vanessaaa 0 Napisano Kwiecień 19, 2006 jutro chce zrobić sobie test ciążowy,ale nie wiem czy wynik będzie sfałszowany jeśli nie użyje porannego moczu,tylko zrobie go np. w południe.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiszka mała Napisano Kwiecień 19, 2006 ranny mocz jest najlepszy bo poprostu jets "odstany" ale jesli troche potrzymasz mocz to test bedzie wiarygodny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no gosiaaaaaaaa Napisano Kwiecień 19, 2006 zrób jutro o 13.45 - wtedy wychodzi najlepszy, powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katakumbaa Napisano Kwiecień 19, 2006 hehe aja slyszałam ze o 11.28...hmm... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no gosiaaaaaaaa Napisano Kwiecień 19, 2006 to źle słyszałaś!! nie wprowadzaj biednej dziewczyny w błąd powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość filipka... Napisano Kwiecień 19, 2006 ja robilam wczoraj w srodku dnia w pracy i dwie kreseczki wyszly zrob o 12;45 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no gosiaaaaaaaa Napisano Kwiecień 19, 2006 was to bawi? takie mącenie w głowach innym? żenada! prosze usunąć wpisy tych niby wesołków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katakumbaa Napisano Kwiecień 19, 2006 mowie wam ze o 11.28 wyliczyłam to ze wzoru matematycznego !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Clover 0 Napisano Kwiecień 19, 2006 Poranny mocz bierze się, gdy podejrzewa się wczesną ciąże, czyli tak miedzy pierwszym a trzecim tygodniem. Rano stężenie hcg jest największe w moczu. W miarę upływu czasu przybawa tego hormonu w organiźmie i mozna robic test o dowolnej porze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no gosiaaaaaaaa Napisano Kwiecień 19, 2006 ojej, prawie zapomniałam, tylko nie zapomnij wypić potem tego moczu!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Clover 0 Napisano Kwiecień 19, 2006 Dziewczyna chce się dowiedziec czegos a wy się wysmiewacie. Tak czy siak, po upływie 2-óch tygodni od zapłowdnienia test robiony moczem chocby popołudniowym może dac odpowiedni wynik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanessaaa 0 Napisano Kwiecień 19, 2006 dzięki za poważne odpowiedzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wanka Napisano Kwiecień 20, 2006 Vanessa jaki wynik testu, będzie dzidziuś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanessaaa 0 Napisano Kwiecień 20, 2006 zrobie test dopiero do południa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach