Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stefek

kto wie czy sie da

Polecane posty

Gość Stefek

Kupilem sobie auto ,mam 60%znizki w PZU i chialbym zarejestrowac corke,albo zone ,ale drożej musze płacić,co wiec zrobić .Czy Na wymienione osoby można coś zarejestrować ,żeby wypracować zniżki jakieś przyczepki czy motorek ,ktoś wie jak to obejsc

Gość a może by tak
dwóch właścicieli samochodu (współwłasność) i pełnomocnictwo,. nie jestem pewna, ale wtedy chyba wszystkie ulgi i znizki zostają, a żonie czy córce jak sie znudzi to moze sprzedać czy robic sobie tam co zechce (dokładnie na tym się nie znam, ale znajomy cos takiego ostatnio ze swoim synem kombinował)

Gość waldooś
zarejestruj na corke czy zone jakis maly motorek, placisz grosze, czas bedzie lecial, a w przyszlosci beda mialy full znizki :)

Gość Stefek
waldus chyba tak zrobie,ale musze kupic motorek:) a moze bys tak.......jeszcze miala okazje podpytac znajomego o to pelnomocnictwo :)dzieki wam

Gość a może by tak
z tego co wiem to było tak, jak pisalam. kupił samochód, on i syn są współwłascicielami, syn ma jego pełnomocnictwo, on syna (notariusz się kłania:) ) i może sobie robic z samochodem co chce, a zniżki mu nie przepadły. nie wiem dokładnie jak to wygląda formalnie - tego gościa będę widzieć albo jutro albo w dopiero w środę, jak cos sie dowiem to napiszę.

Gość waldooś
jeśli będą współwłaścicielami, to ojcu zniżki nie przepadaja na pewno tylko pytanie, czy synowi będzie leciał czas ubezpieczenia, żeby miał w przyszłości zniżki dzięki temu - o to tutaj chodzi :)

Gość Stefek
To znowu ja, dzieki Wam bo podobno moga być współwłaścicielami ,ale wtedy jakaś opłata jest, w moim wypadku to podobno 200zł za te druga osobe ,tym bardziej,ze to21latka

Gość a może by tak
widze, że stefan zaciągną juz jezyka:) ale obiecałam podpytać więc podpytalam:) znajomy kupił samochód, u notariusza załatwili współwłasność na niego i syn dostał również od niego pełnomocnictwo - może z samochodem zrobic co chce. On płaci ze znizka za ubezpieczenie a synowi liczy się czas do zniżek. Oprócz tego ma jeszcze jednego syna, który nie ma jeszcze prawa jazdy bo nie może jeszcze mieć i żeby miał w przyszłości zniżki to jakis czas temu zarejestrował na niego wlasnie przyczepkę.

Gość baska11
A czy nie łatwiej jest po prostu zadzwonic na infolinie PZU i tam sie wszystkiego dowiedziec ? Tak jest prosciej.

Gość energiaaa
Bądx na stronie ubezpieczyciela , tam tez sa wszelkie niezbedne informacje, a sama strona bardzo przejrzysta.

Gość traszmetal
wszystko jest na ich stronie z tego co się orientuję PZU dało swoim klientom możliwość nie tylko zgłaszania szkód drogą internetową ale również można u nich kupić produkty różne nie wychodząc z domu. np. karta pomoc itd.

Gość energiaa
AC możesz sobie chociażby skonfigurowac wg własnych potrzeb i oczekiwań.