Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewo

system Slim figura

Polecane posty

Czy któraś z Was schudła pijąc te herbatki \"system Slim figura\" ??

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jestem po 2 tygodniach picia 1-szej częsci i schudłą ok 3kg jedząc normalnie to co chce - tera zaczynam 2. oczyszczanie

ja dopiero zaczynam (2 dzień ). Mam pytanko a miałaś spora nadwagę czy tylko chcialaś zrzucić parę kilo?? Bo to różnie może być... Mama nadzieje że mi też pomoże. Ja bym chciała 5 zrzucić i bym już siebie przezyła, już nie marze o mojej dawnej wadze 52 kg...

Gość 948 567
Hej dziewczyny :) A możecie mi napisać ile te herbatki kosztują (cały system)? Czuję się taka zapyziała po zimie, że trzeba się jakoś wziąć za siebie :) Więcej ruchu i może te herbatki powinny pomóc na początek :)

ja kupuje za 5.99 kazda a wazyłam 66 kg teraz 63

Dobry bajer to połowa sukcesu:D Piję te herbatki od roku i gdyby nie dieta, ćwiczenia napewno bym nie schudła. Zresztą reklamują ją jako UZUPEŁNIENIE diety. Kup sobie wodę - ten sam efekt. A herbatki - i owszem - dla urozmaicenia jadłospisu:P

w rossmanie, albo w naturze, nie wiem, nie pamietam jest promocja i cały system +płyta z cwiczeniami kosztuje 19.99 zł tez sie zastanawiałam nad nia, jesli to maja byc kolejne herbatki przeczyczajace jak regulavit to podziekuje ....ale tutaj słysze jakies pozytywne głosy wiec chyba sobie zakupie moze cos wiecej powiecie?

one nie są przeczyszczające. Zapobiegają wzdęcią i są bomba - pomagają schudnąc - fakt ze nie za wiele ale zawsze cos. Oczyszczają organizm z toksyn i nie są drogie

gabela - warto dla płytki. Jeżeli taka cena to herbatki też wychodzą tanie - są dobre, napewno zdrowe więc jak i tak trzeba coś pić to dlaczego nie to?:D Z płytką fajnie się ćwiczy - w tamtym roku dostałam kopa i ćwiczyłam 3 x dziennie. CHudłam 1,5 kg tygodniowo:D Na mnie ona nijak nie działa - ani przeczyszczająco, ani oczyszczająco..już nawet nie na podświadomość:D

Gość 948 567
Dzięki jaaaa... :) _Niezapominajka - ja nie chcę na tych herbatkach schudnąć, mam do zrzucenia ze 2 kilo najwyżej jeśli już, ale na to więcej ruchu na pewno pomoże. Ja chcę raczej odświerzyć swój organizm po zimie, najbardziej z tej serii interesuje mnie oczyszczanie, ale czemu nie przejść od razu całej kuracji? Tym bardziej, że nie kosztuje to fortuny. A może te 2 kilogramy dzięki temu trochę szybciej znikną :)

bez diety schudniemy mało ale podejrzewam ze przy jej stosowaniu i picuu herbatek mozna ładnie i szybko chudnąć w oczach

no na mnie też nie działaja przeczyszczajaco ( ale po 2 dniach nie wiem czy moge sie wypowiadać...) ja za zestaw (4 paczki+płyta ) płaciłam 21 zł Wszysrkiego trzeba spróbować...może akurat coś zadziała. Poza tym nawet są smaczne.. ! tylko troche ziołami zalatuje takimi miętowymi...

Gość dusiaa
szczerze... to chcialam sie czegos dowiedziec na ten temat... waze 67 kg ;( i nie jest mi z tym dobrze... najwiekszy problem mam z nogami łeeeeee :((:((:((:(( czy te herbatki cos daja?? bo ja cwicze ale same cwiczenia nic nie dadza a tabletki sa drogie... :((

Gość uppppppppp
a mogłybyście podać skład pierwszej fazy?

Gość kama-20
gabela-co do cherbatki regulawit masz racje pilam ja dluzszy czas daj spokuj szajs , a moze warto sprobowac ta figure.Moja znajoma schudla w ciagu kilku dni nie wiem ilu dokladnie 2 kg

Gość ecchhh zycie
dziewczyny a możecie mi powiedzieć czy piłyscie te herbatki o stałych porach?przed jedzeniem czy po?bo na opak nie ma takich informacji

Gość darunia199
hej..ja piję 1 fazę od wczoraj.3 razy dziennie jak pisało na opakowaniu ale po 3 szklance wieczorkiem rozbolał mnie brzuch,choc nie na długo,postanowiłam pić 2 dziennie,od tygodnia ograniczam jedzonko,nie jem słodyczy i nic smażonego,mam nadzieje ze niedługo beda efekty:)pozdrawiam

Gość darunia199
aha jeszce dodam ze ćwicze co wieczor po ok 30 - 40 min.na razie wiecej nie daje rady:P

Gość papapapa
podnoszę