście się? będzie dobrze.

Gość mala_zalamana
zabezpieczylismy sie!! wlasnie o to chodzi ze sami nawet nie wiemy jak to mozliwe.Robilam test i wyszly 2 kreski, bylam tez u gin i prawdopodobnie jestem w ciazy.Czy to mozliwe ze test i gin sie pomylil??

Gość mala_zalamana
dziekuje anii za wsparcie :))

Gość anii
jak się zabezpieczaliście? powiem Ci, że mnie to by nie zdziwiło, że test i lekarz się pomylili. w sumie musilibyście mieć strasznego pecha żeby wpaść przy zabezpieczeniu. kurczę my stosujemy tylko prezerwtaywę i też się zaczynam bać. pozdrówka! trzymaj się!

Gość mala_zalamana
no wlasnie tylko prezerwatywe.Ja sie ostro martwie!!Ale jeszce mam dobre mysli ze ... to pomylka

Gość mala_zalamana
uwazacie bo prosze co potem wychodzi:( pozdrawiam cieplutko :))

Gość mala_zalamana
a jeszcze mam do ciebie jedno pytanko: slyszalas o takim przypadku zeby test i lekarz sie pomylili?

Gość anii
a ile masz lat? wiesz mam wrażenie, że nie jesteś w ciązy. używacie może Durexów? Na początku jak zaczeliśmy ze sobą współżyć, to schizowałam, że prezerwtywa nie wystarczy, ale na szczęscie zawsze było ok, a też bardzo nie szaleliśmy. ja mam 24 lata i kochającego chłopaka, także jakby co to sobie jakoś poradzimy. pozdrówka serdeczne :)

Gość anii
nie słyszałam o tym, żeby lekarz i test się pomylili, ale też nie słyszałam o ciąży przy właściwym zabezpieczeniu :). ale chyba zbyt dużo o tym nie wiem, nie wypytuję się ludzi na siłę

jesli gumka nie pekla, jak to mozliwe, ze jest ciaza>? ja tez mam stracha, bo okres mi sie spoznia juz prawie tydzien.Uzywalismy durexow, ktore nie pekly i nic sie nie stalo...ale nie wiem czego tak dlugo sie spoznia(zawsze mam regularnie). Nie doszlo tez do tzw \"zapaprania\" z powodu nieuwagi, ale martwi mnie brak okresu!Test wyszedl negatywnie, ale nie robilam go z pierwszego porannego moczu, tylko kolo poludnia, po wypiciu herbaty.Wiem,ze moze panikuje..ale jak czytam,ze kolezanka jest w ciazy i uzywala gumki...wiec musieliscie cos przeoczyc? Moze sie zsunela, badz doknal Cie rekami, ktore mialy na sobie nasienie?jak to sie stalo, mosesz cos napisac wiecej?z gory dzieki

Gość mala_zalamana
ja tez nie slyszalam o takim przypadku zeby gin i test sie pomylil:((

Gość anii
Sczeraaa, a może po prostu ze stresu Ci się spóźnia, albo się odchudzasz? Wiesz, ja teoretycznie nie wierzę w ciąże przy odpowiednim zabezpieczeniu, ale chyba też jakoś bardzo bym się nie zdziwiła jak bym wpadła używając dobrze prezerwatywy.