_Scorpionica_ 0 Napisano Kwiecień 19, 2006 Hejka, jest ktos z Paisley albo okolic? A moze z Ayr?? Pozdrowienia :-* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Scorpionica_ 0 Napisano Maj 20, 2006 Hmm... nikt nie chce się przyznać, że siedzi w Szkocji?! ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ciało Stałe Napisano Maj 28, 2006 Hej! ja niedlugo będę na wyspie Mull - od polowy sierpnia. Gdzie jest Paisley? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Scorpionica_ 0 Napisano Maj 31, 2006 Ehh... Paisley jest w Szkocji, 10 minut od Glasgow . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polutka 0 Napisano Czerwiec 6, 2006 jestem w S. ale dużo wyżej na północ, więc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pikus Napisano Czerwiec 7, 2006 Siema..będę na początku lipca.. przez całe trzy miesiące! Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nina1982 Napisano Czerwiec 8, 2006 ja jestem nie daleko, bo w Glasgow. pozdro:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asssssska Napisano Czerwiec 8, 2006 Ja w Szkocji, ale daleeeeeeko od was :(, polnocne wybrzeze, czyli tam gdzie zawsze pada :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MissUkraina 1 Napisano Luty 11, 2007 ja ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach