Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiunia251

jak pozbyć się wągrów

Polecane posty

Gość mała antonina
Ja miałam duży problem z wągrami na nosie i w okolicach brody. Stosowałam tzw wyciskanie na własną rękę, to powodowało że robiły się jeszcze większe i powstawały z nich mega krosty. Wizyty u kosmetyczki pomagały doraźnie, w kolejnym miesiącu problem powracał. Od kilku tygodni używam szamtki muślinowej do czyszczenia twarzy, zakupionej na allegro i jest ok. To jedyny mi znany tak łatwy sposób czyszczenia twarzy a zarazem super skuteczny. Podaje wam link do aukcji i z czystym sumieniem polecam : http://allegro.pl/show_item.php?item=1507424575

Gość aga <3
ja tez mam problem z wągrami ale zaczełam regularnie myć twarz mydłem kilka razy dziennie i zwykłym tonikiem oczyszczającym. Myśle, że regularne mycie twarzy i troche słońca powinny pomóc :)

Gość gość
Blog srog. Z problemami skórnymi najlepiej udać się po porade do kosmetologa.

Gość gość
Ja używam peelingującego żelu głęboko oczyszczającego od Bielendy, nie pamiętam dokładnie serii, chyba Super Matt only for men. Wiadomo cudów od razu się nie ma co spodziewać, ale ogólnie różnica jest

Gość malina45
Dobre są kosmetyki z węglem aktywnym, ja lubię węglowy rytuał rozświetlający z eveline, to maseczka w płachcie. Ona nie tylko oczyszcza, ale używana regularnie redukuje zaskórniki, bardzo mi odpowiada.