Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 bdsm

ile dziewczyn chodzi w sk贸rzanych sk贸ropodobnych spodniach ?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
na 30 stopniowe upaly to sa sk贸rzane krotkie spodenki i mini spodniczki!!! ale np na motocykl jak najbardziej warto zalo偶y膰 d艂ugie sk贸rzane spodnie ale tyko z PRAWDZIWEJ skory ktora w jakims stopniu oddycha! natomiast sztuczna skora najlepiej nosic tak do ok 20 stopni i deszcze

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
prawd膮 jest, 偶e w sk贸rzanych spodniach,majtkach sk贸rzanych czy w sk贸rzanych szortach najbardziej seksownie i podniecaj膮co wygl膮daj膮 prawdiwie perfidne i doros艂e kobieta w wieku powy偶ej 50-60 lat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie wierze czy ten go艣膰 rzeczywiscie pisze serio?? chory zboczeniec ------------------------------------------ Czasem troch臋 艣miechu nie zaszkodzi najlepsze wpadki i upadki z internetu http://www.youtube.com/watch?v=GeZWwjceDuI

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co ty gadasz? super extra ta skorzana koszula i extra wyglaa z tymi skorkowymi spodniami!!! pewnie jestes okropnie gruba lub raczej gruby i sam nie mozesz takich ciuszkow nosic? kazda szanujaca sie laska ma takie w swojej szafie na chlodniejsze dni!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale jesli chodzi ci o wczesniejza wypowiedz z tymi50-60 to masz raxje.. to jakis wariat chyba.. najseksowniej w skorze wygladaja poprostu normalne kobiety!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jesien nalezy do skorzanych
spodni juz od paru lat www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=9195f97b1d8cbacd

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
motocyklistki tez sa sexi www.imagebam.com/image/01a501266500931

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
D*psko by mi sp艂on臋艂o w ten upa艂 w takich spodniach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na upa艂 to zakladasz kr贸tkie spodenki lub mini

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 super pokaz nam sie
w nich

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maxs 39
moim zdaniem kobiety powinny chodzi膰 w sk贸rzanej odzie偶y mo偶e nie tylko spodnie ,ale sp贸dnice .Ja osobi艣cie ch臋tnie pozna艂bym tak膮 kobiet臋 . Uwa偶am ze trzeba ubiera膰 si臋 przede wszystkim wygodnie a nie koniecznie czasami modnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
super extra spdnie maja w sklepie chyba o nazwie "solar" z prawdziwej skora - zamarzyly mi sie takie... ochnika tez fajne ale cholernie drogie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marcinos
Jak si臋 tobie zamarzy艂y takie spodnie to czemu nie mo偶esz kupi膰 w jakiej cenie s膮 spodnie ze sk贸ry

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
@marcinos te w solarze chyba 399 a ochnika 999

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marcinos
A jakie ci si臋 podobaj膮 te solara czy te z ochnika podaj do siebie emeila

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ania Eltora
Mistrzostwo: www.leatherfads.com/womens-leather-pants.aspx Tylko najwy偶szej jako艣ci owcza, mi臋ciutka, oddychaj膮ca sk贸ra. Wszystko szyte na miar臋 na najwy偶szym poziomie, do dok艂adnie okre艣lonych wymiar贸w. Przer贸偶ne fasony dla ka偶dego. Cena nie ma艂a, ale my艣l臋, 偶e ka偶da zgrabna laska powinna mie膰 przynajmniej jedne takie spodnie na specjalne okazje. Ja ju偶 takie mam. Dok艂adnie ten model: www.leatherfads.com/cool-techno-styled-leather-pants-2598.aspx Le偶膮 bosko. Ju偶 samo zak艂adanie ich mnie kr臋ci. Maj膮 tylko jeden mankament - faceci masakruj膮 mnie wzrokiem jak si臋 w nie wystroje ;)))).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marcinos
Pytanie do ania eltora i jak si臋 chodzi w takich spodniach ze sk贸ry lubisz nosi膰 spodnie ze sk贸ry podaj do siebie emeila

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do anita
pokaz sie nam w nich!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja znalaz艂am spodnie z eko-sk贸ry na denimbox.pl. i s膮 mega z***biste, bo maj膮 taki cienki polarek pod spodem, wi臋c si臋 do nich nie przyklej臋 tylko elegancko wsun臋 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 noi90
Jakbym spotka艂 tak膮 kobiet臋 w sk贸rzanej sp贸dnicy albo spodniach by艂o by z ni膮 藕le.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A co 偶al d**臋 艣ciska, 偶e nie masz? Ja przewa偶nie chodz臋 w sk贸rach, w sp贸dnicach, spodniach, p艂aszczach i kurtkach. Na zim臋 mam futra i ko偶uchy. Do tego tylko sk贸rzane torebki i buty. Takie rzeczy s膮 dla eleganckich kobiet, a nie dla ekopoyeb贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 noi90
A nie s膮dzisz 偶e kobieta prowokuj臋 (nie b臋d臋 pisa艂 do czego) w takim ubraniu jak sk贸rzana sp贸dnica a jeszcze jak chodzi tak wieczorem to jest ju偶 samob贸jstwo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli masz z tym problem to si臋 lecz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to chyba masz na mysli bardzo krotki mini spodniczki i tym podobne prowokacyjne kreacje (widoczne np na scenach muzycznych) ale kto w zimowe noce mialby tak paradowac po lesie czy parku??? a na samotne kobiety w parkach czy lasach napady i tak sie zdarzaja i to niezaleznie od tego jak jest ubrana! na zime to cos takiego http://www.imagebam.com/image/93f23c276344385

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sk贸rzane spodnie to podstawa
na jesien na polskich ulicach www.fotoszok.pl/show.php/1734017_ca70f970.jpg.html

Udost臋pnij ten post