Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okamien

jaka prezerwatywa?

Polecane posty

Gość Durex kilka lat
nigdy nie zawiodły

Gość pon30 teee

durex extra safe - jak sama nazwa wskazuje sa super bezpieczne :P bo grubsze niz normalne kondomy, ale pamietaj, zeby byc dobrze nawilzona

Gość A kukuuu
jak mozecie uzywac gumek???? zero spontanicznosci :O zakłądam ze nacie najwyzej po 25 lat MAX!!

Gość Grzeczna123
rosetex (jeśli tak się to pisze) - od lutego, sporadycznie durex. Te pierwsze są tanie ale nigdy (odpukać) nie zdarzył nam się z nimi nieprzyjemny wypadek. Co do wieku i rodzaju używanych zabezpieczeń - mam 26lat i używam gumek, widzę się z chłopakiem 1 na 2tyg więc nie zamierzam się truć dla dwóch weekendów na miesiąc. Nie tylko Ci najmłodsi używają kondomów

Gość niuniuuuaaaa
Durex jest jak najbardziej ok. Stosowaliśmy przez ponad pół roku, później ze względów wygody i komfortu psychicznego przeszłam na tabletki. Jeśli chodzi jednak o prezerwatywy- Durex Extra Safe jest trochę za gruby jak dla mnie, Elite są ok, aczkolwiek najlepiej jest bez ;)

Gość ...AguSka...
Ja z miom facetem używamy durex classic. A sama nie polecam Durex Ekstra Safe. Dwa razy mieliśmy je i niestety ale dwa razy pękły:(. Takze osobiście Classic POLECAM

Gość ...AguSka...
Zdecydowanie nie polecam DUREX EXTRA SAFE. Durex Classic uzywamy od 3 lat i jak narazie jest ok>>