Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gumiśka

Gumisie

Polecane posty

Gość Gumiśka

Kto z Was lubi Gumisie?

piwko mmm:) i sok z gumijagód również:P możemy pośpiewać kociaczku, ja jestem zupełnie szaloną Gumisicą

Gość uwielbiam Toudiego Gamonia
:D

Moj ten maruda w zielonym czyms na glowie...:D Ktos pamieta jako on sie nazywal?

Gość gumi gumi
a ja lubiłam Tołdiego

toldi rulez i guimis grafi byl najlepszy wkurzal mnie ten maly rozowy jak prosiak kabi bunia to byla ksywa naszej starosciny w grupie lo matko powalone babsko to bylo ale naprawde byla do niej podobna i z wygladu i z charakteru :D taka wsciekla zrzeda i ta gumiska sami taka slodka idiotka :D a gumisie nie tak dawno byly emitowane w tv i mam nawet na kompie kilka odcinkow

Gość gumikolo
jatam lubie gumisie

taaa Gumisiaczki mmm:) uwielbiam kabiego i Tabiego:P wiecie ze mozna sobie full odcinków ściągnać z jednej strony??:>

Gość z jakiej strony

Gość tak mnie
wlasnie szukam tej strony... mam nadzieje ze jej nie zlikwidowali:O a tutaj macie przepis na sok z gumi jagód Składniki 6 garści czerwonych jagód 4 garście pomarańczowych jagód 3 garście purpurowych jagód 4 garście niebieskich jagód 3 garście zielonych jagód 1 garść żółtych jagód Etap mieszania : Najpierw mieszamy powoli w lewo, następnie powoli w prawo, by w końcu łagodnie uderzyć łyżką w kocioł (garnek) by bąbelki wydostały się na zewnątrz. Jeżeli chcemy zaś poeksperymentować - proszę bardzo : 1. Wyrzućmy purpurowe jagody : stworzymy napój pompujący nas jak balon. 2. Zamiast 6 garści czerwonych jagód dajmy 4: bardzo niebezpieczne. :P

tutaj jest stronka o gumisiaczkach gumise.pl/ a tutaj..\\ . . . . . . . . . . .. . . . . .. . . strona gdzie mozna pobrac odcinki.... . . . . . . . . . . . . . . http://gumidolina.tv.pl/ milego oglądania:) ja juz mam 3 odcinki:P