Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuśka z okolic SZCZECINA

MAMUŚKI ZE SZCZECINA I OKOLIC

Polecane posty

Witam! ja tez jestem ze Szczecina a dokładnie to mieszkam sobie na Gumieńcach:) Pod koniec lipca lub na początku sierpnia urodze córeczkę!!! Zycze spokojnej nocki:)trzymajcie sie cieplutko!!!!!

Gość mama gabi
ja nie umiem wyjasnic, bo mnie maz zawozi:) ale jest gdzies w ploni;) i witam nowinke:)

Najprościej, Płonia jest za Słonecznym w kierunku na Stargard Szcz. Ja też witam nowe osoby, niestety dziecko nie daje mi spać, ma temperaturkę i trochę maruzi. Pozdrawiam.

Gość mama gabi
a ja z jednego starego wazonu probuje wyciagnac jakas karteczke, ale ma taka dluga, cienka szyjke i nie moge sie dobrac:) prawie jak list w butelce:) no i czyszcze to wszystko, zeby rano miec spokoj:)

Gość jestem...
Mamo Gabi, jeszcze ie spisz?

Gość mama gabi
aj bo ja sie doczekac nie moge:) wreszcie sobie od dziecka odpoczne i wyjde do ludzi, bo juz dziczeje:) no i nazwozilam pelno fajnych rzeczy do domu i je czyszcze i pucuje nim wystawie dzisiaj na stolik:) a o 7 wyjezdzamy, wiec sobie nie pospie:)

to chyba powinnyśmy stworzyć topik nocnych marków, a nie szczecinianek...

Gość mama gabi
hehe:D ja tam chyba jednak juz pojde:) bylam teraz mala nakarmic i mnie zmoglo, ale musze jeszcze podoczepiac ceny:( no to dobrej nocki dziewczyny:) od dzisiaj zaczynam bawic sie w swoj wlasny biznes:D

Hej Dziewczynki:) Ale z Was nocne marki...ja mam na szcęście w domku małego śpioszka i nocki całe przespane:) Ależ dziś pogoda brrr....ale nic to na spacerek i tak trzeba się wybrać z Małą. Byłyśmy w piątek na usg bioderek i wszystko w porządku na szczęście, oczywiście trzeba było iść prywatnie bo na fundusz nie zrobili a Mała z grupy wysokiego ryzyka...cóż.... Mamo Gabi mam nadzieję, że stoisko będzie oblegane:) Pozdrawiam

Gość mama gabi
hehe, nic nie sprzedalam, ale i tak za tydzien jade, nie bede sie zrazac pierwszymi niepowodzeniami:) ide odespac;) milego dnia

Witam jeszcze w jednym kawałku :) ania20 - masz podobny termin do mojego - no powiedzmy, ale w sumie połtorej miesiąca to niewiele, ja jużczekam ech i nie moge się doczekać. Ale jeszcze nie trzeba - wszystko w proszku!

Witam, mamo Gabi, niestety nie dojechałam dzisiaj na giełdę, ale może za tydzień. Ja dzisiaj za chwilkę kładę się spać, bo muszę odespać wczorajszą nockę tym bardziej, że dzieci do szkoły na 8. Pozdrawiam.

Iguanko,a na kiedy ty masz termin?bo ja mam dwa:)hihi na koniec lipca 29.07 lub na 2.08:) Ja mam dzis dzien spedzony z noatatkami,bo jutro mam zaliczenie!!!!! Mam nadziej,ze zalicze;)w ogóle tydzien zapowiada sie nie wesoło tj na nauce!!!!!pisanie projektu do licencjata,zaliczenia...Ale na szczesie w piatek idziemy na usg3d!!!!!! Taki prezencior sobie zrobiłam na dzień matki:) Już nie moge sie doczekac, az zoabcze nasza córeczkę!!!! oh oh oh:)No ni życze udanej nocki i przesyłam buziaki:)papapapa

Gość mama gabi
hej dziewczyny:) ja w sumie dlugo na tej gieldzie dzis nie stalam:) ok 2,5 godzinki:) a oto zdjecie;) http://img45.imageshack.us/my.php?image=nagieldzie0zb.jpg i to nie fotomontaz:P to moje prawdziwe oblicze:D za tydzien sprobuje jeszcze raz, fajnie mi sie ksiazeczke czytalo:)

Gość jestem...
Czesc Mamo Gabi! Jeszcze nie spisz?

aniu - termin mam na 12egoczerwca. :D A co do usg 3d -weź sobie płytkę. Tylko oni nie nagrywają filmu na Unii- ja dwa razy prosilam o nagranie, to tylko zdjęcia wgrywają, nie wiem, moze się niejasno wyrażam. Jedziesz na Unii? Teraz jest u Ciebie najlepszyczas na usg 3d, 4d, bo dziecko nie ma jeszcze tak ścisnietej buźki, ja miałam teraz trzeci raz i mała jest już zgnieciona lekko,a wczesniej była taka \'normalna\' :) Zaliczenia mowisz - ja mam przerąbane - ten tydzien to padaczka, niech chociaż połowę z tego zdam! Już mi ciężko tam jeździć, nie chce mi się... I tak wrzesien mnie czeka. Gdyby nie jedna zołza, juz byłabym w domku, ale ta ma pretensje o 3 nieobecności i nie chce dac mizaliczenia :(

czesc babeczki :-) to ja mam termin jeszcze chwile po Ani - na 20 sierpnia, choc mam nadzieje, ze mloda postanowi wczesniej a na Unii na USG film nagrywaja na kasete VHS, na plytki nie, na plytki zrzuca tylko zdjecia w sobote bylismy w Olence i Tato, zakupilismy troszke roznych drobiazgow... nastawiona bylam na lozeczko turystyczne, ale te, ktore nam si podobaja - Arti, byly tylko w kompletach wraz z wibratorami, muzyczkami i innymi bajerami, za ktore dorzucic trzeba 2 stowki, a ktore wydaja mi sie calkowicie zbedne :-( z jednej strony - dobrze, ze jeszcze troche czasu - zdaze sobie wszystko spokojnie wybrac i pomarudzic, a zdrugiej strony - juz nie moge sie doczekac kiedy ona w koncu bedzie z nami :-) pozdrowka

Właśnie Rafinko, już też się dowiedziałam że na Kadłubka można, ale trudno już byliśmy, na szczęście wszystko ok. i doktorek powiedział że nie ma potrzeby znowu do niego przychodzić (przynajmniej nie naciągał, zresztą samo badanie też nie najdroższe bo płaciliśmy 50 zeta, ale wiadomo zawsze lepiej coś kupić niż płącić za badania). A na wizycie do ortopedy byliśmy na Unii i tam usg nie chcieli zrobić tylko dali wizytówkę do prywatnego gabinetu.......jak pediatra nas jeszcze wyśle (nie mam pojęcia czy trzeba co jakiś czas chodzić na takie wizyty czy jak wszystko ok to już nie?) to pójdę na pewno na Kadłubka. I jeszcze najnowsze zdjęcie mojego skarba: http://images1.fotosik.pl/70/ddb7395b65a21479.jpg

Iguanko to twój poród lada moment:) Ja juz nie moge sie doczekac!!!!!! Widze ze rozumiesz latanie w ciazy za zaliczeniami,a u mnie jeszcze ta obrona!!!!! Ale byle do 15 czerwca!!!!!Moze juz zdaze sie wtedy obronic:)ja sie obronie a ty bedziesz miałą swojego bobaska juz przy sobie:)Życze wam miłego dzionka,ja lece na zaliczenie!!!!!papapapap

Aha a co do usg 3d na Unii to juz tam byłam dwa razy:) i trzeba miec kasete vhs to wtedy nagrają film,a na płytkę wypalą zdjecia!!!!! :)

Gość mama gabi
wy mi tu nie wspominajcie o usg 3d, bo ja nawet nie wiedzialam o czyms takim 2 lata temu, a teraz sobie w brode pluje:( fajnie tak popodgladac sobie lobuza w brzusiu:) ale trudno, teraz mam swojego szkraba przy sobie i w sumie sie ciesze, mala przytulanka i krzykacz;) mnie tez czeka sesja, ale jakos to przebrne;) slonko, fajny bobasek:D

Gość gusia 1
joanka zobacz sobie kojec na allegro, my tam kupilismy dla malej, bo jestesmy jaski podrozniczki :) fakt ze dalismy za nie niecale 400 zl, ale jest super, z przewijakiem itp. :))

Joanka a ty sie odezwij na forum sierpnióweczek bo dziewczyny o Ciebie pytaj:)No nie zaniedbuj nas!!!!! buziolki:)

Hej dziewczynki piszcie coś, bo na dno idziemy! Jak tam po deszczowym weekendzie? Ja byłam wkurzona, bo 2 dni musiałam w domu siedzieć. Co się przejaśniło i można było wyjść, to mały akurat spał. Ale przynajmniej posprzątałam w szafkach, bo tak nigdy czasu nie mam. Kiedy będzie lato??!!

Gość gadget
hej mamuski mozna dołączyc?? z tego co przeczytalam widze ze jako jedyna na razie posiadam blizniaki :) mam dwie coreczki ktore maja prawie 15 miesiecy i normalnie cyrk w domu:( ani chwilki spokoju ani wytchnienia ciagle w biegu ale mysle ze czasami dadza mi tutaj zajrzec :) pozdrawiam

Witam Mamusie! Miałam trochę problemowy tydzień, moje dziecko tydzień temu na zielonym świetle potrącił samochód, na szczęście tylko ma zadrapania na nodze, kuleje i ma stresa przechodzeniu przez przejście. Jednak całe załatwianie spraw na pogotowiu i policji było na mojej głowie. Co do łóżeczek i kojców, można jeszcze zobaczyć w kontakcie i oczywiście na allegro. Oby tylko w tym tygodniu była ładna pogoda, przecież zbliża się dzień dziecka. Pozdrawiam.

Witam Mamusie! Miałam trochę problemowy tydzień, moje dziecko tydzień temu na zielonym świetle potrącił samochód, na szczęście tylko ma zadrapania na nodze, kuleje i ma stresa przechodzeniu przez przejście. Jednak całe załatwianie spraw na pogotowiu i policji było na mojej głowie. Co do łóżeczek i kojców, można jeszcze zobaczyć w kontakcie i oczywiście na allegro. Oby tylko w tym tygodniu była ładna pogoda, przecież zbliża się dzień dziecka. Pozdrawiam.