Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lady Lady

Lot samolotem

Polecane posty

Gość aIa
a te papierosy to najlepiej porozmieszczac tak luzem po bagazach czy mozna spakowac w kartonie? i jak jest z tym jedzeniem w jakiej postaci jest dopuszczalne?

Gość latam co 2 tygodnie
PAPIEROSY W SZTANGACH

Gość latam co 2 tygodnie
PYTANIA O JEDZENIE NIE ROZUMIEM;-P

Gość bahamas
ja lecialam na bahamy z BA. posilki daja dwa: obiad-bardzo duzo i dobre i podwieczorek (blee). w druga strone oczywiscie to samo. mozna w samolocie pic do woli, nie ma ograniczen, o dodatkowa porcje zarcia tez pewnie mozna zapytac. nigdy nie chcialo mi sie wiecej jesc, wiec nie wiem.

Gość sylwia834
Ja lecę do Egiptu (chyba)wizzarem. I chcę się dowiedzieć jaki jest lot. Czy jest cos do jedzenia na pokładzie, czy mozna wniesc ze sobą jakis podreczny bagaz np. torebke czy mały plecak itp

Gość ja już lecialam
Ja leciałam wiele razy ale pierwszy sie bardziej pamięta niż inne pierwszy lot miałam do Turcji 2 do Grecji 3 do Egiptu 4 do Keni 5 do W Brytani i 5 do Tunezji było superowo i za 2 miesiące znowu jede jade zawsze na wakacje

Gość alinak9898
znacie jakieś fantastyczne witrynki o lotnictwie ? ja znam tylko coś takiego http://lotnictwo.de

Gość gość
nie polecam chorych zatok przy lądowaniu... ból głowy masakryczny:) macie jakieś namiary na przewoźników zapewniających transfery z lotniska w Paryżu?? Znalazłam tylko Lukasexpress, maja dobre opinie...

Gość JowitaGie
Mam pytanie czy leciał ktoś do Rzymu z lotniska z Bydgoszczy? Widziałam na stronie http://bzg.aero/ że mają takie loty i w sumie się zainteresowałam. Jakie są ceny? Polecacie?

Gość tomasz8993
A jak rozwiązujecie problem związany z samochodem i parkingiem na lotnisku? Bo ja właśnie zastanawiam się, czy lepszą opcją nie będzie transport na lotnisko. Bardzo fajną ofertę z tego zakresu posiada firma http://www.alejade.pl/transport-na-lotnisko Warto pomyśleć o tym przed wakacjami.

Gość ewelinaa8921

Lubię latać samolotem, ale nie zawsze jest to spoko, a szczególnie wtedy, kiedy opóźnia mi się lot. Ostatnio byłam bardzo wściekla, bo kilka godzin spedzilam na lotnisku. Szukam teraz sposobu na odzyskanie straconych pieniedzy i znajoma podsunela mi do600euro.p chyba sobie skorzystam z ich pomoc w odszkodowaniu.

Gość Pola

Ja się bardzo bałam za pierwszym razem, miałam wykupione wakacje z Itaki w Hiszpanii właśnie z przelotem. Bałam się jak nigdy ale ostatecznie było bardzo fajnie, podoba mi się ta cała otoczka towarzysząca przelotowi :)