Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jedno wielkie wzdecie

Wzdecie

Polecane posty

Go艣膰 jedno wielkie wzdecie

czytalam pare tematow o wzdeciach ale nikt nie ma chyba tak jak ja:(( nie mam zadnego nalotu na jezyku wiec wszelkie grzybice wykluczam. Mecze sie z tym juz ponad 8 lat--> ostatnio nzlalam swoje wyniki z pierwszego badania w tym kierunku-wlasnie 98 lat temu:/ napisze w skrocie o co chodzi: dolegliwosci: - maxymalne wzdecia ( i nie to ze jak cos zjem, rano sie budze musi minac pare minut nim wstane zebym mogla sie porzadnie wypierdziec bo inaczej nie bede funkcjonowac z bolu) - wypije tylko herbate rano i juz mam dzien spieprzony bo wzdyma mnie , zalatwiam sie ponad 5 razy dziennie nawet, ciagle musze pierdziec - ogranicza mi to zycie towarzyskie, nigdzie nie chce jzu wychodzic bo zle sie czuje, tak mnie wydyma ze nawet w spodnie sie nie mieszcze Po kazdym posilku mnie wzdyma coraz bardziej, i tak przez caly dzien sie gromadzi:((( KTOS MA TO CO JA???????????????????????????? p.s. gastroskopia zaliczona, usg brzucha macicy tez.....co dalej??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 expansja gaz贸w
No to chyl臋 czo艂a, nawet ja- czo艂owa pierdzidupa tego forum- ni9e mam a偶 tak:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahahahahahahahahaaaaa
co za okre艣lenie, "czo艂owa pierdzidupa" aaaahahaaaa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 po pierwswze
to jest to na tle nerwowym, po drugie zbadaj si臋 w kieruku tzw "za艂omk贸w" (nie jestem pewna czy dobrze pisze) polega to na tym ze w takich jakby "kube艂kach" w jelitach zatrzymuje si臋 troszk臋 stolca i on zawsze fermentuje. Stad to "pierdzenie" non stop i czeste wypr贸znianie. Top nalezy leczy膰 bo prowadzi do nowotwor贸w. Wiem to od bardzo dobrej lekarki z tej dziedziny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 masz nadwrazliwosc jelit
musisz miec kolonskopie,jezeli nie mialas... zobacz na gazeta.pl w dziale zdrowie,tam jest topik taki .... masz duzo stresu?

Udost臋pnij ten post