Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maluuutka

Mój facet strzela po 15 sekundach ! Help

Polecane posty

Gość Maluuutka

Co ma zrobić, żeby nie strzelać już po chwili jak tylko wejdzie .... Mówi że jest taki napalony .... ale za trzecim razem też? Pomocy dziewczyny!

Gość Maluuutka
Cholera .... Inni strzelają pewnie po godzinie ... :-((

Gość prof. dr hab. Elwira Kromka
Włóż mu w dziurke od penisa Stopery do Uszu...powinno pomóc :P

Gość Maluuutka
Wiedziałam, że na was mogę liczyć :-((

Gość Maluuutka
POMOCY!!!!! Kiedyś słyszxałam o super cyganskiej metodzie tylko nie wiem czy sie zgodzi to było jak miałam 14 lat i pewien cygan posuwał mnie na bidecie w dyskotekowym wc.A więc tak zawiazywał sobie jajka sznurkiem i wtedy mógł walić mnie z dwie godziny i tak się nie spuścił.Jak myslicie czy moge zaproponować taki sposób mojemu facetowi??/ Czy wypada wogóle wspominac o takie wiedzy oraz incydenecie???/

Gość a taka tam .
jesteś boski kochanie;) 👄

Gość a taki jeden ...
nie lepiej tak nie robić ... ja tak robiłem i to nic nie daje tylko jajka okropnie bolą a ta perfidna sperma przeciśnie się tak czy owak :P

Gość Oj biedna jesteś Maluuuutka

Gość Odpowiedź całkiem serio
Miałem to samo kiedy kiedy pierwszy raz kochałem się z moją panią( drugi i trzeci raz zreszą też :))a wszystko jednej nocy:)) Trzy razy i trzy strzały po kilku ruchach. To sprawiło że byłem totalnie zestresowany i z każdym kolejnym razem mogło być tylko gorzej. Na szczęście uratowała mnie globulka dopochwowa:)) Serio. Po jej zaaplikowaniu w czasie stosunku poczułem gorąco w wiadomym miejscu to sprawiło że potrafiłem powściągnąć podniecenie i dotrwać do końca:)) Oczywiście Jej:)) Myślę, że twój facet może mieć niezłego stresa więc najgorsze co możesz zrobić to dobijać go. Choć dodam, że moja dziewczyna wspominała kiedyś, że ze swoim pierwszym miała tak cały czas a byli razem ok roku. Nie ma więc gwarancji, że to się zmieni. Wiele też zależy od tego ile macie lat i którą jego dziewczyną jesteś.

Gość a najlepiej
przed stosunkiem...potłucz go troche młotkiem...obolały napewno nie wytryśnie wcześniej niż po 24 godzinach :P

Gość a taki jeden ...
lub ścisk dźwigniowy plastikowy z tworzywa... po jednym na każde ...:classic_cool:

Gość a najlepiej..
walec szybkoparowy :P

faktycznie oni są zjechani,ale to dobrze,bo podniecamy ich,mój też jest Jony 5 min.ale mówę żeby mi palcami dogodził,czy jak niech coś zrobi,bo później jestem wściekła,nie po to zaczęłam ,żeby zaraz kończyć........gra wstępna te sprawy......

Gość Birra
najlepiej wez super klej ,wycisnij dwie trzy krople na jego dziurke i na to kawalek tasmy dobrze klejacej ,a jak to nie poskutkuje ,to wowczas jak bedzie spal ,wez swiecej ,zapal ja i podsmarz mu lekko jajka ,moga byc lekko przypalone,nic nie szkodzi ...Wtedy bedziesz miala fajowy sex ,nie bedzie mial czucioa przez jakies 2 tyg.A jak to nie poskutkuje to kurwa podetnij te jajca i zawiaz na kokardke .Przynajmniej bedzie na co poptrzec