Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 bdsm

ile dziewczyn chodzi w sk贸rzanych sk贸ropodobnych spodniach ?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Pytanie do Angie Rs i jak si臋 chodzi w sk贸ropodobnych spodniach nap latem lub zim膮 :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
dziewczyny nosicie skorzane spodnie latem? no moze nie przy 30 stopniach ale ogolnie?

Udost臋pnij ten post

Ja bardzo cz臋sto nosz臋 sk贸rzane spodnie, ale to ciuch na jesie艅 i zim臋. W letnie miesi膮ce wybieram klasyczne spodnie damskie z tkaniny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ogrodowa - a jakie masz spodnie? w jakim kolorze i z jakiej firmy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 morelove_com_pl
Zapraszam na stron臋 z najlepszymi kosmetykami w atrakcyjnych cenach www.morelove.com.pl :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
fajny kombinezon choc klasyczne sk贸rzane spodnie beda praktyczniejsze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 2015.10.22 Fajny kombinezon, z drapieznymi wycieciami, a do tego nawet wygodny. Jesli dopasuje sie rozmiar oczywiscie. No i co ciekawe nawet wytrzymaly.

Udost臋pnij ten post

Spodnie z ekosk贸y s膮 bardzo niewygodne, lepiej zainwestowa膰 spodnie z prawdziwej sk贸ry.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
e tam niewygodne.. zalezy jakie - skoropodobny material moze byc tez wyzszej jak i nizszej klasy.. naprawde sa tez bardzio mieciutkie.. co najwazniejsze eko sa srednio 10 razy tansze od naturalnej... ta ma super nogi http://www.imagebam.com/image/fda61c447388821

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam pytanie takie pytanie do pa艅 a czy zdarzy艂o wam si臋 siedzie膰 komu艣 na kolanach jak kto艣 mia艂 ubrane spodnie ze sk贸ry i czy jest r贸藕nica jak si臋 siedzi komu艣 na kolanach jak kto艣 ma ubrane spodnie ze sk贸ry

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kache
Jak tak bardzo lubicie ogladac obrazki z panienkami w skorzanych/latexowych spodniach/legginsach polecam https://www.pinterest.com/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moja 偶ona nie dawno usiad艂a na mnie jak le偶a艂em na 艂贸偶ku mia艂a sk贸rzan膮 sp贸dnic臋 efekt by艂 niesamowity

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Teraz bedziecie smucic jakie to mile i egzotyczne. Coz wiadomo bylo od razu do czego ten temat prowadzi, tylko czemu nie na "Erotycznym"?

Udost臋pnij ten post

Te偶 zastanawiam si臋, dlaczego tak ma艂o kobiet chodzi w sk贸rzanych spodniach. S膮 bardzo uniwersalny i pasuj膮 zar贸wno do minimalistycznego i eleganckiego zestawienia, jak i rockowej, odwa偶nej stylizacji. Prawdziwa sk贸ra jest do艣膰 droga, ale sk贸ropodobne spodnie to zakup na ka偶d膮 kiesze艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My艣la艂am, 偶e nigdy takich nie za艂o偶臋 bo wydawa艂y mi si臋 obciachowe ale kobiety w takich spodniach bardzo mi si臋 podoba艂y i postanowi艂am, 偶e jednak prze艂ami臋 si臋 i kupi臋. Jestem z nich bardzo zadowolona bo wygl膮dam zgrabnie, kobieco i my艣la艂am 偶e b臋d膮 sztywne ale to mit s膮 naprawd臋 wygodne, a od wewn膮trz s膮 mi艂e w dotyku. Teraz mog臋 je poleci膰. http://modana.com.pl/SPODNIE-DAMSKIE-ECO-11-1-p22464 M臋偶owi te偶 si臋 w nich podobam. Nie rozumiem dlaczego sk贸ra tak dzia艂a na facet贸w nawet ta eco.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
sk贸ra od zawsze jest ibyla najbardziej bliska czlowiekowi (dawniej naturalna - dzis sztuczna - swiat i technologia sie zmienia akle podswiadome instynkty sa wieczne ;) od paru sezonow kazda modna dziewczyna musi miec minimum ze dwie pary w swojej szafie! damska pupa (nawet niedoskonala) wyglada idealnie w takich obcislych spodniach np. moje foto http://postimg.org/image/isplxw9t1/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
lubicie facesitting w sk贸rze?

Udost臋pnij ten post

Ja nosz臋 je do艣膰 cz臋sto :) Wcale nie uwa偶am, 偶eby by艂 tandetne :) Do tego zak艂adam marynark臋 i opask臋 Ivybands :) np. czarn膮

Udost臋pnij ten post

Patrz znowu Ta opaska IvyBands, chyba musz臋 kupi膰 bo ci膮gle o niej gdzie艣 czytam 偶e taka mega !!

Udost臋pnij ten post

Ja si臋 zastanawiam nad zakupem takich spodni. Tylko w艂a艣nie nie wiem, czy w og贸le wypada.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰