Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majjjjja

CZy jesli zrezygnuje ze slodyczy+ogranicze jedzenie to schudne?

Polecane posty

Gość majjjjja

Czy innymi slowy jesli zastosuje metode Z.P. nie zmieniajac calkowicie diety to schudne? oczywiscie bede jesc otreby, jogurty, owode i warzywa, bez jakiejs smazenieny ale nie chce takl radykalnie wszystkiego zmieniac bo to nie dla mnie, nie chce konkretnej diety itd...a za jakis czas dolacze do tego cwiczenia (6 weidera) to schudne? I calkowice wyrzuce z diety slodycze myslicie ze bedzie efekt? Bo sobie pofolgowalam wiadomo wyjscia wieczorem kebeb, pizza, slodyczne...Dodam ze nie mam nadwagi, chce zejsc jakies 5 kg, bo mam tluszczyk na brzuchu sporu i tzw. boczki, niestety przybylo przez zime :(

Gość majjjjja
aa i dodam ze pije od jakiegos czasu czerwona herbate :) musi sie udac...

Gość ta co nie chodzi
mysle że tak:) może nie radykalnie i nie 20 kg:) ale schudniesz....a jak będziesz jednocześnie dużo się ruszać to na 100%:)

Gość majjjjja
mam nadzieje...chcialabym jeszcze kupic sobie bieznie, myslicie ze to dobry pomysl?? tylko sa strasznie drogie...moze wiecie gdzie mozna kupic jakas naprawde tania ale dobra, albo na raty?

Gość majjjjja
nie chce stosowac zdnych wspomagaczy :)

Gość majjjjja
naprawde? a mozesz napisac czego jeszcze nie jesz a co jesz? bo glodzic to ja sien ie potrafie :( a cwiczysz itd?

po całym dniu spędzonym w pracy moja pochwa śmierdzi gryką, świerzopem i dzięcielinąpałą ale to nic takiego bo moja wagina jest zarośnieta jak ogór więc woń nie jest tak dokuczliwa a przynajmniej nie przeszkadza to mojemu pupilowi Aresowi. Chciałam jeszcze dodać że chodze na techno party i ubieram się na różowo i mam na osiedlu ksywke \"tapeciara\" lub \"zobacz idzie ta kurwa\" ogólnie jestem z siebie zadowolona, mam nawet chłopaka teraz będą mi wszystkie pindy z forum zazdrościć, mój chłopak jest wspaniały ma piękne bako-brody i 2 lata temu wyszedł ze szpitala dla obłąkanych raz nawet całował moje piersi jak się później okazało były to moje plecy a zresztą to mało interesujące

Gość majjjjja
kiepski podszyw :P

Co jem,a czego nie jem? Jem wszystko w granicach rozsądku,nie jadam tylko po 19(tzn.staram się:D).Ćwiczę codziennie po 1 h conajmniej.Natomiast myśle o całkowitej rezygnacji ze słodyczy. Mandylia bez stopki :P-jak jesteś gruuba i nie możesz schudnąć to weź włącz TV,bo po takim pisaniu umięśnisz tylko palce u rąk.Poza tym za posługiwanie się moim nickiem ściągniesz na siebie kare.Piszę poważnie.Zadzierając ze mną trzeba się liczyć z przykrymi konsekwencjami...:P

Gość majjjja
o rany godzine...ja tez w sumie przez pewien czas tyle cwiczylam i robilam weidera, ale kurcze okres mi sie zaczal spozniac i takie tam :( a czy myslisz ze kupienie biezni to dobry pomysl?

Gość upupupupuupupu
help dziewczyny, napiszcie czy to cos da :(

czemu nie..wydaje się mi,że to dobry pomysł.Ja mam w domu steper.Co do okresu to jakoś dziwnie spóznił się mi tydzień:o.Może przeforsowałam.Myślę,że ćwiczenia 4 razy w tygodniu plus aktywny tryb życia-wystarczą...