Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kng

proszę odpiszcie, śluz

Polecane posty

Gość kng

prosze Was o pomoc, mianowicie czy mozecie mi napisac jak wyglada śluz wydzielający się z pochwy, gdy człowiek jest w ciazy, w sumie od 13dni biore tapsy i zaczełam z pierwszym dniem okresu, facet nie skonczył we mnie ale ciekawi mnie to jak on wyglada, prosze bardzo Was ładnie, napiszcie bo troche niepokoje sie,ii czy wogole mam czym się niepokoic? dziekuje z góry, pozdrowionka

Gość laleczka 18
wiesz nie masz sie czym martwic czy jestes w ciazy czy nie bo zaczelas tabsy od 1 dnia okresu czyli jestes bezpieczna juz od pierwszes tabletki. a ja nie wiem jak takim sluz wyglada ale schizuje ze jestem a ciazy. pozdrawiam

Gość kng
uffffffffff ! jaka ulga :) dzięki :)

Gość laleczka 18
sopko;) ja tez schizuje ze w ciazy jestem bo nie wiem czy alkohol obniza dzialanie antykoncepcyjne czy nie? raz pisze tak raz inaczej i nie wiem i schizuje

Gość kng
jakie bierzesz?

Gość yyyyyyyk
hehe a jak ja schizuje ostatnio same imporeski alkohol a my tak bez gumki no i teraz takie schizy ze jestem pewna tej ciazy ;/

Gość kng
yyyyyk - bez zabezpieczenia nawet tapsy ?

Gość yyyyyyyk
no biore tabsy oczywiscie ;-) ale tak sie boje massakra

Gość laleczka 18
ja tez biore tabsy i schizuje teraz tak ze masakra

Gość kng
to jak bierzemy tapsy i podobne sytuacje miałyśmy to spoko sie nie ma co denerwowac, jak leleczka 18 napisała ze działaja od pierwszej tabletki jak pierwszego dnia okresu sie wzielo to no problemo :) a tymczasem bierzmy dalej i zobaczymy w ciagu tych 7 dni co sie nie bierze ze bedzie okres i bedzie wszystko wporzadku hiihi :) no dobra takim y jezykiem krwawienie z odstawienia ;P pozdrowionka