Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biały tulipan

Czy była ktoras w zwiazku z młodszym facetem??? Plusy i minusy takiego zwiazku..

Polecane posty

Gość Beata_39
Spotykam się z facetem 12 lat młodszym. Na początku miała byc to krótka przygoda, ale teraz.. Nie mówimy że kochamy, ale pomimo że mamy różnych znajomych ciągnie nas do siebie. Z jego strony to pewnie atrakcja kochać się ze starszą kobietą, z mojej fascynacja seksem z nim. Uznaliśmy że każdy prowadzi swoje życie, spotykamy się, kochamy. Czuje sie przy nim jak mała dziewczynka i nie boje sie pewnych zachowań, które pewnie dla mojego równolatka okreslane byłyby że "nie wypada". Uwielbiam go przytulać i głaskać, a on mnie całować- taki całuśnik z niego-czy to nie wspaniałe? Miec kogoś i jednocześnie nie mieć, cieszyć sie obecnością drugiej osoby. Ten "związek " amierza donikąd, ja to wiem, on również ale ciągniemy go, chcemy tego i żadne nie ma siły powiedzieć :"dość, to głupota".

Gość Wiek nie ma znaczenia
Kochane Kobitki! Według mnie wiek nie ma najmniejszego znaczenia:-) Byłam 7 lat w związku z facetem starszym o 2 lata - kompletna porażka... Nie dość, że był nieodpowiedzialnym dzieckiem (wieczne imprezy, brak stałej pracy), to jeszcze na koniec zrobił sobie kilka skoków w bok... A może wcześniej je robił, ale o tym nie wiedziałam... Teraz jestem w szczęśliwym związku z młodszym o 10 lat facetem. I jest cudownie! Jest nadzwyczaj dojrzały, rozumiemy się świetnie, wzajemnie wspieramy i planujemy wspólną przszłość:-) I jego i moja rodzina akceptują ten związek, nasi znajomi też nie widzą w tym nic nadzwyczajnego. Wychodzimy razem na spotkania i z moimi i zjego przyjaciólmi i obydwoje czujemy się w tych towarzystwach dobrze. Ba, mamy nawet spore grono wspólnych znajomych:-) Tak więc, myslę że doszukiwanie się problemów w związkach spowodowanych tylko i wyłacznie wiekiem jest grubo na wyrost:-) Pozdrawiam wszystkie szczęśliwie zakochane Kobitki!!!

Gość adrian-daria
-> Wiek nie ma znaczenia Czy mieszkacie w Polsce??

Gość babunia margaryna
mam 90 lat, jestem w związku z 15 latkiem

Gość Wiek nie ma znaczenia
Mam 45 lat.

Gość gość
Facet starszy?to 100 lat temu jak utrzymywal dom i kobiete po co komu stary dziad jak kobiety same sie utrzymuja?poza tym teraz kobiety mlodziej wygladaja a dziady po 40 stce sa beznadziejne i lepszy 30 latek niz stary ramol marudzacy bez kasy co by mloda chcial, mlode kosztuja

Gość gość
Witam. Niemam pojecia jak tu trafilem ale mysle ze wy kobiety odpowiecie mi na to pytanie najlepiej. Jestem 19 latkiem ktory poznal ostatnio w pracy ( dorywczej) 25 letnia studentke ostatniego roku. Ja nadal jestem w technikum. Zajebiscie nam Sie rozmawialo nawet niewiem o czym poprostu o wszystkim :D ale powiedziala cos w stylu kurde super jestes szkoda ze nie jestes troche starszy. Sam nie wiem co o tym myslec. Czy dac sobie spokoj...? Jest duzo nizsza imysle ze wyglada mlodo :) nie mysle o niej oczywiscie w kategoriach zaliczyc zostawic. Poprostu zauroczylem Sie :D chce Sie przytulic do niej i juz jej nie puscic. Ale martwi mnie to ze ona bedzie konczyc studia a ja nadal w technikum :( niechcialbym byc dla niej ciezarem. Co o tym sadzicie?

Gość gość
Dlatego, ze ona konczy studia napewno pojdzie do pracy dziennej a przedemna jeszcze rok technikum. Obawiam Sie ze moze to byc dla niej nie wygodne i stresujace ze ma tak mlodego chlopaka. Ja oczywiscie nie jestem typem lenia chodze do pracy jak tylko moge w weekendy. Ale wiadomo ze kokosy to nie sa. Po technikum praca i studia zaoczne ale to jeszcze calyyyyy rok. Byc moze mysle zbyt przyszlosciowo i powinienem poprostu dzialac :) z drugiej strony na starcie dala mi do zrozumienia ze jestem troche zamlody ale widze ze mam u niej szanse :p

Gość gość
Witam!!! Do programu TV poszukujemy Par w których jest duża różnica wieku minimum 10 lat i które chciałyby sprawdzić czy mogą sobie ufać. Jeśli jest Pani w takim związku lub zna Pani kogoś kto mógłby być zainteresowany proszę o zostawienie numeru telefonu a oddzwonię i opowiem o szczegółach. Rozmowa jest niezobowiązująca i nie oznacza udziału w programie. Zgłoszenia pod adresem wer.stanuch@gmail.com Pozdrawiam.

Gość gość
mlodsi sa lepsi.

Gość gość
wiek ma znaczenie.

Gość gość
facet musi być młodszy bo kobiety dłużej zyją

Gość gość
i co z tego że mąż jest w tym samym wieku jak się rozwodzimy

Gość olaaala
U mnie jest różnica wieku znacznie większą niż 90℅ wypowiadających się tu osób. 14lat. A taka byłam kiedyś przeciwna że ja bym nigdy młodszym się nie spotykała bo młodszy może być tylko ew do seksu. Od 3 miesięcy mieszkamy razem. Wprawdzie nie w Polsce ale jednak. Mam jednak tendencje do niepotrzebnego rozmyślania i wymyślania sobie problemów ze wiek to jednak problem. Generalnie nie ma problemu żadnego. Problem jest w głowie. Byłam z trzema starszymi od siebie o min 10 lat wcześniej. Jeden był psychopata czyscioch do granic obsesji i tak naprawdę nigdy nic mi nie dał. Dochodził w 3 sekundy. Po paru miesiącach nie mogłam go znieść. Inny 10 lat starszy szukający żony idealnej czytajacej biblie która myśli tak jak on, choc czuły i seksowny i świetny w łóżku jednak charaktery nie tożsame że sobą. Inny starszy niewyzyty i super inteligentny ale żonaty. Kochałam pomimo wszystko. A teraz .... Młodszy o 14 lat i jak najbardziej zaangazowany.... A ja schizuje choć moi znajomi mówią przestań schizowac i robić problem. Bądź szczęśliwa. I w sumie jestem :) w życiu trzeba być chyba otwartym i elastycznym. Więc zobaczymy co dalej hihi trochę mnie to przeraża a trochę ekscytuje w zależności od dnia.

Gość gość
wiek nie ma znaczenia.

Gość gość
olaaala dziś Zazdroszcze sam bym chciał związku ze starszą.

Gość gość
olaaala dziś Polska to nieprzyjazny kraj dla ludzi niestereotypowych. Ja też mieszkam za granicą i moj partner też jest tak sporo młodszy a razem mieszkamy od ponad roku. Jest nam razem dobrze i nie widzę powodu aby to zmieniać. Nie mam nic przeciwko straszym panom, tak jakoś wyszło, że zakochałam się akurat w tym młodszym.

Gość olaala
Najważniejsze to być w związku z kimś kto cię docenia, akceptuje, rozumie, wspiera i bawi. Czy to starsza osoba czy młodsza, nieważne. Ważna jest bardziej jakość tej relacji. Tak sobie to mówię haha ale ani moja rodzina jeszcze nic nie wie ani mojego młodszego partnera. Choć mnie świetnie znają. Boję się że mnie ukamieniuj. Ale cóż :) przecież nie zerwe z nim skoro nam że sobą zarabiscie dobrze. Z żadnym innym człowiekiem moje relacje nie przebiegały nigdy tak harmonijnie i wręcz blogo jak z nim. Choc życie płata figle.... Trzeba żyć i trzeba ryzykować :)

Gość gość
U jak tam wasze zwiazki? Przetrwaly ?jestem ciekawa...

Gość Olaaala
Mój jak najbardziej trwa :) i im dłużej razem jesteśmy tym bardziej mam poczucie że nie zamieniłabym go na innego. Każdy facet czasem wkurza. A mój to wkurza chyba sam siebie czasem ;) ale nawet szybko się ogarnia ten mój "król". Z nikim innym nie miałam nigdy tak zgodnej relacji, choć złości są, ale mijają i nigdy nie idziemy spac źli na siebie. I tak już półtora roku. Nawet rodzinie powiedziałam i jest akceptacja. Najbardziej się obawiałam reakcji mamy ale ku mojemu olbrzymiemu zaskoczeniu jest i zrozumienie i chyba równiez akceptacja z jej strony. Tłumacze to sobie tym że jedna z jej koleżanek miała 10 młodszego męża. Była z nim bardzo szczęśliwa do czasu aż przyszła jego choroba i zmarł. Nikt nie wie ile nam dane więc trzeba kochać tych którzy nas kochają i traktują należycie. Poprostu!

Gość gość
Ja na tym topiku wczesniej nie pisalam ale mój związek z dużo młodszym trwa już 4 lata. Kiedyś pisalam na tym forum i większość tu piszących nie dawała nam nawet roku. Pewnie teraz też znajdzie się jakiś pseudo prorok i da nam jeszcze rok razem. Mimo różnicy wieku jesteśmy bardzo zgodną parą, nie kłócimy się, nadal bardzo mocno się kochamy, wspieramy. Moi rodzice już nie żyją ale jego jeszcze tak oraz rodzeństwo, wszyscy dobrze nas przyjęli choć też miałam obawy. Naszczęście znajomych mamy w różnym wieku i on czy ja nie czujemy się za młodo czy za staro. Też mieszkam za granicą może dlatego nikt nas nie wytyka palcami. Oczywiście były pojedyńcze głosy sprzeciwu ze strony jego znajomych ale teraz już nikt nic nie mówi. Nie wiem ile jeszcze będziemy razem, póki co to razem mieszkamy i nic nie zapowiada zakończenia, jest nawet lepiej niż na początku.

Gość gość
A ile lat jest młodszy? Do pan powyżej pytanie?

Gość gość
Sporo powyzej 10 lat.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy ten związek będzie miał wspólną przyszłośc, czy będziesz szczęśliwa, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Niektóre maja młodszych o 15 lat i spoko a niektóre robią larum bo jest 3 lata młodszy

Gość gość
Młodsi faceci super! Seks ok.różnica może być nawet 10 lat pod warunkiem że on ma około 40

Gość gość
Poszukam sobie młodszego gdy będę już milfem.

Gość gość
Mój ma ok. 30. Ja prawie 40. Wyglądam na 28. Ale i tak dziwnie wyglądamy, bo on wyglada na 22, w porywach na 18, choć łysieje ;)

Gość gość
gość dziś Poszukam sobie młodszego gdy będę już milfem. X Większość kobiet tu pisząca milfami nie została bo większość wcale nie szukała młodszego partnera a zwłaszcza młodego do zabawy jak to robią milfy. Moj związek to nie zabawa, razem mieszkamy , oboje pracujemy , dzielimy wydatki tak jak każdy normalny związek. Ja tez nie szukałam młodszego bo nie mam nic przeciwko rówieśnikom czy starszym ale zakochałam sie i to z wzajemnością w młodszym .