Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

król majonezu

Czy nimfomanki potrafią być wierne ??

Polecane posty

Jak myślicie, czy nimfomanki potrafią być wierne, gdy np. w zasięgu zabraknie jej faceta, z którym jest (np. kilkudniowa delegacja itp.). Najfajniej jakby wypowiedziała się jakaś prawdziwa nimfa :D Bo ja myślę, że wierność nimfomanki jest niemożliwa z definicji. A Wy ??

Gość nimfa_wodna
to zle myslisz,malo wiesz o zyciu :)

Gość tak se pisze
no tez jestem ciekawa nie chodzi ogolnie o kobiety tylko o kobiety z takim problemem, nazwijmy go zdrowotnym

nimfa_wodna : ale np. jak facet takiej kobietki wyjedzie dajmy na to na miesiąc to myślisz że ona wytrzyma ze swoją żądzą ? :D przedłurzacz : tiaaa, więc faceci statystycznie takie chwile słabości miejawają troszkę częsciej ;) I wtedy też popełniają błędy... w sposób bardziej świadomy :P

Gość żonaci sa najlepsi
lenkak - tzn. z autopsji ? :-p

Gość potrafią kwestia czy chcą
jeśli samozaspokajanie ma na wysokim poziomie, a sądze, że nimfomanki mają to opracowane do perfekcji :) - to sądzę, że taką rozłąkę może wytrzymać, ale musiałaby unikać stresogennych miejsc publicznych... :)

tak ! nigdy nie bylo mi z nikim tak dobrze jak z zonatym :) moze to psychika ale tak cholernie mnie to kreci ze na sama mysl na spotkanie z \"moim stałym mezusiem\" heh - kurcze co innego z moim stalym partnerem :(

Gość żonaci sa najlepsi
lenkak83 - Skrobne cos do Ciebie :D

przyznam Wam rację, jak byłem kawaleerem nie miałem takiego powodzenia jak teraz!

moze to nie dobre stwierdzenie ale najepsi sa panowe po 35 roku ktorzy sa juz ze swoim zonkami dosc dlugo i zapomnieli co to zapomnieli co to dobry sekskik z moda laska

Gość żonaci sa najlepsi
tak lenkak -masz racje.Mogę skrobnąć? Oprocz życia też cos innego birę pełna reką :-p

nie wiem czy jest czym imponowac czy nie w kazdym bardz razie robie to co lubie (gorzej jakby sie moj staly partner dowiedzial o moim mezusiu uuuu to by bylo) no i jeszcze oczywiscie mozna skrobnac :) buzka

skąd wiesz, że jest nimfomanką???? czy stwierdzasz tak ponieważ ma przy Tobie ciągłą ochotę na seks czy też wiesz, należy do osób, które wcześniej korzystały z każdej sposobności do seksu?