Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od czego to

Mam dośc -swędzi mnie cała twarz i wychodzą takie plamki wypukłe lekko.

Polecane posty

Gość od czego to

Martwie sie bo nigdy wczesniej niemiałaam takich priblemów?Martwwie sie a jutro mam impreze i przeciez niebe twarzy szorowac a swędzi okropnie i gdzie niegdzie takie czerwone płaskie krostki mam.Pożźniej schodzą ale wychodzą nowe niestey...

Gość saffi
używasz jakiegoś nowego kremu? lubtabletki anty ? być może to uczulenie...

Gość od czego to
własnie nieuzywam zadnegi kremu ,yabletek anty niebiore,wogóle smatuje sie tylko kremikiem na noc tym co zawsze czyli dla dzieci,niemaluje sie a mimo to ...sedzi mnie baaardzo buzia,wyszło pare krostek i plamek.Musze tylko sie przyznac że ostatnio jadam baardzo duzo nabiału i przez pomad dwa miesiące na okrągło czekolade.Może terz organizm wyrzuca te toksyny a wiadomo czekolada jest chyba alergenem też w jakims stopniu.Tylko ze mi to wygląda na uczulenie bo niesą to napewno pryscze czy trądzik .Na jakiś czas znikają bez śladu a pożniej znowu wychodzą te plamki i takie jakby mnie komar ugryzł.

Gość od czego to
chodziło mi że nieużywam żadnego nowego kremu.

moze to alergia? kazdego dopada wypij calcium (te wapno musujace), moglabys zazyc jedna tabletke amertilu np...mojej mamie zawsze przechodzi

Gość od czego to
Poradzcie coś bo do alergologa są bardzo długie terminy ...

Gość od czego to
dzieki no może spróbuje wypic wapno tylko musze mamie powiedziec by mi kupiła bo niemam w domu.A czy na takie coś moge zacząc brac tabletki clemastinum?

tego wlasnie nie wiem...ale wapno i cos na uczulenia..sa chyba w aptece bez recepty bierze sie raz dziennie i przechodzi, sama mialam :) i zawsze skutkowalo...

Gość od czego to
Oki spróbuje z wapnem.Pozdrawiam serdecznie!